savasavanovic
Elita
- Poruka
- 19.699
Често ти промакне ијекавица, изгледа да је зов завичаја ипак неодољив.свијету
Да ниси неки Мујо или Анте, много мрзиш Србе?
Често ти промакне ијекавица, изгледа да је зов завичаја ипак неодољив.свијету
ma bar neki delovi na tom gasovodu su sigurno neke srpske proizvodnje,nemojte se iznenaditi ako provale da su dronovi srpske proizvodnje
i da srbi opet u istoriji su ti koji izazivaju svetski rat![]()
sam rekao da su englezi idioti?
To je komedija, kad hoćeš da nečiji vapaj zazvuči glupo, dodaš ijekavski jezik.Често ти промакне ијекавица, изгледа да је зов завичаја ипак неодољив.
Да ниси неки Мујо или Анте, много мрзиш Србе?
Bravo, tako je.To je komedija, kad hoćeš da nečiji vapaj zazvuči glupo, dodaš ijekavski jezik.
Na primer: "Ne smije bjuržoazija pobijedit."
MH-60 R helikopter ima autonomiju samo dva sata leta, ili 245 nautičkih milja.ruski izvori navode da je uocen us helikopter
koji je 9 sati kruzio iznad mesta gde su se desile eksplozije
i da bi mogao biti involviran u ovaj teroristicki akt
Einem russischen Medienbericht zufolge könnte ein US-Hubschrauber an den Lecks in den beiden Gas-Pipelines Nord Stream 1 und 2 beteiligt sein.
„Der Mehrzweck-Helikopter MH-60R Strike Hawk hat neun Stunden lang - von 19:30 Moskauer Zeit am Sonntag dem 25. September bis 4:30 Uhr Moskauer Zeit am Montag dem 26...
Vidiš da sam bio u pravu.Aha, kao prstom u g0vno.
Pa ti od toga da nema svetle tacke dodje dotle da si navela da samo skolstvo ne valja. Ali i ako je tako, sto se ne vratis, zasto ostajes tamo kad ne valja?zato sto sam nekad mislila kao ti
zato sto nam je uvek tako nametano
pa i sad se namece,
ja nisam mogla da znam recimo,
kakvo je njihovo skolstvo
dok moje dete nije krenulo u skolu
a sad znam da imaju najgore skolstvo na svetu
Nemoj bre ti meni vise "genije". Jer niti sam genije, niti bih volela da budem "genije" kao ti.Srbiju su bombardovali zbog Srbije i Srba. Apsolutno nisam aludirao da je imalo neke veze sa Rusijom.
Znaci pitanje stoji genije, zasto NATO ne bombarduje Moskvu?
Pa Ukrajina nije u NATO, ako nisi znao.Све у своје време.За сада треба окупати НАТО-слуге у нуклеарној купки.После тога, сатанистичка троглава змија остаје без слуга, када виде како пролази Украјина.
SAD će isporučivati dodatne količine tečnog gasa u EU
Evropska unija želi da što pre postane nezavisna od ruskog gasa. Podrška sada stiže iz SAD: predsednik Bajden obećao je dodatnih 15 milijardi kubnih metara tečnog gasa za ovu godinu. Dugoročno i više…
https://www.dw.com/sr/sad-će-isporučivati-dodatne-količine-tečnog-gasa-u-eu/a-61259960
Захарова о цурењу на Северном току: Гас цури на територији под контролом служби САД
МОСКВА – Министарство спољних послова Руске Федерације саопштило је данас да је оштећење на гасоводу Северни ток, које је проузроковало цурење гаса, настало на територији која је „под пуном контролом” обавештајних служби САД.
Портпаролка министарства спољних послова Русије Марија Захарова је рекла да Вашингтон има „пуну контролу” над водама у близини обала Данске и Шведске где је уочено цурење гаса, пренео је Ројтерс.
https://www.politika.rs/scc/clanak/518948/zaharova-severni-tok-gas-curenje
Не чини ли вам се да ове две вести објашњавају разлоге цурење гаса у Северном току.
