M
Mladen_VR
Gost
Bas bih voleo da Vam vidim facu u trenutku kada, setajuci slobodno u prirodi ugledate leoparda kako se sepuri u ljudskoj kozi!!?? :?
diretore:bas bih volio da vidim kada bi neko od ljudi koji su za zastitu zivotinja rekao nesto o zastiti ljudi
tiki:ljudi nemaju pravo da ubijaju zivotinje,i to samo zato sto im se moze.Ma blago njima.Pa ovo je 21-i vek,mi nismo pecinski ljudi da moramo da ubijamo zivotinje i oblacimo se njihovim krznom da se ne bi smrzli.
Mladen_VR:Bas bih voleo da Vam vidim facu u trenutku kada, setajuci slobodno u prirodi ugledate leoparda kako se sepuri u ljudskoj kozi!!?? :?
O kakvoj zastiti ljudi?Pa mi smo ti koji pretimo svakoj vrsti opstanka,ako nam i treba zastita to je samo onda od drugog coveka ili ljudi takodje!diretore:bas bih volio da vidim kada bi neko od ljudi koji su za zastitu zivotinja rekao nesto o zastiti ljudi
Samo tako Diretore,uopste me necudi da se ovde svakom ko je drugaciji obraca i sa:"Da li ste normalni...!"Cim se neko razlikuje preti mu se drustvenim,javnim obelezjem i proglasenjem za ludaka!diretore:tiki:ljudi nemaju pravo da ubijaju zivotinje,i to samo zato sto im se moze.Ma blago njima.Pa ovo je 21-i vek,mi nismo pecinski ljudi da moramo da ubijamo zivotinje i oblacimo se njihovim krznom da se ne bi smrzli.
Pa da li ste vi normalni,
pa koliko biljaka ljudi koriste za ishranu pa niko ne pricha o tome sto ubijaju biljke i za hranu i za tekstil i za sve ostalo
Ti si izgleda vrlo uskog "pogleda".Cime si okruzen-nebom,vodom,drvecem..na cemu se grade kuce i mostovi-pa na zemlji,cime se hranis-biljkama ili zivotinjama...sta udises-vazduh.diretore:ajde se malo zanimajte zastitom ljudi molim vas
Biljke ne razumeju onako ko zivotinje,ne osecaju strah,ne beze a ni za bol se nezna dal` ga uopste imaju.To ne opravdava njihovo unistavanje,jer su nam vise nego neophodne pre svega,ali porediti unistavanje biljki sa ubijanjem zivotinja,koje osecaju strah,instikt bega od smrti,bol,patnju..identicno ljudima...-e to je stvarno biserno!diretore:tiki:ljudi nemaju pravo da ubijaju zivotinje,i to samo zato sto im se moze.Ma blago njima.Pa ovo je 21-i vek,mi nismo pecinski ljudi da moramo da ubijamo zivotinje i oblacimo se njihovim krznom da se ne bi smrzli.
pa koliko biljaka ljudi koriste za ishranu pa niko ne pricha o tome sto ubijaju biljke i za hranu i za tekstil i za sve ostalo
diretore:tiki:ljudi nemaju pravo da ubijaju zivotinje,i to samo zato sto im se moze.Ma blago njima.Pa ovo je 21-i vek,mi nismo pecinski ljudi da moramo da ubijamo zivotinje i oblacimo se njihovim krznom da se ne bi smrzli.