Smotra roze pulovera!

e bas tako fatal.....pa nama navijaci i ostala banda neradnicka sprovode pravdu.ja bi sve takve koji su puni energije poslao preko leta na temperaturi od 45 stepeni na njivu da rade besplatno da se malo prevaspitaju.i one klince koji maltretiraju svoje vrsnjake itd........tako se tome moze stati na rep,a ne blagim kaznama.

Hoh, otkada si ti, hoh, tako, hoh, legalno i legitimno, hoh, nastrojen?

otkada su mi odvratniji huligani sa stadiona i ostalih rupa od miroljubivih gejeva?
jos nisam cuo da je grupa gejeva isla i pretukla nekoga a ti huligani malo malo pa pretuku nekoga.
oni ne biraju koga ce mislis oni se bore za nesto?
njih treba policija da prati i mlati na mrtvo ime gde god ima sanse da se pojave.

Никада нисам чуо да било ко у Београду, па тако и ја, има било шта против шта раде педери у својим приватним или хотелским собама и кућама. Заболе ме... и не интересује ме.

Али сам чуо а и сам сам велики противник било каквог педерског парадирања и "крљања" на јавним местима јер то је промовисање и популаризација настраности.

Зато мислим да је текст теме потпуно бесмислен.

normalno da treba da se zna sta ljudi rade privatno bilo gde pa i u svojoj kuci.
pa ako ti proizvodis nuklearku u svojoj kuci drzava ti sigurno nece reci pa znas to je tvoja privatnost.
sta onda ako zena nadje muza ili obratno u sobi sa svalerkom to znaci da treba da postuje njihovu privatnost:rotf::rotf::rotf:
to sa privatnoscu je samo izgovor prevrtljivih ljudi da bi udovoljavali svojoj prevrtljivosti i bolescu

Nije problem u homoseksualcima, nego sto se stvara atmosefa da je to potpuno noramlno. Promovisanje jednog ipak genetskog poreecaja je svakako lose. Pogledajte americku seriju ili film, pa u svakom ima po nekoliko homoseksualaca... Sta je to nego promocija i marketing. Problem nije u tim ljudima sto su rodjeni takvi, vec u pomodarstvu koje sve vise uzima maha na zapadu, a siri se i ka nama, a to je da je cool i moderno biti homoseksualac ili biseksualac. To je ipak poremecaj i ne moze se poremacej promovisati.

Nije problem u homoseksualcima, nego sto se stvara atmosefa da je to potpuno noramlno. Promovisanje jednog ipak genetskog poreecaja je svakako lose. Pogledajte americku seriju ili film, pa u svakom ima po nekoliko homoseksualaca... Sta je to nego promocija i marketing. Problem nije u tim ljudima sto su rodjeni takvi, vec u pomodarstvu koje sve vise uzima maha na zapadu, a siri se i ka nama, a to je da je cool i moderno biti homoseksualac ili biseksualac. To je ipak poremecaj i ne moze se poremacej promovisati.

:super::super::super::super:

Ja gledao Sopranose i tamo izrokase jednog zato sto su saznali da je derpe.Prava serija.Svaka cast zabarima

ali zato kad komsija prebije zenu i cela zgrada to cuje ipak se o tome CUTI,ali kad se dva homosexualca ljube onda se poziva na linc......mislim...malo mi deluje poremeceno ........taj sistem

pa kad muz prebije zenu mozda ima i razloga(u 80% slucajeva)-NE PODRZAVAM-cisto da se zna,i to je klasican konflikt koji postoji koliko i ljudi,i to moze svakom da se dogodi u datom trenutku,kao i zeni da prebije muza:rotf:
ali gay je nastrano ponasabje koje se razvija i traje godinama,treba pomoci tim ljudima na neki nacin,ali nikako promovisanje-nikako

otkada su mi odvratniji huligani sa stadiona i ostalih rupa od miroljubivih gejeva?
jos nisam cuo da je grupa gejeva isla i pretukla nekoga a ti huligani malo malo pa pretuku nekoga.
oni ne biraju koga ce mislis oni se bore za nesto?
njih treba policija da prati i mlati na mrtvo ime gde god ima sanse da se pojave.

