smor zvani SCH

ticky

Početnik
Poruka
9
Kad god imam vremena svratim na forum krstarice i kako god otvorim neki topic koji me interesuje naletim na spodobu koja sebe naziva sch i mnogobrojne njegove klonove kako "maltretira" normalan svet.
Pre 5 godina sam na forumu Evropa napisala da mi je nestao brat pre 10-ak godina i zamolila da mi se javi neko ukoliko ga zna. Posle 5 godina nasao se covek koji poznaje mog brata i ostavio mi poruku da moze da mi pomogne. SCH je na velikodusnost coveka koji se registrovao samo da bi mi odgovorio na poruku reagovao ovim recima:

"Ako se i bavio pečurkama, više se ne bavi, pošto je naišao na otrovnu.
Post je star 5 godina. Jel' si ti neki rudar ? Odakle si ovo iskopao ? "

Nadam se da ce se naci jos neko ko ce napisati negativno iskustvo sa sch kako bi covek poceo da se stidi nacina na koji razgovara sa ljudima, a da se istovremeno ljudi ne plase da kazu ono sto misle, jer ce ih sch verbalno najruznije napasti.

SCH sram te bilo.

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.348
Ne znam ko je sch... Ali, ako je za utehu, slicnih divljaka ima jos na forumu... Nekima je dozvoljeno da naprave na desetine klonova i psuju i vredjaju druge korisnike... Pomiri se sa cinjenicom, da su neki stagnirali u razvoju od majmuna ka homosapiensu...

<hator>

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.262
Kad god imam vremena svratim na forum krstarice i kako god otvorim neki topic koji me interesuje naletim na spodobu koja sebe naziva sch i mnogobrojne njegove klonove kako "maltretira" normalan svet.
Pre 5 godina sam na forumu Evropa napisala da mi je nestao brat pre 10-ak godina i zamolila da mi se javi neko ukoliko ga zna. Posle 5 godina nasao se covek koji poznaje mog brata i ostavio mi poruku da moze da mi pomogne. SCH je na velikodusnost coveka koji se registrovao samo da bi mi odgovorio na poruku reagovao ovim recima:

"Ako se i bavio pečurkama, više se ne bavi, pošto je naišao na otrovnu.
Post je star 5 godina. Jel' si ti neki rudar ? Odakle si ovo iskopao ? "

Nadam se da ce se naci jos neko ko ce napisati negativno iskustvo sa sch kako bi covek poceo da se stidi nacina na koji razgovara sa ljudima, a da se istovremeno ljudi ne plase da kazu ono sto misle, jer ce ih sch verbalno najruznije napasti.

SCH sram te bilo.

msm da je otvaranje teme o drugim forumasima zabranjeno..............:confused: