Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Interesantno,a sta ti mislis opcenito o Otou Vajningeru,posto zdusno koristis njegovo ime u prepucavanju sa ovim jebacem lutkica?
Zak:======================================================fakpuppet:Ajd nazovi kako ti se chini da jeste… ako cemo da govorimo pravo ja samo dajem “kriticke komentare”; ne uchestvujem u doprinosenju stvaranja sveopsteg utiska o kolektivnom verbalnom famflanju & uzajamnom draskanju "psiho-erogenih zona" gomile virtuelnih "ja".
LL&P,
fakpuppet
E pa vidis macane i da je to tako,sto ti izigravas medicinskog brata u ludnici.Samo mi to nije jasno.Ako ljudi imaju izvesne potrebe i zadovoljavaju ih ovde na forumu recimo,zasto se mesas.Da li zelis da jednostavno pokazes da si iznad njih?Ili jednostavno zelis da znaju da ti imas kljuceve od njihovih bolnickih soba(nazovimo ih tako)?Ne znam ali u onome sto zboris stvarno ima dosta destrukcije,a to i nije dobro po tebe.Nemoj samo da zaboravis cak i ako imas kljuceve od famoznih soba,isti ti ljudi(misleci ovde na tebe),njihova psiha nije imuna na apsorbovanje bolesti koje nadgledaju i kao kontrolisu.
Fukpuppet,pozdrav
P.S. Sto se tebe i mene tice na ovom forumu,nista licno.
-================================================-Baby Kate:Mislim da mu je od svih stvari koje je uradio ona POSLEDNJA bila NAJPAMETNIJA.![]()
====================================================fukpuppet:Pa mislim… pogledajte sta je vasha "koleginica" s foruma odvalila pa onda ponovo kazite da sam je *ja* uvredio. Ja sam samo rekao ono sto je ocigledno: Baby Kate pametuje o smislu zivota a velika "mudrost" sto ju je ispovratio njen "intelekt" o tome totalno je lishena svakog smisla. A s druge strane trazimo logicke greske u Incognitovim postovima. Hehehe – e pa nece to tako bash… Taj "talenat" je po svemu sudeci u drugima.
============================================Baby Kate:Je li Zak,je l' ovo shliht fakpuppetu ili sta?... 8)
==================================================Incognito:Kazu da ime ne cini coveka... mislim da je fakpuppet izuzetak![]()
![]()
![]()
Sta,i tebe je "nagazio"?Incognito:Kazu da ime ne cini coveka... mislim da je fakpuppet izuzetak![]()
![]()
![]()
===============================================Baby Kate:Ma tako je,sad si mu rek'o... :wink: :wink: :wink:
Pa puno si se primio za nekoga ko nema sta da mu kaze...Zak:===============================================Baby Kate:Ma tako je,sad si mu rek'o... :wink: :wink: :wink:
Vidis sto je jos interesantnije ja mu nista ne bih rekao.
Baby Kate:Nista,samo pricamo,sto?
Zak:Ono sto mene samo interesuje fukpuppet je momenat,momenat u kome si odreagovao.Digao si prasinu oko nicega a nije da nije bilo prilika.Vidis o tome sam ti pricao,nagle promene raspolozenja znaju da sasvim fino ocrtaju ruiniranost psihe.
Baby Kate:Moj post nije lisen smisla,stvar je krajnje logicna i ukazuje na besmislenost ljudskih pokusaja da otkriju "smisao zivota".O tome je isto tako glupo raspravljati kao i o tome koliki je svemir.Ipak,covek je po prirodi radoznao pa pokusava,trudi se,razmislja...I to je OK jer ljudima su potrebni izazovi,pitanja koja ce sebi postavljati i odgovori za kojima ca euforicno tragati. Rec je o uproscenoj parafrazi misljenja mnogih filozofa prilagodjenoj mestu na kojem je napisana.
Baby Kate:I cudi me kako si to od svih bas ti ispao najveca budalina i nisi je razumeo?
Baby Kate:"Kada pronadjes smisao,zivot vise nema smisla..."
Vidis,i tu ima logike.Ti si ocito sve skontao,i sada ti je uzasno dosadno u zivotu.Nasao si odgovore na sva pitanja,i mrzi te da ljudima objasnjavas trivijalne stvari.Neshvacen,neprilagodjen i opterecen teretom sopstene inteligecije osecas da si par svetlosnih godina ispred svih.Nesposoban si da svoju ogromnu energiju usmeris ka necem konstruktivnom jer je priroda bila surova prema tebi i uskratila ti je taj talenat.
Baby Kate:Oto Vajninger je imao slican problem i uspesno ga je resio.
Long Live???Sumnjam da ce ti poci za rukom...
Steta,bio si dobar drug...
Baby Kate:P.S.Ako nemas hrabrosti za Vajningerov "recept",ne brini,verovatno ce te neki rak izjesti iznutra...
Zak:E pa vidis macane i da je to tako....
...
P.S. Sto se tebe i mene tice na ovom forumu,nista licno.
Zak:A sto se njenog trazenja logickih gresaka Incognitovih tice,ne znas celu istinu njihovog prepucavanja.
Zak:Ono sto mene samo interesuje fukpuppet je momenat,momenat u kome si odreagovao.
Zak:Digao si prasinu oko nicega a nije da nije bilo prilika.
Zak:Vidis o tome sam ti pricao,nagle promene raspolozenja znaju da sasvim fino ocrtaju ruiniranost psihe.