Pazi, (u boldu) tu se slazem sa tobom, ali ja bih dodao da su, sa strane prebijanja, veoma korisni za ovo drustvo iako ne znaju zasto. Narocito u ovom trenutku, kada nam drustvo razni skotovi pokusavaju nametnuti idiotski nacin zivota lisen naseg identiteta.

Na svu srecu, policija njima ne sme da pisne a i nece, tako da.........

:tick::tick::tick:

Pazi, (u boldu) tu se slazem sa tobom, ali ja bih dodao da su, sa strane prebijanja, veoma korisni za ovo drustvo iako ne znaju zasto. Narocito u ovom trenutku, kada nam drustvo razni skotovi pokusavaju nametnuti idiotski nacin zivota lisen naseg identiteta.

Na svu srecu, policija njima ne sme da pisne a i nece, tako da.........

Ne treba niko da bude pretucen, ali ne treba ni gej parade da se odrzavaju,da li to znaci da za par godina trebaju i pedofilicari da prave svoje parade!
Da li je to bolest:?:

Sve huligane u zatvor, a ****** u svoje sobe ,nek rade sta hoce:!:

Ne treba niko da bude pretucen, ali ne treba ni gej parade da se odrzavaju,da li to znaci da za par godina trebaju i pedofilicari da prave svoje parade!
Da li je to bolest:?:

Sve huligane u zatvor, a ****** u svoje sobe ,nek rade sta hoce:!:

OK, slazem se ja da ne treba nikoga prebijati, ali da te pitam nesto. Da li u Srbiji postoji neki kontra aktivizam u pogledu medija, NVO-a, itd? Odgovor je jasan, NE! Zasto? Zato sto bi te mediji "sahranili" za par dana propagande kako si ti sovinista, fasista, itd, a sve to samo zato jer hoces da kazes da ne smatras da je u redu da se javno eksponiraju. S toga, ne postoji nikakva mogucnost za neku civilizovanu debatu o tome, jer ONI i njihova logistika to ne dozvoljavaju niti ce ikada dozvoliti. Zato ja opravdavam postojanje siledzija koji ce s vremena na vreme uspostavljati ravnotezu misljenja, barem sto se pitanja homoseksualaca tice!

OK, slazem se ja da ne treba nikoga prebijati, ali da te pitam nesto. Da li u Srbiji postoji neki kontra aktivizam u pogledu medija, NVO-a, itd? Odgovor je jasan, NE! Zasto? Zato sto bi te mediji "sahranili" za par dana propagande kako si ti sovinista, fasista, itd, a sve to samo zato jer hoces da kazes da ne smatras da je u redu da se javno eksponiraju. S toga, ne postoji nikakva mogucnost za neku civilizovanu debatu o tome, jer ONI i njihova logistika to ne dozvoljavaju niti ce ikada dozvoliti. Zato ja opravdavam postojanje siledzija koji ce s vremena na vreme uspostavljati ravnotezu misljenja, barem sto se pitanja homoseksualaca tice!

Slazem se ja sa tobom,Ne postoji !Resenje je zakonskim propisima ,zabraniti bilo kakvo okupljanje ! Unistili su drzavu, vojsku kao instituciju , sad su krenuli na crkvu i patrijahalni duh
Srba:!:
Treba kao i u Rusiji zabraniti NVO koje deluju protiv svoje drzave:!:

Postoje DVERI, ali nemaju nikakve sanse u ovakvoj "nezavisnoj" medijskoj situaciji..
http://www.dverisrpske.com/

ok necu da komentarisem sta si napisao,ali kakve ima veze sto se promovise?
ja koliko vidim te serije su gledane to znaci a postoji trziste za njima,nemoj mi reci da te serije i filmove gledaju samo homoseksualci onda te serije ne bi imale toliki uspeh ako ih gleda samo 5% ljudi.

