smrt sam , a i znak sam , shta sam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kokosh:
Cancer , sam .
ko bi voleo da mi kaze neshto na temu nek kaze a ko ne bi nek ne kaze . ali voleo bih da mi neko kaze shta misli o canceru i ljudima obolelim od njega

Pridruzujem se prethodnim odgovorima...
Preporucila bi ti da predjes na makrobioticku ishranu; mogao bi da probash da vezbash Tai Chi Chuan. Samodisciplina i upornost cini cuda....
 
Da malo pojednostavimo stvari. Potoje dva tipa licnosti:A. OSOBE ambiciozne i u ambiciji agresivne, nazadovoljne, aksplozivne_- ti su skloni bolestima srca i krvnih sudova.
B, osobe cutljive, koje pre "progutaju" svoju nervozu nego da se posvadjaju, povucene... To su osobe koje cesce obolevaju od karcinoma. U oba slucaja je vazna genetska sklonost, kao i navike( cigarete, sedeci nacin zivota). U oba slucaja bita STRES. Tako da postoje i zanimanja koja naginju ka jednom i dr. obolenju.. Faktori zivotne sredine(bombardovanje, radijacija).
Za terapiju je bitno da se osoba pridrzava uputstava lekara, da menja nacin zivota i sve ovo sto su prethodnici rekli- da se ne ponavljam. I naravno, vera u pobedu!nADAM SE DA SAM BILA OD KORISTI. pOZDRAV! :wink:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top