Смрт у Тузли сејало седам исламских терориста

Ovo je sramota što se sve negira. Golf je jedan spasio još više omladine da ih pobiju, iza njega je pala jedna granata. Tu se omladina okupljala, na takav skup da baciš ručnu bombu pobio bi 20 minimuma osoba.

A, na stranu so Đukića još ne isporučuju...

Srbi najbolje znaju sta je istina.

Ovo je sramota što se sve negira. Golf je jedan spasio još više omladine da ih pobiju, iza njega je pala jedna granata. Tu se omladina okupljala, na takav skup da baciš ručnu bombu pobio bi 20 minimuma osoba.

A, na stranu so Đukića još ne isporučuju...

каеш двас људова
19b149f90403.gif

може бит, може а иначе ово је нападачка формација ЈНА касарне из Љига која је упала у БиХ тј. Тузлу да убија голорук народ :eek:

Кратке смо памети, па да се не заборави!

митоманији никад краја Pogledajte prilog 536047

каеш двас људова Pogledajte prilog 536046

може бит, може а иначе ово је нападачка формација ЈНА касарне из Љига која је упала у БиХ тј. Тузлу да убија голорук народ :eek:

митоманији никад краја Pogledajte prilog 536047

To je vojska koja je danima upozoravana da prestane da puca, balavac.

Iliju je čak sud u BG oslobodio.

Sramota!

- - - - - - - - - -

Slažem se da je mitomanija izgleda beskrajna...

Sramota!

- - - - - - - - - -

Ne brini , ti ćeš svakako verovati u šta god hoćeš, kao i mi, a krajnji rezultat toga je da ćeš ostati večno u svom getu i bez kontakta sa nama.

Poslednja izmena od moderatora:

Sramota!

- - - - - - - - - -

кажеш Тузларије ба

погрешно си схватио

не мораш мени ништа да објашњаваш

објасни својој дјеци кад си упућен у "војне" доктрине

ову "нападачку формацију" :klap:

кажеш Тузларије ба

погрешно си схватио

не мораш мени ништа да објашњаваш

објасни својој дјеци кад си упућен у "војне" доктрине

ову "нападачку формацију" :klap:

Po meni, trebali su tu kolonu zoljama gađati kad su prvi metak ispalili. Zato su 17.5. izašli sa aerodroma sa 20 puta više osoblja i MTS-a kao bubice. I ništa se nije desilo.

Ali kako će to botčina kao ti shvatiti?

- - - - - - - - - -

Hvala dragom Bogu (ne ovom tvom kozojebnom), nikakve veze nemam sa tvojim i sličnim vukojebinama. Kad smo kod toga, nemaš ni ti veze sa oko 77 posto "države" koju nazivaš svojom :hahaha:

Te procenta još nisi savladao ahahahahahah A imaš ti veze, biološke, onaj ko te napravio je Bosanac...

По неким озбиљнијим процјенама стрељано је између 1500-2000 мушкараца, остатак погинуо раније (13 општина је у питању па сахрањени у Поточарима или у борбама током пробоја).Али није ни битно,свако стрељање је ратни злочин па макар било 100 или 10000 хиљада.
38725330_2023828811251377_1558765733343657984_n.jpg

Па реално, чак су и муслимани написали да се овај списак односи на чак тринаест општина!

А онда то све спакују и кажу Сребреница.

Па реално, чак су и муслимани написали да се овај списак односи на чак тринаест општина!

А онда то све спакују и кажу Сребреница.

I plus što "ukupan broj nije konačan", pa će tako i ovaj aktuelni muslimanski ološ sa foruma, kad jednom bude rahmetli, da strpaju na spisak poginulih terorista. To im dođe kao amanet, kad umru obavezno u Potočare :hahaha:

Po meni, trebali su tu kolonu zoljama gađati kad su prvi metak ispalili. Zato su 17.5. izašli sa aerodroma sa 20 puta više osoblja i MTS-a kao bubice. I ništa se nije desilo.

Ali kako će to botčina kao ti shvatiti?

Видим да си се сав осуо што те крстарица запала и ове године :lol:

Као што рекох .... својој потомцима објасни, мада сумњам да и код основаца пролази та причица

Po meni, trebali su tu kolonu zoljama gađati ....

Бар си раскрстио сам са собом јбг. и то је нешто :mrgreen:

Да, то је тачно. Заправо, само су муслимани имали разумну, Европи прихватљиву причу о демократији и мултикултурализму. Колико су они то стварно желели, друго је питање. Ми и Хрвати смо заступали идеју етничког разграничења која је сахрањена још крајем Другог светског рата и у Европи се доживљава као фашизам. Ми и данас заступамо ту идеју са овим планом поделе Косова и размене територија. Невероватно је да политички најпрогресивнији народ на овим просторима, што су Срби некада били, данас заступа најархаичније идеје заједно са косовским Шиптарима и уз срамну подршку Запада.

ZASTO NAM VEC JEDNOM NE OBJASNIS NA KOGA MISLIS KADA KAZES mi, i velikim slovima MI? licno mislim da si ti SIPTAR

I plus što "ukupan broj nije konačan", pa će tako i ovaj aktuelni muslimanski ološ sa foruma, kad jednom bude rahmetli, da strpaju na spisak poginulih terorista. To im dođe kao amanet, kad umru obavezno u Potočare :hahaha:

Pre će nestati zalihe nafte i lignita, nego njihovih "streljanih civila". Ipak su oni balije, komandanta Alije.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 536065

Jedna granata ubila 71 baliju. Kakva je to granata? Nuklearna glava?!

Jedna granata ubila 71 baliju. Kakva je to granata? Nuklearna glava?!

Ima neke logike, pošto muslimanski teroristi obično šetaju opasani eksplozivom, pa kad jedan eksplodira, odoše svi :D

- - - - - - - - - -

Srpska granata nema milosti

A ni muslimanska, kao što smo već imali prilike da primetimo na Markalama :hahaha: Ubijaš sopstveni narod samo da bi završio na 23 posto, pa to je genijalno :hahaha: Da su muslimani kojim slučajem na čelu SAD, uspeli bi da izgube i rat sa Đibutijem...

Да је права граната калибра 130 мм експлодирала на пола метра од "Голфа" од њега би остала бицикла, а на снимку се види да је скоро остао читав. Плус је неке жртве гелег погодио с леђа а гледали су лицем ка експлозији и шта све још не.

Да је права граната калибра 130 мм експлодирала на пола метра од "Голфа" од њега би остала бицикла, а на снимку се види да је скоро остао читав. Плус је неке жртве гелег погодио с леђа а гледали су лицем ка експлозији и шта све још не.

Zavera. Ali provaljeni su

Zavera. Ali provaljeni su

А ти би мало да будеш ироничан са огољеним чињеницама и законима физике и балистике ? :) Па нису ти Срби криви што су вас водили и воде фанатици и покварењаци. 'Ај опет да те питам......а ти одговори ако смеш. Може ли граната калибра 130 мм да падне на пола метра од голфа и да му само уништи точак и лимарију око точка ! Другим речима.....може ли 32 кг експлозива да уништи само точак !

Back