Smor

Polomicu case od kristala
pocupacu bokore od lala
otkinucu jos dve zice, jos dve strune
ostavicu violinu neka trune

Kad vec nema snage, moci
da mi vrati dane, noci
kad sam jah'o vranca, ata
sto djerdana trg'o s vrata
pocepao jelek tesan
ludovao mahnit i besan

sve me smara.... npr. da uchim, nameshtam krevet, sredjujem sobu, idem na pr. chasove iz engleskog, lepim postere (al' moram da imam).... kad se setim josh dopisatju...

sve me smara.... npr. da uchim, nameshtam krevet, sredjujem sobu, idem na pr. chasove iz engleskog, lepim postere (al' moram da imam).... kad se setim josh dopisatju...

LoL a ja vishe nemam gde da lepim postere,imam ih i na plafonu:lol: imam ukupno 216 postera(malih,velikih,i tak)
E da shta me smori...Kad treba da se krechi pa moram sve postere da skidam pa posle opet da ih lepim :cry: to me ubija u pojam

evo da, npr. sad treba da se spremam za shkolu... i to mi je sito smor... moram da jedem, da se obuchem, ocheshljam, nashminkam, ubacium 2-3 knjige u ranac.... ma sve me mrzi...

axa... da... josh pogotovo kad ima 7 chasova, u shkoli sma do pola 8... tj. 6 chasova+predchas.....:rolleyes:

Joj,mi sad imamo neke pripreme pred maturu,jelo,muzika,prijemni,sala i tako to,pa nekad odemu shkolu u 10h a vratim se 21h,
A kad imamo prvu pomocj nekad budemo do 22h i 30 min,zavisi kakve imamo vezbe,onda mi sami sa nastavnicom i domarom u shkoli,lol bude ludni,razbezimo se pa zvonimo ko blesavi!

Joj,mi sad imamo neke pripreme pred maturu,jelo,muzika,prijemni,sala i tako to,pa nekad odemu shkolu u 10h a vratim se 21h,
A kad imamo prvu pomocj nekad budemo do 22h i 30 min,zavisi kakve imamo vezbe,onda mi sami sa nastavnicom i domarom u shkoli,lol bude ludni,razbezimo se pa zvonimo ko blesavi!

xexe... to mi je poznato da ostanemo sami sa domarom u shkoli... proshle godine sam petkom do pola 9 bila u shkoli... sad sam do pola 8 najduzhe....

Back