Smrtna kazna za korupciju!

Koji je najefikasniji način za suzbijanje korupcije?

• Smrtna kazna

• Zatvorska kazna

• Nista ne menjati

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

zelenaalternativa

Primećen član
Poruka
595
Akcija Stranke Forumskih Besposličara za suzbijanje korupcije

Korupcija uništava i razara ne samo moralno, pravno i ekonomsko tkivo naseg društva; ona atakuje na ravnopravnost ljudi, i na same temelje ljudskog dostojanstva.
Zato predlažemo uvodjenje smrtne kazne ili dozivotne robije za korumpirane organe vlasti, reda i mira, (sudije, policiju, poslanike, političare itd)!
Takodje predlazemo osnivanje nezavisne komsije za utvrdjivanje korupcije sa najširim ovlaštenjima, koja će biti sastavljena od postenih stručnjaka izabranih od strane gradjana, i menjati ih svake godine.

Poslednja izmena:
U zemlji gde je pravosudni sistem na ,,zavidnom'' nivou kao sto je kod nas...izbila bi katastrofa!

Predlazemo osnivanje nezavisne komsije za utvrdjivanje korupcije sa najširim ovlaštenjima, koja će biti sastavljena od postenih stručnjaka izabranih od strane gradjana, i menjati ih svake godine. Ova mera bi procistila pravosudni sistem i kud i kamo sprecila katastrofu kojoj ti govoris.

Predlazemo osnivanje nezavisne komsije za utvrdjivanje korupcije sa najširim ovlaštenjima, koja će biti sastavljena od postenih stručnjaka izabranih od strane gradjana, i menjati ih svake godine. Ova mera bi procistila pravosudni sistem i kud i kamo sprecila katastrofu kojoj ti govoris.

I ove korumpirane su izabrali gradjani pod pretpostavkom da su posteni :D

Akcija Stranke Forumskih Besposličara za suzbijanje korupcije

Korupcija uništava i razara ne samo moralno, pravno i ekonomsko tkivo naseg društva; ona atakuje na ravnopravnost ljudi, i na same temelje ljudskog dostojanstva.
Zato predlažemo uvodjenje smrtne kazne ili dozivotne robije za korumpirane organe vlasti, reda i mira, (sudije, policiju, poslanike, političare itd)!
Takodje predlazemo osnivanje nezavisne komsije za utvrdjivanje korupcije sa najširim ovlaštenjima, koja će biti sastavljena od postenih stručnjaka izabranih od strane gradjana, i menjati ih svake godine.

Evo pretenzije za korupciju!

I ove korumpirane su izabrali gradjani pod pretpostavkom da su posteni :D

Sisitem je takav da narod za nekog mora da glasa - a problem je sto je vecina politicara je korumpirana. I sto je najgore jednom kad se dograbe vlasti ne micu se do kraja zivota. Jedini nacin da ih se otarasimo je samoorganizovanje gradjana i stvaranje istinskih demokratskih institucija a jedna od najvaznijih je nezavisna agencija za borbu protiv korupcije. Bez obzira sta ko kaze ja mislim da je vecina gradjana u Srbiji postena, ukljucujuci veliku vecinu forumasa na krsti, ukljucujuci cak i jaguara. Zato ih je i lako manipulisati.

Sisitem je takav da narod za nekog mora da glasa - a problem je sto je vecina politicara je korumpirana. I sto je najgore jednom kad se dograbe vlasti ne micu se do kraja zivota. Jedini nacin da ih se otarasimo je samoorganizovanje gradjana i stvaranje istinskih demokratskih institucija a jedna od najvaznijih je nezavisna agencija za borbu protiv korupcije. Bez obzira sta ko kaze ja mislim da je vecina gradjana u Srbiji postena, ukljucujuci veliku vecinu forumasa na krsti, ukljucujuci cak i jaguara. Zato ih je i lako manipulisati.

Ne s*ri.
Tvoja priča mi liči na ono: ja se zovem tako i tako, završila sam to i to, imam toliko i toliko godina.

Za sve te poslove kojima bi se ta tvoja agencija bavila, već se bave obaveštajne službe. One su deo državnog aparata, za razliku od te agencije koja bi bila nevladina organizacija, ne bi mogla da preduzima bilo kakve procesne radnje, osim da daje svoja mišljenja, i na taj način još više truje narod. Zar i to nije jedan vid manipulacije?

Jest'...al' ste pametni...pa da pobijemo celu Srbiju...:zper:
:lol:

Ma gde nije...zuta elita je najgora, ali i drugi su haos...
a i nas narod...voli da odnese doktoru flasu rakije vis nego leba da jede...pa sestrama kafu, bombonjeru...pa ako ga jos puste preko reda - ond aje pun pogodak.
a to nema veze sa zutima...

a kako volimo da poznajemo nekog dr.mr.prr.....i da prijateljima zavrsavamo poslove preko veze.....a, tek kako volimo da poznajemo sudije, policajce na polozajima....leleee....pa im posle sve po spisku kako su djubrad i vole mito...:lol:

Nema veze..........Takav nam mentalitet, udvoricki, podanicki..

Back