FatalError
Primećen član
- Poruka
- 761
ja kazem nasi kraljevi su imali legalizovanu pedofiliju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i to je jos jedna zabluda da odredjena grupa teze ili lakse prenosi AIDS ,osamdesetih se mislilo da tu bolest prenose homosexualci,a danas znamo da ta bolest svima preti.
Čuje šta drugi ne čuju, gleda gde drugi ne gledaju, radi šta drugi ne smeju. „Evrosong“ je ove godine u Beogradu ugostio na hiljade ljudi, ali samo jedan među njima je špijun u pres centru „Evrovizije“ u Centru „Sava“
Centar „Sava“ nije ovako dobro mirisao ni za vreme koncerta Željka Samardžića. Osim toga, beogradski muškarci, ukoliko se zadese u hodnicima trenutno najfrekventnije medijske košnice u Evropi, mogu štošta da nauče o stilu. Šta se dešava? Svuda okolo su roze puloveri i besprekorne kragne, ali i nepogrešive kežual odevne kombinacije. Balkanske devojke, naviknute na mačo tipove, mogu pak da nauče da ne shvataju ozbiljno komplimente više nego slatkog momka u pres centru „Evrovizije“ jer možda je baš on jedan od 20.000 pripadnika gej populacije, koliko ih se ovom prilikom očekuje u Beogradu.
Posle diskretnog informisanja kod hosta dotične delegacije (država poznata kao izuzetno gey friendly), saznajem da je u delegaciji sedam od 11 članova gej!
- Stvarno!? A ovaj iza nas, pitam onako usput, mada su se statistika i verovatnoća udružile protiv mene.
- Jeste, i on je - sledi odgovor koji me malo razočarava, ali mnogo više raduje jer...
Gejevi su tu. U Beogradu. Među nama. Smeju se, druže se, dele komplimente našim devojkama, normalno izgledaju, idu u šoping, obrazovani su, prijatni. Može li Srbija da shvati da je njihova stvar šta rade u svojim hotelskim sobama? Ako može, to znači još jedan korak napred na putu ka Evropi.
www.alo.co.yu izvor Alo.
Evo nam prilike da nešto naučimo,i opet nam politika nameće merila i granice tolerancije.Niko nas ne pita da li hoćemo,nego nam jasno daju do znanja da moramo,i da nismo i nećemo nikada biti više svoje gazde.Priča o gay populaciji u tekstu ide o tome da oni imaju prava da rade šta hoće u svojim hotelskim sobama,što niko ne spori,ali nam se daje na znanje da su tu i različiti su od nas,kao i to da ''treba da učimo'' od njih.Imamo i lepo zacrtan antagonizam ''kulturnog sveta'' roze pulovera i ''balkanskih devojaka''.Neka bira kome se šta sviđa...Ja sam za ''balkanske devojke''.Uvek!![]()

Granice pomeraju multinacionalne kompanije da bi bolje prodale svoju robu i više zarađivale.Cela priča nema veze sa brigom o ugroženim socijalnim grupama nego sa zaradom.sve sto je nekad bilo normalno sad je nenormalno i obrnuto sad samo treba postaviti pitanje ko postavlja te granice i da li je taj neko merodavan da to cini.
Ogromne,pogotovo na zapadu...a mi težimo da postanemo zapad,barem što se homosexualizma tiče.misoni a kakve veze ima zarada i homosexualizam?

Ti mora da si ''balkanska devojka'',i nećeš da učiš od roze pulovera?'ebali vas ****** i pederska demokratija![]()

Nije.Najveći problem je pogrešno vaspitanje žena i muškaraca.Potrošački mentalitet nas vaspitava da treba da budemo hedonisti.U takvom vaspitanju nema ni mesta ni materijalnih sredstava za decu..........pa jos kad neko spomene kako je homosexualizam kriv za belu kugu u srbiji prosto mi dodje da se nasmejem......-))
Ti mora da si ''balkanska devojka'',i nećeš da učiš od roze pulovera?![]()
Pa sam kažeš da će da ostave pare.Sad bi trebao neko ko se bavi homićima da ti objasni koje su njihove potrebe i interesovanja,na šta daju pare-ja to ne znam.ne vidim nikakvu vezu izmedju zarade i homosexualaca,eto,jedino sto kako vi pricate ce doci mnostvo homosexualaca u bg na evroviziju iz citavog sveta i ostaviti tu pare...ne vidim u cemu je problem tu?mi tezimo da postanemo zapad u svakom smislu,pogotovo u losem,a homosexualizam nije produkt zapada,to postoji od kako je sveta i veka.
Dobijem sraćkalicu kad vidim pešovane kako se ljube na italijansku ulicu...
Nisu smešni već jadni s tačke gledišta jedne balkanske devojeke, mene![]()

...e a vidiš šta kažu njihova latentna ''braća'' na prvoj strani ove teme?Odma' su me nazvali homofobom,samo što mi je zasmetala složenica ''balkanske devojke'' povezana sa pričom o njima.misoni a kakve veze ima zarada i homosexualizam?