Dе Sisti
Legenda
- Poruka
- 74.994
Pa, pokreni inicijativu, ako se toliko ne bojiš Žastina Trudoa.Imam kralja Carlsa; a JT moze samo da mi se napusi K; bice srecan ako ne zaglavi robiju.
Biće da te malo strah pred glumcem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa, pokreni inicijativu, ako se toliko ne bojiš Žastina Trudoa.Imam kralja Carlsa; a JT moze samo da mi se napusi K; bice srecan ako ne zaglavi robiju.
Ne decko, rekao sam ti, zaboli me K za JT i tim nek se bavi opozicija i politicari koji su placeni za to.Pa, pokreni inicijativu, ako se toliko ne bojiš Žastina Trudoa.
Biće da te malo strah pred glumcem.
Ми смо толико у говнима, да би нам као друшту одговарало, чак и када би ова олош-елита почела да кажњава и веша оне који су починили неки акт велеиздаје почев од КиМ па све до екологије, као ''најмање битне ствари'', али која је најважнија, јер џаба ти и народ и територија ако затрујемо ваздух, воду и земљу.A шта ако олош узурпаторски одређује ко ће да виси, нпр. криминалци, снс-овци, нарко дилери, утајивачи пореза тајкуни, и сл...
Дакле, да би постојала одговорна елита, мора да побије уву олош-елиту.
А то прочишћење може само ватром, ватра чисти запрљану крв, само оружаним Устанком !
Па када морални, часни, одговорни, способни и храбри уђу у институције, онда нека ми такви суде, секу руке, стрељају, вешају...
Мене може да кажњава само бољи од мене!
Nešto ne verujem u taj utisak koji pokušavaš da ovde ostaviš.
No, nebitno.
Ми смо толико у говнима, да би нам као друшту одговарало, чак и када би ова олош-елита почела да кажњава и веша оне који су починили неки акт велеиздаје почев од КиМ па све до екологије, као ''најмање битне ствари'', али која је најважнија, јер џаба ти и народ и територија ако затрујемо ваздух, воду и земљу.
Овако СНС олош неће никога да дира, сутра ће доћи неки жући СНС ни они неће дирати бивше, као што и ови данас не дирају бивше и само ће прелетати из једног у други табор.
Али слажем се са тобом у потпуности.
Зато нас само вади Устанак, нисам сигуран да би пуч имао довољну снагу прочишћења...
Зговњало се свакаквог олоша..
Српска Сиротиња је аристократија наспрам ове ненародне олош-елите
Trebalo bi da te neko odeljenje državne bezbednosti ispendreči zbog podstrekivanja na bratoubilački rat.Зато нас само вади Устанак, нисам сигуран да би пуч имао довољну снагу прочишћења...
Зговњало се свакаквог олоша..
Српска Сиротиња је аристократија наспрам ове ненародне олош-елите
Ко би могао организовати,устројити,увојничити бољшљвичку руљу и усмерити на тако сложен задатак?
ti se verovatno šališ ali trebalo bi zaista ispendrečiti sve koji su za građanski rat....revolucije nikad ništa dobro nisu donele...Trebalo bi da te neko odeljenje državne bezbednosti ispendreči zbog podstrekivanja na bratoubilački rat.
Ja se ne šalim.ti se verovatno šališ ali trebalo bi zaista ispendrečiti sve koji su za građanski rat....revolucije nikad ništa dobro nisu donele...
Зашто су Вождови одрпанци бољшевици?
Зар се голи и боси тако одређују?!?
Niko ne “masta”, pricamo o zakonu za najgori olos i manijake.Ja se ne šalim.
Ova persona zaista mašta o ubijanju ljudi (kao i još par učesnika teme).
Doduše, on to sebi pravda nekim politfilosofskim kvazikonceptima ili tako nekim baljezgarijama.
Zamišlja sebe kao dirigenta društvenih promena
Netačno.pricamo o zakonu za najgori olos i manijake.
Da li drzava Srbija treba da uvede smrtnu kaznu za izdaju i konfiskaciju sve imovine izdajnika i blize rodbine.
Izdaja je svako delo gde doticni/a deluje u saradnji sa stranim faktorom, sprovodeci zaveri protiv interesa naroda/drzave i pribavljajuci licnu korist za sebe/najblize.
Licno nemam problem da taj zakon uvede bilo koja drzava za svoje drzavljane/stanovnike.
Naravno da i politicare kvalifikujem kao “najgori olos i manijake” jer njihove odluke unesrecuju milione i dovode do etnickih ciscenja i genocida za razliku od nekog bolesnika koji ubije jednu ili par osoba, zasta isto treba da visi.Netačno.
Ovo je ono o čemu ti pričaš
Tvoja uvodna poruka:
Trebalo bi da te neko odeljenje državne bezbednosti ispendreči zbog podstrekivanja na bratoubilački rat.
Ne loži se.Tjaa... ja sam odavno na merama kod nji
Ne loži se.
Nisi od važnosti.
Mada bi ti rusko krilo poslalo par navijača da te na brzinu nauče osnovama političke filosofije bratoubilačkog rata koji zagovaraš
Niko ne “masta”, pricamo o zakonu za najgori olos i manijake.
Da ne nabrajam sad zemlje za koje ces naci izgovor; ali evo samo da spomenemo “razvijene” koje i dalje imaju taj zakon, a to su US, Japan, Singapur, Taiwan.
Poslednje 3 su toliko bezbedne da mozes da zaspes u parku sa kesom novca i da se probudis netaknut i ti i novac; korupcija im
je isto na smesnom nivou cak za EU prčije poput Nemacke a ostale da ni ne spominjem.
Па од бољшевика не може да се направи сврсисходна и функционална армија исто као и господа. Не помаже ту хиљаду вождова код духовно и морално посрнулог народа.
апсолутно - смртна казна за велеиздајнике, педофиле-силоватеље и за масовне/тешке убице, за почетак
Господине ништа Ви не разумете, као и овај декадентни Банкар.
2 реченице, 3 конфузије и 4 неистине...
Не прди стари пита се не прави од свачега
Imali smo to vekovima, ali nije iskorenilo zlo.
Sad probamo nešto novo, strpimo se da vidimo kako deluje.
Par vekova.
Господине Надобудни Надрк, како ћете од исквареног народа добити неискварен народ ?!?...![]()