SNEG IZNENADIO...Beogradske ulice se pretvorile u "crni led": Prestonica nikad klizav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze neki Beogradjanin stariji da se seti kakve su ulice bile za vreme ********* kada je padao sneg i zadrzavao se i do metar visine ... z:lol:

Danas bi proglasili vanredno stanje a glavni grad ... ahahahhahaha nesposobni neolibtardi!

Bile su pune titoslovena, što znači da je šteta bila veća nego što je sneg ikada mogao da napravi.

Uzmi sebi dildo sa propelereom ima da juris ko strela...

Plus ima da ocisti ulice efikasno z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Sad će da se javi Reefer i da vam objasni da nije ništa čudno što su ulice neprohodne jer sneg neprekidno pada i čim ga vredni radnici na čelu sa gospodinom Vesićem očiste, padne novi. Ali biće bolje.

Ima taj za sve izgovor ali trenutno je na kasi u Lindi ... kupio 100KG SOOOOLI.

Ko ce sad da docekuje Put-ina na ovaj kijamet.

Putin ce sem 200 pretorijanaca angazovati i ruski HAARP tj PRAAH i 17. Januara ce garant biti suncano :D

Kao sto su se prilikom prosle njegove posete iznad Beograda borili Americki HAARP i Ruski PRAAH...

Pa smo tad mogli na nebu videti (oni koji su upuceni u te meteoroloske borbe velikih sila...) kako se formira front oblaka... i ogranicava iznad Kalemegdana, posto je centralna manifestacija bila kod SIV-a.

Ipak...i tad je par oblaka probilo front i desilo se da je Vucko pokisnuo...

...

Putin ce sem 200 pretorijanaca angazovati i ruski HAARP tj PRAAH i 17. Januara ce garant biti suncano :D

Kao sto su se prilikom prosle njegove posete iznad Beograda borili Americki HAARP i Ruski PRAAH...

Pa smo tad mogli na nebu videti (oni koji su upuceni u te meteoroloske borbe velikih sila...) kako se formira front oblaka... i ogranicava iznad Kalemegdana, posto je centralna manifestacija bila kod SIV-a.

Ipak...i tad je par oblaka probilo front i desilo se da je Vucko pokisnuo...

...

Annotation 2019-01-10 214242.jpg

Bice oblacno ali temperatura u plusu ... auuu jbt na sve su mislili.

Nama nista ne valja.Kada nema snega,onda govorimo:o kako je nekada bilo lepo,pa sneg za Bozic,do kolena.Kada padne.onda smo ocajni sto pada.Leti nam je vruce.Zimo hladno,svi se pitaju,boze

od kud sad sneg??? Beogradjani me podsecaju na devojku posle prve bracne noci,koja ustaje ujutru bunovna iz postelje,trlja nabrekle dojke i u cudu se pita:boze sta me snadje.Dal mi je ONO uslo,ili odma
izaslo ?

- - - - - - - - - -

Nama nista ne valja.Kada nema snega,onda govorimo:o kako je nekada bilo lepo,pa sneg za Bozic,do kolena.Kada padne.onda smo ocajni sto pada.Leti nam je vruce.Zimo hladno,svi se pitaju,boze

od kud sad sneg??? Beogradjani me podsecaju na devojku posle prve bracne noci,koja ustaje ujutru bunovna iz postelje,trlja nabrekle dojke i u cudu se pita:boze sta me snadje.Dal mi je ONO uslo,ili odma
izaslo ?

Znas ti , Blues, onu urbanu legendu:

Ljatif, Idriz i Vazeljin sa belji kecici krenuli peske iz Zagreba u Beograd. Idu auto putem. Isli tako 50 km, i umorili se. I tako, kazu oni: Hajde da stopiramo!

I stopirali oni, stopirali... I nista se ne desava, Belji kecici... I sada ce Vazeljin: Hajde, Ljatif, da se i sakrijete u grm, da ja ljegnem na koljovoz, i onda ce neko da stane, i mi se vozilji do BGD.

I tako, legne Vazeljin na kolovoz, nailazi auto ZG registracije... I cuje se: flop - flop... I ova dvojica zaquqase: jaoj, pogibe nam koljega!

I tako, setaju dalje, I opet, posle 50km, Ljatif ce: ma ja moram da ljegnem na put, a ti, Idriz, bezi u zbun.

Nailazi kamion LJ registracije. I cuje se: flop... flop-flop... I Idriz ce: ijaoj... Pogibe koljega!

Ide tako Idriz... I kaze i on: ma ja da ljegnem, pa kud pukljo da pukljo!

I leze tako Idriz, nailazi auto sa BG registracijom. I cuje se: Flop - Flop... skrieeeekkkkkk... Skvrc... Flop... Flop... skrieeekkkkk. Vrum, vrum.. FlopFlop!

:lol:

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back