Ако Амери (САД) имају намеру да дугорочно Европу снабдевају течним гасом а да им се то исплати, можда имају разлога да онеспособе цевоводе рускогог гаса у Северном току.
Ја сам некако убеђен у то!
pa sa skolstvom prica i pocinje i zavrsava se,Pa ti od toga da nema svetle tacke dodje dotle da si navela da samo skolstvo ne valja. Ali i ako je tako, sto se ne vratis, zasto ostajes tamo kad ne valja?
Nemoj bre ti meni vise "genije". Jer niti sam genije, niti bih volela da budem "genije" kao ti.
Zasto sto Amerika nije napala Rusiju i nije povela rat, vec Rusija ka Ukrajini. Jasno sad?
Pa Ukrajina nije u NATO, ako nisi znao.
https://www.slobodnaevropa.org/a/nato-rusija-ukrajina-članstvo/31723144.html
Nasuprot tome, Rusija je bila u partnerstvu za mir sve do 2014 god. Ovde se izvrcu cinejnice.
Nije problem sto NATO postoji jer je i sama Rusija bila njihov partner, nego u tome sto sve akcije NATO u svojoj okolini ona vidi kao pretnju od 2014 do tada joj je bio "dobar", cak i kad neko ima nautralan status. To se zove paranoja. Zato ce sada imati bar 2 suseda vise u NATO, i samo ce izazvati suprotan efekat.
Dobro, lepo, samo sto se tog skolstva tice opet nisi postigla cilj.pa sa skolstvom prica i pocinje i zavrsava se,
jer obrazujes svesno vojsku idiota
koji ce ti kreirati i voditi drzavu,
to nije novo,
to skolstvo im je uvela amerika
posle ww2, a program se zove
prevaspitavanje nemaca,
verovala ili ne, sve sam pripremila za povratak,
sinu su ostale jos dve godine gimnazije,
dobila potvrdu za priznavanje diploma
od nadlezne agencije u beogradu
da bi mogao da nastavi u srbiji,
ali on nije hteo, sto je razumljivo u tim godinama,
tako da moramo sad ostati jos nepune dve godine
a onda adio
Čime objašnjavaš da ovde funkcionišu cevi iz Titovog vremena a tamo pucaju cevi koje nisu iz Staljinovog?to čim tihi postuje znase da je false flag!
naštancali rusi bombi pa traže način da ih istresu po evropi
Volem ovaj forum.Pogledajte prilog 1229898
Служе за радове на подводним цевоводима. Од копања ровова за полагање цеви па све до монтаже цеви, заваривања и сав остали рад под водом.
Постоје варијанте којима управљају људи директно из тог возила а постоје варијанте којима се управља из брода који се налази у широј околини. Може и из сателита или maritime patrol aircraft. (авиона за претраживања над и под водом)
Тачно си то рекао. Гледам гомилу постова шта људи пишу и како пишу али је проблем то што је то последица менталитета свих народа у овом делу Европе.Volem ovaj forum.
U svaki krasni se svako razume.
Medjutim niko da obelodani koga im Tito streljao?
Srbi tvrde da je njih
Hrvati istu cifru pripusuju sebi
Sad se i Italija uključila u licitaciju
Ali sa Krste potvrde nemamo?
Čak ni za komšijski slučaj...![]()
Vidiš da sam bio u pravu.
Čim neko počne da gubi živce on krene tako.
Nije ti to dobro za pritisak. Vodi računa o rusozdravlju.
Sve po EU - komplet - gasa neće biti za sve, a i to što bude, biće papreno.ok a koga su zeznuli, ruse i nemce ili još nekog?
je l sad i voda zagađena?
Neće propasti, baš uopšte: pa ni UK nije propalo posle kraja Pax Britanica i niti kasnije, zbog time izazvanog pada Britanske Imperije. Samo se dešava pred našim očima, da U.S of A, zbog promena u svetskoj ravnoteži snaga - prouzrokovanog ratom Kine, više nije u stanju da baš ceo globus tretira kao svoju ekskluzivnu interesnu sferu.Da još jedna tema o tome kako je zapad propao, ali evo samo što nije.