Svedoci smo da novi svetski poredak je krenuo ofanzivno ratne akcije da se pomocu klime i nevremena unistavaju gradovi i selakao da nas bombarduju. Svedici smno da su projektovali tolike padavine i grad velicine jabuke koji unistavaju krovove kuca i automobile. Ja sam zato smislio crep koji je pravljen tako da se glinasti crepovi ojacaju odredjenim dodacima. Takav crep sam napravio jedan primerak i testirao sam ga sa ledom ispaljenim aproksamativno kaoda je pao sa 5 kilometara visine a bvelicina leda je kao velika pomarandza. Crepu nista nije a mislim da on moze izdrzati jos i vece naprezanje. Cena takvog srepa ce biti veca jer je materjal skuplji ali ne bas preterano skuplji, tu negde oko 70, 80% ali dobijate crep kome grad nista ne moze. Sada samu fazi da smislim stakla na automobilima koje grad velicine pomarandze nece moci da izlomi.
Znacisamojim crepom a nadamse isa mojim staklima ovako nesto na videu ispod ce biti proslost:
Znacisamojim crepom a nadamse isa mojim staklima ovako nesto na videu ispod ce biti proslost: