Смрт у Тузли сејало седам исламских терориста

А ти би мало да будеш ироничан са огољеним чињеницама и законима физике и балистике ? :) Па нису ти Срби криви што су вас водили и воде фанатици и покварењаци. 'Ај опет да те питам......а ти одговори ако смеш. Може ли граната калибра 130 мм да падне на пола метра од голфа и да му само уништи точак и лимарију око точка ! Другим речима.....може ли 32 кг експлозива да уништи само точак !

Pusti. Cuo sam da su Srbi mazali granate svinjskom masti tako da kad rokne medu turke a ovi sehide ne mogu ici u dzenet. Je li to istina? :think:

А ти би мало да будеш ироничан са огољеним чињеницама и законима физике и балистике ? :) Па нису ти Срби криви што су вас водили и воде фанатици и покварењаци. 'Ај опет да те питам......а ти одговори ако смеш. Може ли граната калибра 130 мм да падне на пола метра од голфа и да му само уништи точак и лимарију око точка ! Другим речима.....може ли 32 кг експлозива да уништи само точак !

Није могла да падне јер тај топ од 130мм(модел из 46 године)са припадајућим метком тфг м79, нема толики домет.

Pogrešno si čuo, jer nema potrebe za tako nečim, pošto muslimani svakako lete u džehenem.

Јел видиш ти њега. Питаш га к'о човека да ти одговори на логично постављено питање а он се прави мутав, скреће на зејеббанцију. Значи.....ЛОГИКА И ФИЗИКА И ФОРЕНЗИКА су ту неумољиви.....а они и даље главом кроз зид !! И сад ти живи у истој "Држави" са таквим народом.

- - - - - - - - - -

Није могла да падне јер тај топ од 130мм(модел из 46 године)са припадајућим метком тфг м79, нема толики домет.

Добро ако је тако јер сам ја прочитао негде да је упитању граната тог калибра.

Јел видиш ти њега. Питаш га к'о човека да ти одговори на логично постављено питање а он се прави мутав, скреће на зејеббанцију. Значи.....ЛОГИКА И ФИЗИКА И ФОРЕНЗИКА су ту неумољиви.....а они и даље главом кроз зид !! И сад ти живи у истој "Држави" са таквим народом.

On da ume ozbiljno da ti odgovori, ne sumnjaj da bi tako i učinio. Ali, u nedostatku ozbiljnih argumenata, jedino što mu ostaje su ovi patetični pokušaji sarkazma. Pošto to nije za svakoga, a kamoli za maloumne muslimane...

Алија је био верски фанатик, канибал, који је свесно жртвовао свој лаковерни народ, што да се побију међу собом - што на извол'те, а у сврхе придобијања симпатија и лове...наравно.
Све ће испливати,само полако, али за вас ће бити касно...сада сте већ прожд'рани и распродати од оних за које мислите да су вам пријатељи, истих који вам протурају разне "вере", ал' без вечере.
Болесно!

Poslednja izmena:
Pusti. Cuo sam da su Srbi mazali granate svinjskom masti tako da kad rokne medu turke a ovi sehide ne mogu ici u dzenet. Je li to istina? :think:
Pobednik prvog Svetskog prvenstva u brzom jedenju čvaraka koje je održano u petak uveče u Prijedoru u čuvenoj krčmi "Kod Neđe debelog" je Prijedorčanin MIRSAD MRKALJ. Drugi najbolji istrebljivač "srpskog smokija" je njegov sugrađanin EMIR HODŽIĆ, a treći Banjalučanin Goran Gavrić Grga. - Svaka čast vama Srbima na organizaciji prvenstva u čvarcima. Znate ih dobro praviti, ali ne znate brzo jesti - poručio je u šali nakon pobede Mirsad Mrkalj i dobio aplauze više stotina ljudi koji su prisustvovali ovoj nezapamćenoj manifestaciji.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

To je to, što se tiče masti.

