la dolcevita Poznat Poruka 8.055 29.08.2009. u 18:30 - Smrt brža od penzije #26 Тихи: bitno je da ce dolcevitica da se vrati u butik kad joj tadic reformise radno mesto u prosveti Kliknite za proširenje... Dolce se ne stidi nijednog posla, ali moram te razocarati, nista od otkaza.
Тихи: bitno je da ce dolcevitica da se vrati u butik kad joj tadic reformise radno mesto u prosveti Kliknite za proširenje... Dolce se ne stidi nijednog posla, ali moram te razocarati, nista od otkaza.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 29.08.2009. u 18:31 - Smrt brža od penzije #27 la dolcevita: Dolce se ne stidi nijednog posla, ali moram te razocarati, nista od otkaza. Kliknite za proširenje... Долче никада не реци никада ће средимо(шала)
la dolcevita: Dolce se ne stidi nijednog posla, ali moram te razocarati, nista od otkaza. Kliknite za proširenje... Долче никада не реци никада ће средимо(шала)
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 29.08.2009. u 18:35 - Smrt brža od penzije #28 Миле саКлисе: Долче никада не реци никада ће средимо(шала) Kliknite za proširenje... U najgorem slucaju, Tihi mi ponudio mesto sekretarice, pa cu vam, mozda, kuckati postove u nocnoj smeni. Mora covek nekad da spava.
Миле саКлисе: Долче никада не реци никада ће средимо(шала) Kliknite za proširenje... U najgorem slucaju, Tihi mi ponudio mesto sekretarice, pa cu vam, mozda, kuckati postove u nocnoj smeni. Mora covek nekad da spava.
gost 186559 Veoma poznat Poruka 11.627 29.08.2009. u 18:36 - Smrt brža od penzije #29 misoni: Ostale grane služe za potpalu kad dođe zima. Kliknite za proširenje... Koji si ti lik! Dao bih ti reputaciju za ovo ali...
misoni: Ostale grane služe za potpalu kad dođe zima. Kliknite za proširenje... Koji si ti lik! Dao bih ti reputaciju za ovo ali...
Lacibg Buduća legenda Poruka 26.498 29.08.2009. u 18:46 - Smrt brža od penzije #30 taurunum444: Koji si ti lik! Dao bih ti reputaciju za ovo ali... Kliknite za proširenje... Ja nagradio ovo, bez ali ...
taurunum444: Koji si ti lik! Dao bih ti reputaciju za ovo ali... Kliknite za proširenje... Ja nagradio ovo, bez ali ...