Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li se iko ovde bavi Taj Chi Chuanom i njegovim borilackim aspektom. Ja ga treniram vec duze vreme i po onome sto sam video i uspeo da postignem mislim da nema bolje borilacke tehnike, a trenirao sam ih dosta u svom zivotu....
Ovim putem bih pozvao sve zainteresovane da se prijave na nedavno raspisan konkurs Taekwondo asocijacije Srbije (skraceno TAS-a) za prijem novih sudija.
Jedini potrebni uslovi koji kandidati treba da ispunjavaju su:
-preko 18 godina
-najmanje srednja strucna sprema
Prethodno iskustvo u TKD-u ili bilo kojoj drugoj borilackoj vestini nije bitno.
Svoj kratki CV poslati na mail TKD saveza: tkd.yu@eunet.yu
tel: 3227551
Da li se iko ovde bavi Taj Chi Chuanom i njegovim borilackim aspektom. Ja ga treniram vec duze vreme i po onome sto sam video i uspeo da postignem mislim da nema bolje borilacke tehnike, a trenirao sam ih dosta u svom zivotu....
Iako odgovor dolazi kasno ipak je odgovor. TCC kao borilacka vestina je poprilicno zaboravljen i naglasak je na zdravstvenim i meditativnim svojstvima treninga. Borilacki oblici i prava primena TCC se dobijaju tek nakon nekoliko godina vezbanja - vidi iptaichi nalog na Youtube. Od skora je otvorena i skola tog stila u Beogradu.