Pobednik prvog Svetskog prvenstva u brzom jedenju čvaraka koje je održano u petak uveče u Prijedoru u čuvenoj krčmi "Kod Neđe debelog" je Prijedorčanin MIRSAD MRKALJ. Drugi najbolji istrebljivač "srpskog smokija" je njegov sugrađanin EMIR HODŽIĆ, a treći Banjalučanin Goran Gavrić Grga. - Svaka čast vama Srbima na organizaciji prvenstva u čvarcima. Znate ih dobro praviti, ali ne znate brzo jesti - poručio je u šali nakon pobede Mirsad Mrkalj i dobio aplauze više stotina ljudi koji su prisustvovali ovoj nezapamćenoj manifestaciji.

- - - - - - - - - -

Bosanski muslimani vole krmetinu a rakiju srcu 24/24h

Izgleda da Alija nije uspeo da ih preobrati

Uhapšen pijani pješak: Šemso teturao cestom sa 4,46 promila alkohola u krvi

Šemso B. je oko 10 sati ujutro "mrtav pijan" teturao magistralnim putem u Kozluku, a alkotestom je utvrđeno da ima 4,46 promila alkohola u krvi

https://www.faktor.ba/vijest/uhapse...-cestom-sa-446-promila-alkohola-u-krvi-/25582

Bosanski muslimani vole krmetinu a rakiju srcu 24/24h

Izgleda da Alija nije uspeo da ih preobrati

Atmosferu srpskog rodoljublja među muslimanima Bosne i Hercegovine, krajem 19. i početkom dvadesetog stoleća, najupečatljivije prikazuje lepa lirska pesma Srbina muslimana Aliverić Tuzlaka, "Amanet od đeda", objavljena u Bosanskoj vili, 1898:

"U dolafu moga đeda
s desne strane u pretincu,
kad još bijah grješno d'jete
viđah malu ikonicu.

Prikradoh se da razgledam,
Kakva li je na njoj slika,
Bješe srebrom optočena
Slika Đurđa mučenika.

Ja to onda nisam znao.
Zazir'o sam od aždaje,
Al' s aždajom ko se bori,
Osjeć'o sam, junak da je.

Samo zato, samo zato,
Ja poljubih tog čovjeka.
Đed uniđe — ja se zbunih —
A on reče: 'Neka, neka!

Istog Đurđa, ljubili su
Naši preci ko svečari,
Pa zar da jađunah ljubnut'
Što ljubljahu naši stari.

Al' ti n'jesi poljubio
Samo hader — ilijaza,
I poljupce si poljubio
Svojih rahmet praotaca'.

Tako đedo, al' on ode
Već odavno s ovog sv'jeta,
A ja čuvam ikonicu
Pored drugih amaneta.

Al' ja zato, Alah-ikber,
Čvrsto s držim svog mezheba,
A mezheb mi ništ' ne smeta
Da srbujem kako treba".

- - - - - - - - - -

Logično da ne!

А замисли да је било памети са наше стране па да им остане 2,3 % !! Зеница са ближом околином.

Mah. Srbi ce pobit i to malo muslimana sto je ostalo po sarajevu, tuzlu, zenici i to je to. Srbi su pri kraju da dovrse svoj plan istrage poturica. Ovo je salo mali predah.

Tako je kako je. Ni prvi ni poslednji narod koji ce nestati.

А замисли да је било памети са наше стране па да им остане 2,3 % !! Зеница са ближом околином.

Pa, sad kad se pogleda, ničemu ne služe i nemaju svrhu u ovom životu. Mada, majka priroda to fino reguliše, umiru i iseljavaju se, a nemaju brojnost da sebi priušte takav luksuz.

Mah. Srbi ce pobit i to malo muslimana sto je ostalo po sarajevu, tuzlu, zenici i to je to. Srbi su pri kraju da dovrse svoj plan istrage poturica. Ovo je salo mali predah.

Tako je kako je. Ni prvi ni poslednji narod koji ce nestati.

