Smisli ti naslov kad si toliko pametan

na primer da mnome manipuliše ne bi mogao, da me psihički preobrati da skrenem fiju fiju takodje neće proći, mada bih se folirala, igrala bih tu ulogu, najbolje bi bilo da mu recimo budem paravan, žena za prezentaciju, a u bekstejdzu neka radi šta oće, i to je svojevrsna prodaja sebe i uništenje samopoštovanja ali se u ovom odurnom svetu isplati.

na primer da mnome manipuliše ne bi mogao, da me psihički preobrati da skrenem fiju fiju takodje neće proći, mada bih se folirala, igrala bih tu ulogu, najbolje bi bilo da mu recimo budem paravan, žena za prezentaciju, a u bekstejdzu neka radi šta oće, i to je svojevrsna prodaja sebe i uništenje samopoštovanja ali se u ovom odurnom svetu isplati.

razocaran sam

ma ne , povukla sam stanovište

pa ovaj, ne znam da li ovo zvuči teoretski nemoguće ali majkemi mislim da bi takog jednog devijanta koji isključivo preferira taku vrstu seksa za kojom nema potrebe prepoznala u startu i ne bi se u takvog ni zaljubila

Ali vecere pokloni, dobri auti i torbanje u picu i najdnom trazi barutanu, gotovo je vec si zaljubljena. Zene kad su zaljubljene ipak popuste i naprave sve za muskarca.

Zene da li bi dozvolile da vas tip ponizava samo zato sto ima kesha, ali obecava vam brak?

Uh, pa, ako ima bas puuuuuuuuno para, brak ne mora ni da obecava, hehehehehehehe:zcepanje: :per: :zcepanje: :per: :zcepanje:
Salim se, naravno..
Nisam bila u toj situaciji, jer, ne procenjujem frajere po novcu, ali, verujem da je stanje drugacije ako je muskarac taj koji ima mnoooogoo vise para od zene- pa, sebi daje za pravo da ima veca prava..
Ja sam uvek za to da oboje zaradjuju podjednako- te, tako izbegavati sve svadje i slicne stvari koje su posledica nejednakog materijalnog dostignuca..
ZATO JE ODG NA TVOJE PITANJE- NE BIH MU DOZVOLILA, MA DA JE NAJBOGATIJI NA SVETU! (zato sto on u toj situaciji misli da je nasao osobu koju moze da ponizava i slicno, e,pa, nece da moze!:rtfm:)
:manikir:

Uh, pa, ako ima bas puuuuuuuuno para, brak ne mora ni da obecava, hehehehehehehe:zcepanje: :per: :zcepanje: :per: :zcepanje:
Salim se, naravno..
Nisam bila u toj situaciji, jer, ne procenjujem frajere po novcu, ali, verujem da je stanje drugacije ako je muskarac taj koji ima mnoooogoo vise para od zene- pa, sebi daje za pravo da ima veca prava..
Ja sam uvek za to da oboje zaradjuju podjednako- te, tako izbegavati sve svadje i slicne stvari koje su posledica nejednakog materijalnog dostignuca..
ZATO JE ODG NA TVOJE PITANJE- NE BIH MU DOZVOLILA, MA DA JE NAJBOGATIJI NA SVETU! (zato sto on u toj situaciji misli da je nasao osobu koju moze da ponizava i slicno, e,pa, nece da moze!:rtfm:)
:manikir:

Samo malo. Nije ponizavanje torbanje u barutanu osim ako ti u tom momentu nije nabio glavu u wc solju i pustao vodu dok to radi.

Pa bas zato, samo u barutanu ili plinaru i ti nevina do braka a sve stekla na barutani. i posle si kupis muza kakvog pozelis.

pa za mene je nevinost duuuhovna kategorija, kapiš :)))) nema veze sa he-manom
ali ja sam i tehnički

e nemoj mi te fore kupiš muža kupiš švalera. ako ćemo pravo moj će muž biti fin papučić iz višeg ranga srednje klase sa skromnim privatnim biznisom u familiji, tipa da pravi pojilice za kokoške i prasad, gleda u mene ko u boga i deli komplimente i priča volim te na kraju svake rečenice, može da me zadovoljava i oralno samo, ma nije frka. to je muž kakvog ću ja da vodam, a ti kamioni avioni to neka za one ambicioznije

Back