Jedna mala digresija na temu...
Ako je npr. u Holandiji kao gay friendly državi dozvoljeno javno eksponiranje homoseksualizma ili npr. konzumiranje kanabisa u nekim kafićima - da li to znači da je već danas više od polovine Holanđana homoseksualno nastrojeno ili da ih je više od pola postalo narkomanima ????
Koliko ja znam nije...
Hajdemo dalje...
Koliko ja znam najveći protivnici gay parada su neki ekstremni navijači nekih klubova... a vidim da i ovde ima obožavalaca ekstremnog obračuna sa "pederima"...
Shodno tome ...
1. Poznato je iz psihologije i psihijatrije da su najekstremniji antihomoseksualci u stvari latentni homoseksualci - npr. veliki deo navijača koji vole da budu u grupi, da se grle i ljube kada njihov tim postigne gol, da se pljeskaju po dupetima i sl.
2. Nisam primetio da je neko apelovao i rekao nešto u ovom stilu:
... ako navijači (latentni homoseksualci) i poznati izgrednici koji nakon utakmica razbijaju izloge, prave nerede, čupaju grmlje i cveće po parkovima, demoliraju tel. govornice, provaljuju u kioske... krenu da organizuju neki marš, miting ili okupljanje, hajdemo mi ostali građani da se skupimo i da im hebemo mater...
Naravno, takav predlog se ne može čuti, jer su ti navijači navikli na tuče i mnogi bi dobili po "pičci"... ali uglavnom miroljubivi i slabi homići koji nisu naučili niti vole da se fizički obračunavaju su idealna meta za tabanje i lečenje frustracija...
Razmislite malo o ovome i nemojte me sada prozvati homićem, jer to nisam...
Mene jednostavno boli uvo za njih, niti ih volim niti mi smetaju... samo se pitam ko su ljudi kojima oni toliko bodu oči???