samo da primetim da se u zadnjih nedelju dana nijedna zanimljiva tema nije pojavila, tj vrlo malo ljudi pise...sta mislite da nije zbog vremena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej RAKONJARAK:samo da primetim da se u zadnjih nedelju dana nijedna zanimljiva tema nije pojavila, tj vrlo malo ljudi pise...sta mislite da nije zbog vremena?
PAMET ZA 5alchemy:Kako da se ne smori-niko se ne trudi da pregleda otvorene teme,nego otvaraju nove sa istim pitanjima,kakav je moj znak,kako se slazu ovaj i onaj...Tako imamo mali milion istih tema sa po jednim-dva odgovora.Retko ko pise o,recimo,svojim iskustvima sa astrolozima,ko je dobar,ko je neznalica i slicno,ili o drugim zanimljivostima vezanim za horoskopska iskustva.Svi vise ovde nadajuci se da ce neko za dz. da im uradi zivotnu analizu u par recenica.
Konacno da neko ima misljenje kao ja!!! :wink:Mala_Zelena:Niko ne moze da voli kao jedan rak 8)
delphin:Konacno da neko ima misljenje kao ja!!! :wink:Mala_Zelena:Niko ne moze da voli kao jedan rak 8)
Bas zbog toga sto smo veliki emotivciMala_Zelena:delphin:Konacno da neko ima misljenje kao ja!!! :wink:Mala_Zelena:Niko ne moze da voli kao jedan rak 8)
Na naravno.. Reci mi koji znak moze da voli kao rak. Niko! Zbog toga smo i najbolji 8)