i kakve ima veze sto se promovise jos jednom pitam? jer ces ti zbog toga postati gej?
ili ako neko postane gej zato sto je to ''cool'' kao sto ti mislis, zar ne mislis da je to njegov problem?
a k u r v e u filmovima su uredu?da deca gledaju kako se telo prodaje za novac?
mislim ja nema nista protiv i toga ali eto to je to razmisljanje.
isto vazi i za ubistva.

ne mozes poremecaj promovisati? ja ne vidim sto bi se oni krili po kucama ko da su gubavi i manje vredni, da bi udovoljili onima koji to misle.

ako ometeni u razvoju dobiju svoj dan i da mogu da prave paradu [naprimer] jer ces njima zabraniti da imaju taj dan i da izadju na ulice?
i jer uredu da njih prebiju huligani?

ili albino ljudi da dobiju svoj dan cisto iz zezanja da mogu da se vide, i oce da izadju na ulice da se malo provesele jer je opet uredu prebiti ih?

to da je ljude sa geneckom greskom uredu ubiti od batima i zabraniti im da se pojave na svetlosti dana to mi lici na hitlerov koncept ciste i savrsene rase.

i svi znamo da to nije normalno jer tesko da modu da dobiju potomstvo tako, ali su oni normalni ljudi i zasto im treba zabraniti okupljanja,

zarazliku od vas ja bi zabranio okupljanja navijacima [e to je nenormalno i stetno za decu da vide] taj uticaj je stetan i opasan po zivot.

Poslednja izmena:
ok necu da komentarisem sta si napisao,ali kakve ima veze sto se promovise?
ja koliko vidim te serije su gledane to znaci a postoji trziste za njima,nemoj mi reci da te serije i filmove gledaju samo homoseksualci onda te serije ne bi imale toliki uspeh ako ih gleda samo 5% ljudi.

i kakve ima veze sto se promovise jos jednom pitam? jer ces ti zbog toga postati gej?
ili ako neko postane gej zato sto je to ''cool'' kao sto ti mislis, zar ne mislis da je to njegov problem?
a ***** u filmovima su uredu?da deca gledaju kako se telo prodaje za novac?
mislim ja nema nista protiv i toga ali eto to je to razmisljanje.

ne mozes poremecaj promovisati? ja ne vidim sto bi se oni krili po kucama ko da su gubavi i manje vredni, da bi udovoljili onima koji to misle.

ako ometeni u razvoju dobiju svoj dan i da mogu da prave paradu [naprimer] jer ces njima zabraniti da imaju taj dan i da izadju na ulice?
i jer uredu da njih prebiju huligani?

ili albino ljudi da dobiju svoj dan cisto iz zezanja da mogu da se vide, i oce da izadju na ulice da se malo provesele jer je opet uredu prebiti ih?

to da je ljude sa geneckom greskom uredu ubiti od batima i zabraniti im da se pojave na svetlosti dana to mi ici na hitlerov konceps ciste i savrsene rase.

Svasta cu jos cuti ovde... Gde sam ja napisao da homoseksualce treba tuci? Problem i jeste sto te serije ne gledaju samo homoseksualci, veci deca koja u tim serija sticu utisak da je sve to normalno, da je cool, i jos kad vide grupu homoseksualaca koja kaze "mi smo ponosni"....Ako to ne mozes da shvatis onda ti ne vredi nista objasnjavati, jer takvom mozgu tesko da ima spasa...

Ali pokusacu... Da li bi ometeni u razvoju nosili transparente "mi smo ponosni sto smo ometeni"?

1.albino ljudi da dobiju svoj dan cisto iz zezanja da mogu da se vide, i oce da izadju na ulice da se malo provesele jer je opet uredu prebiti ih?

2.to da je ljude sa geneckom greskom uredu ubiti od batima i zabraniti im da se pojave na svetlosti dana to mi lici na hitlerov koncept ciste i savrsene rase.

3.zarazliku od vas ja bi zabranio okupljanja navijacima [e to je nenormalno i stetno za decu da vide] taj uticaj je stetan i opasan po zivot.

1. Шта фали албино људима? Сад их ти ниподавштаваш.

2. У реду је, зашто уопште парадирају? Сами то траже.

3. Хахахаха... Ово је већ смешно.. Забранити навијање...

Back