sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.577
Zene da li bi dozvolile da vas tip ponizava samo zato sto ima kesha, ali obecava vam brak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijedna nece reci da bi dozvolila.
ne bih dozvolila da me tuče ili vara resto bih dozvolila jer sa svime resto umem izaći na kraj ili barem tako mislim
A zamisli da taj tip sto ima love, te samo zeli torbat sa debelom kitom u barutanu i to bez podmazivanja.

A zamisli da taj tip sto ima love, te samo zeli torbat sa debelom kitom u barutanu i to bez podmazivanja.
na primer da mnome manipuliše ne bi mogao, da me psihički preobrati da skrenem fiju fiju takodje neće proći, mada bih se folirala, igrala bih tu ulogu, najbolje bi bilo da mu recimo budem paravan, žena za prezentaciju, a u bekstejdzu neka radi šta oće, i to je svojevrsna prodaja sebe i uništenje samopoštovanja ali se u ovom odurnom svetu isplati.
ne bih dozvolila ni to, zaboravila sam.

u stvari sad kad razmislim o tome, je beš sve to ne bi se ionako udala do tries pete
a u barutanu se ne bi do kraja života nikad ikad![]()
ma ne , povukla sam stanovišterazocaran sam
pa ovaj, ne znam da li ovo zvuči teoretski nemoguće ali majkemi mislim da bi takog jednog devijanta koji isključivo preferira taku vrstu seksa za kojom nema potrebe prepoznala u startu i ne bi se u takvog ni zaljubilaA sta ako se zaljubis?
Ma neke samo tako i mogu svrsit. Mislis da vremenom, ne bi pristala i pomislala "**** barutanu kad donosi prihode"?
ma ne , povukla sam stanovište
pa ovaj, ne znam da li ovo zvuči teoretski nemoguće ali majkemi mislim da bi takog jednog devijanta koji isključivo preferira taku vrstu seksa za kojom nema potrebe prepoznala u startu i ne bi se u takvog ni zaljubila
Zene da li bi dozvolile da vas tip ponizava samo zato sto ima kesha, ali obecava vam brak?
)
pa jok,c, moj nivo samopoštovanja je ipak iznad te granice,
a i planiram da ostanem nevina do kraja života.
Uh, pa, ako ima bas puuuuuuuuno para, brak ne mora ni da obecava, hehehehehehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salim se, naravno..
Nisam bila u toj situaciji, jer, ne procenjujem frajere po novcu, ali, verujem da je stanje drugacije ako je muskarac taj koji ima mnoooogoo vise para od zene- pa, sebi daje za pravo da ima veca prava..
Ja sam uvek za to da oboje zaradjuju podjednako- te, tako izbegavati sve svadje i slicne stvari koje su posledica nejednakog materijalnog dostignuca..
ZATO JE ODG NA TVOJE PITANJE- NE BIH MU DOZVOLILA, MA DA JE NAJBOGATIJI NA SVETU! (zato sto on u toj situaciji misli da je nasao osobu koju moze da ponizava i slicno, e,pa, nece da moze!)
![]()
pa jok,c, moj nivo samopoštovanja je ipak iznad te granice,
a i planiram da ostanem nevina do kraja života.

Pa bas zato, samo u barutanu ili plinaru i ti nevina do braka a sve stekla na barutani. i posle si kupis muza kakvog pozelis.
))) nema veze sa he-manomNije valjda da joj verujes? Nevina je al u lakat.

posto nisi tip sa keshom nemoj bezveze da se zamaras problemima od kojih si udaljen pitaj boga kolko![]()