S
Stampedo
Gost
Cesto mi treba da posaljem SMS poruku preko interneta, nailazio sam na neke sajtove koji to kao omogucavaju ali NIKAKO NE USPEVAM.GDE GRESIM !!???[/b]
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
S tim sto morate imati nalog kod Euneta i najmanje 4 minuta na njemu.macaktosa:Najbrze i najefikasnije se salju poruke peko eunet-a.. www.eunet.yu
Ovde sam naisao na Zombijevu poruku i odlucio da skinem program, ali naravno nisam mogao da ga koristim pa sam mu poslao E-mail sa molbom da mi posalje uputstvo.Poslao mi je ali opet nisam mogao da ga koristim, pa sam ga opet pitao gde gresim i on mi je objasnio.Sada je sve OKi program super radi.Jos jednom zelim da mu se zahvalim za sve.Zombi car si.Jos jednom hvala za sve.ZombiEYU:Ja stvarno molim sve ljude zainteresovane za SMSSender neka mi posalju mail na zombieyu@hotmail.com i uputstvo dobijaju sigurno... Meni je stvarno zao al nemam vremena da obilazim samo ovaj forum Non-Stop.
Hvala i izvinite na komplikaciji.
Pozdrav, Dejan.