Snajper !?!

• Začetnik teme Začetnik teme Gocky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gocky

Zainteresovan član
Poruka
160
Otvaram temu,i izvinjavam se ako vec postoji,jer stvarno nisam imao vremena da je trazim,a zelim da postavim jednostavno pitanje(i ne prihvatam odgovor "idi googlaj") jer sam pretrazio sve,i nigde ne mogu naci odgovor... a pitanje je: Kako se krece cena lovackih snajpera,malo boljeg kvaliteta,najbolji modeli(proizvodjaci),karakteristike ukratko? Hvala unapred

imas kettner on line katalog , guns & ammo sajt pa mozes naci dosta toga,kako ti trazis o ovome se moze knjiga napisati, a dru8go nisi naveo sta mislis da lovis,za koji kalibar itd,itd samo namoj ono univerzalni jer je tema preopsirna

Poslednja izmena:
Otvaram temu,i izvinjavam se ako vec postoji,jer stvarno nisam imao vremena da je trazim,a zelim da postavim jednostavno pitanje(i ne prihvatam odgovor "idi googlaj") jer sam pretrazio sve,i nigde ne mogu naci odgovor... a pitanje je: Kako se krece cena lovackih snajpera,malo boljeg kvaliteta,najbolji modeli(proizvodjaci),karakteristike ukratko? Hvala unapred

za koji te lov zanima, i da li te interesuje i aimpoint ili redpoint kratki?

Potreban mi je za lov na divlje svinje :D . Verovatno me interesuje aimpoint(jel su to oni duži???) nekako mi oni kratki ne stoje... a oruzje zastavin karabin 8x57(očevo nasledstvo) tereni,tereni, raznovrsni ali najvise brda,sa dosta guste sume :D !!!

svaki sa najmanjim uvecanjem od 1,5 ce ti odgovarati.klasicen opticki nisan ti mnogo univerzalniji od nekog reflexnog.od proizvodjaca pogledaj leupold,busnel,nikon,meopta, pa izaberi nesto od njih sto ti odgovara.ima vise klasa,sa iluminacijom ili bez,sve zavisi sa kojom sumom novca raspolazes.ima i drugih ali oni jeftiniji nisu vredni pomena a ima i preskupih.

Back