Snaja, svekrva i sin - ko je ovde kriv?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
48.736
Istinita priča.

Svekrva se useli kod snaje i sina. Snaja primeti da su joj stvari ispreturane po spavaćoj sobi i kaže mužu da upozori majku da ne ulazi i pretura po njihovim stvarima.

Ovaj se malte ne naljuti, kao ma gde, nebi ona ni u ludilu to radila. Majka mu se takođe kune da ni u snu to ne radi.

Da proveri svoju sumnju, snaja stavi lažni pozitivan test trudnoće u kantu za otpatke u njihovoj spavaćoj sobi/kupatilu.

Sutradan počinje da je zove rodbina i prijatelji da joj čestitaju prinovu, potvrdjujući njene sumnje da joj svekrva rovari po stvarima.

Ali, tu nije kraj priče. Dolazi joj muž na posao, sav besan što mu nije rekla da je trudna. Ona mu ispriča kako je podmetnula lažni test da bi razotkrila njegovu majku. Ovaj ne sluša šta mu ona priča već traži da tu pred njim ponovi test jer joj ne veruje da nije trudna.

Dakle, ko je ovde kriv, ako ima krivih i da li je neko nešto preterao ovde?

gd.jpg

Sensei

Master
Moderator
Poruka
48.736
Jel ovo neka detektivska zavrzlama?

Ja glasam da je krivac ljubomorni muž, koji je počeo nešto da sumnja i nije
mogao sam više da je kontroliše pa je doveo mamu da stražari. Od tada i
rovari po stvarima, pa mama ispada krivac.
Dobar zaplet, ali ne verujem.
Znam dosta majki koje misle da je sasvim normalno da proveravaju šta im deca rade i da ignorišu šta snaje ili zetovi, pa i sama njihova deca misle.

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
24.858
Istinita priča.

Svekrva se useli kod snaje i sina. Snaja primeti da su joj stvari ispreturane po spavaćoj sobi i kaže mužu da upozori majku da ne ulazi i pretura po njihovim stvarima.

Ovaj se malte ne naljuti, kao ma gde, nebi ona ni u ludilu to radila. Majka mu se takođe kune da ni u snu to ne radi.

Da proveri svoju sumnju, snaja stavi lažni pozitivan test trudnoće u kantu za otpatke u njihovoj spavaćoj sobi/kupatilu.

Sutradan počinje da je zove rodbina i prijatelji da joj čestitaju prinovu, potvrdjujući njene sumnje da joj svekrva rovari po stvarima.

Ali, tu nije kraj priče. Dolazi joj muž na posao, sav besan što mu nije rekla da je trudna. Ona mu ispriča kako je podmetnula lažni test da bi razotkrila njegovu majku. Ovaj ne sluša šta mu ona priča već traži da tu pred njim ponovi test jer joj ne veruje da nije trudna.

Pogledajte prilog 1285612

Moja mama zhivi u kutji sa bratom i snajom
ja se snaji divim da je od prva dana braka pristala na to iako moram kazati imali su i koristi ali isto tako trebash imati zhivce za sve to

nekad majka neshto se kao zhali na snajku pa pochne da pricha ja to odmah zastopiram uopshte netju da ulazim u to! ali se nekad nije pozhalila da snajka rovi u njenoj sobi niti ona ulazi u njihove sobe!

Mogla je ta iz priche lepo zakljuchati njihovu sobu i zavrshena pricha

mario80

Buduća legenda
Poruka
44.811
Moja keva ceo život rovari po stanu čim dođe jednostavno digneš malo više sve što je private. Ključeve od garaže držim u autu pošto i tamo zaviri. Od skoro i u gepek od automobila zaviri sve ispreturano. U zadnje vreme ključ od auta nosim sa sobom :mrgreen:

Poslednja izmena:

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.971
Istinita priča.

Pogledajte prilog 1285612
Muzh je skotina.