Bihali, to se apsolutno zna, potomak je Pavla Bihalija, koji je osnovao izdavačku kuću Nolit, sa bratom Oto Bihali Merinomm, piscem i istoričarem umetnosti. Čuvena beogradska jevrejska porodica. Hteo da bude skiner, čuo valjda da ih ima i u Tel-Aviv (stvarno ih ima, verovali ili ne), al ga nisu primili.
Goran Davidović, poznatiji svojevremeno kao Führer, bio je nekadašnji vođa novosadskih nazi skinhead-a (kažem nazi, jer skinheada ima i onih koji nisu naz (zapravo su to i originalni skineri, što slušaju ska, rosksteady i reggae), ali su ga provalili da je Jevrejin i onda je pobego iz zemlje pošto mu besni NS skineri pretili smrću. Verovatno je još u tim ranim novosadskim danima bio ubačeni element službe, a možda bio samo sluđena budala koja mrzela svoje poreklo pa rešila da se priključi onima koji takođe mrze njegov narod. Nije to tako redak slučaj, ima toga i kod Srba. Pa koliko je ono bilo ustaških generala u 2. svetski rat da su bili Srbi? Kakogod, služba mu dala garancije, čini mi se 2019. da može da se vrne u zemlju, da će oni da ga štite i od tada im se on više puta odužio, a zadnjih godinu dana posebno.
Za Pišu Vaškića stvarno ne znam da je Jevrejin. On se fura na kvazi templarska udruženja, on i nekolicina sličnih buzdovana koji o templarima znaju taman tolko da im je znak crveni krst na crno-belom polju. Ali da je sitni derpe, to stoji. Rekoh gore da voli trandže, ali nisam bio precizan, ne trandže kao transeksualce, nego travestite, crossdresser-e. To ga u mojim očima ne čini lošom osobom, nek voli koga 'oće, njegova stvar u koga ga tura ili ko ga njemu tura, ali je sitni licemer koji izigrava nekog baju