- Poruka
- 6.173
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrt je kraj, nista novo. Da li je olaksanje i uteha zavisi od milion faktora.
Da nemam nikog, sta da jedem, spavam na ulici, pojedem koru 'leba nedeljno, ili patim od neke neizlecive bolesti i u ogromnim sam bolovima, smrt je onda olaksanje.
Ovako je tragedija, posebno ako je neko mlad u pitanju.
Не размишљам о смрти, знам да неће скоро.
zamisli sta mi se desilo,da devojka kaze da ne bi zivela bez mene,da bi se odma ubila da mi se desi nesto,i pita me to jes kaze najbolje da nas kremiraju,i ja je dopunim jel da nas pomesaju i prospu iz aviona iznad mora,i odusevimo se,zamisli ti koja je to ljubav i sreca da smrt uopste ne izgleda lose
Ne razmišljam o njoj. Nadam se da neću ni morati.
kakva su vaša razmišljanja o smrti?
čisto biološka? religijska?
da li je smrt strah uteha ili olakšanje?
to niko nikada nece doziveti,a i ne zeli verovatno,bolji su slepacki odnosiКоја патетика.
to niko nikada nece doziveti,a i ne zeli verovatno,bolji su slepacki odnosi
mi nismo zaljubljeni to se zove ljubav ne klinacka zajebancijaДајем све паре да више патетику не доживим, а доживео сам кад сам био заљубљен чоек. Страшно стање, горе од смрти.
zato ljudi sve smisljaju da bi dali smisao zivotu, pravila zivota, borba za moc, novac i da ne bi mislili o konacnom ili ipak ne konacnom.....cak i fejsbuk razmislja sta ce sa nalozima kada u doglednoj buducnosti veliki broj vlasnika naloga bude mrtav.
Šta me briga . Dok sam ja tu , neće doći .ona je svuda, u svakom koraku.
Šta me briga . Dok sam ja tu , neće doći .
Kad dodje ja neću biti tu .
cak i fejsbuk razmislja sta ce sa nalozima kada u doglednoj buducnosti veliki broj vlasnika naloga bude mrtav.
ovo je hit zanimljivo. napraviće odvojeno FB za mrtve
plasim se tudje smrti (osoba koje su mi jako bitne), a za svoju se jedino nadam da ce biti relativno bezbolna....kontam da je smrt kraj, nistavilo, prestanak postojanja, mir koji neko nikad ne doceka za zivota...
kakva su vaša razmišljanja o smrti?
čisto biološka? religijska?
da li je smrt strah uteha ili olakšanje?
Ne razmisljam o smrti...nije me mnogo briga sta ce biti samnom kad umrem
ono,da li ce da me sahrane ili kremiraju...
ali ne bih volela da pre toga budem bilo kome na teretu