Вама НАТО дао државу, а испада као да си детету од три године дао да уради график функције из математике. Сумњам да сте у стању без туђе помоћи да организујете и комуналну службу. Као што се пре доласка српске војске 1918. у Сарајево, градом ширио смрад канализације и изнутрица од клања оваца по двориштима.

Вама НАТО дао државу, а испада као да си детету од три године дао да уради график функције из математике. Сумњам да сте у стању без туђе помоћи да организујете и комуналну службу. Као што се пре доласка српске војске 1918. у Сарајево, градом ширио смрад канализације и изнутрица од клања оваца по двориштима.

Pa napisao sam iznad sta ce biti. Srbi to ciste. mic po mic. Nekad Kolasin, Uzice, Loznica, Sabac, juce Srebrenica, Prijedor, Foca...Sutra ce pobit ovo malo sto je ostalo na frtalj Bosne i to je to. ende.

Prva guzva i nema vise dzamija i islama po Bosni.

To je realnost. Ali tako je kako je. Niko se nece pocesati za milion i kusur bosnian muslims. Ni prvi ni zadnji narod koji je nestao. To ce biti samo jedan problem manje na Balkanu.

Pa napisao sam iznad sta ce biti. Srbi to ciste. mic po mic. Nekad Kolasin, Uzice, Loznica, Sabac, juce Srebrenica, Prijedor, Foca...Sutra ce pobit ovo malo sto je ostalo na frtalj Bosne i to je to. ende.

To je realnost. Ali tako je kako je. Niko se nece pocesati za milion i kusur bosnian muslims. Ni prvi ni zadnji narod koji je nestao. To ce biti samo jedan problem manje na Balkanu.

Ne brini, ono gde ste vi sada nas ne zanima. Dovoljno je što smo vas nabili u geto, a ostalo zadržite, mrzi nas da čistimo leševe :kafa:

Не стоји ти та пасивна иронија. Промени тактику. Дај нешто СТВАРНО духовито. Овако делујеш више патетично него духовито.

По неким озбиљнијим процјенама стрељано је између 1500-2000 мушкараца, остатак погинуо раније (13 општина је у питању па сахрањени у Поточарима или у борбама током пробоја).Али није ни битно,свако стрељање је ратни злочин па макар било 100 или 10000 хиљада.
38725330_2023828811251377_1558765733343657984_n.jpg

:think:

Koliko su "bitne" srpske civilne zrtve , to je vidjeno , sto se tice Den Haada...

Nestanu svedoci , nestanu dokazni matrijali , prestane se sa radom tog Den Haada , kapitalni svedoci koje je Odbrana zahtevala da se dovedu ili privedu , tipa Bleeer , Klinton , Kol , Mok , Gensar ...ecc...se "ne odazovu Pozivu" ; a u napred je poznat "odnos krivice po principu Srbi krivci 70% , Cro 20 % , a basnijaci 10%"....

Al` na kraju ne bude ni taj "odnos" ispostovan ...

Па реално, чак су и муслимани написали да се овај списак односи на чак тринаест општина!

А онда то све спакују и кажу Сребреница.

То ја стално понављам.Када би Срби све погинуле из ових истих 13 општина ставили у једну заједничку гробницу цифра би била цц ту негдје.Бесмислено али прошла им је прича, мада како време одмиче у Босну долазе некакви трећеразредни политичари МЗ које заболе она ствар и за једнима и за другима и за трећима.
Бошњачка прича је излизана одавно, време ће показати и да је промашена јер све су веће шансе да Федерација БИХ нема будућност а камо ли БИХ са Републиком Српском као засебним ентитетом.

- - - - - - - - - -

Ово је озбиљна анализа а не празна прича...

Беда људкса потуричка. Па хипотетички да се сад докаже да Насер Орић СТВАРНО није никог убио.....ја бих га ослободио иако сам Србин. Али они на првом месту нису људи са карактером а после професионалци ( Свако у суду федерације БиХ ).

Back