barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
jeste nešto ko viša rasa
Karakterna crta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste nešto ko viša rasa
Karakterna crta.
Kada ga postavis sa tri znaka pitanja, pa jos uzvika i psovki odmah pomislim na sudbinu, stigao djavo po svoje....Sta je smisao zivota?!"*
i pre nego sto ga ljudi uniste,zato sam pola sveta otpisaoZa mene je smisao života biti, putovati, videti sveta; uživati u spoznaji različitih kultura, tradicija, geografskih predela; upoznati šarolikost sveta pre nego što se zanavek napusti.
Ima odgovor onaj koji nas je stvorio, Bog.Niko nema odgovor na to pitanje pa ga svi sami za sebe smisljaju ali zapostavljaju samu cinjenicu da zapravo zivot nema smisla.
Ako objektivno sagledamo stvari shvaticemo da je nemoguce da bilo kako odgovorimo imajuci vise pitanja a skoro nista od odgovora. Tako da ta tema kao i ostale teme o nasem postojanju, kako smo mi ovde dosli, zasto smo dosli, kako to da samo mi imamo svest o svom postojanju... postaje previse besmislena.
Jednostavno mislim da nikada necemo dobiti nase odgovore i onda na neki nacin i jeste uzaludno traziti ih. Ostaje nam samo pomirenje sa cinjenicom da smo samo baceni ovde na ovu planetu i zivimo, svesni svog nerazumevanja istog tog zivota.
Sada na ovoj planeti svaki covek ce ti drugacije odgovoriti na pitanje sta je to smisao zivota. Ali, sve se svede na neke priblizno slicne odgovore koji su tipa, deca, ja zivim samo za njih, nekome je karijera cilj a neko toliko veruje u boga da nista drugo za njega ne postoji i to mu je jedini smisao, a neko mozda ne bi ni znao sta da kaze. Uglavnom,
primeri su bezbrojni
a mi cemo ostati doveka u magli neznanja sto se tice tog najbitnijeg sustinskog pitanja koje se ikada moze postaviti, sta je to nas smisao?
Најбоље да живот сваког од шест милијарди нас мрава има неки смисао. Сувише важности придајемо себи.
pa dobro ti nemoj dati sebi i smanjis % bitnostiНајбоље да живот сваког од шест милијарди нас мрава има неки смисао. Сувише важности придајемо себи.
pa dobro ti nemoj dati sebi i smanjis % bitnosti
Најбоље да живот сваког од шест милијарди нас мрава има неки смисао. Сувише важности придајемо себи.
Ne znam za druge, ali tebi smetaju i komarci, i psi, i ljudi...
Dakle, neku si važnost pridala sebi.
Nisi se sakrila u mravlju rupu, već izviruješ, vagaš, govoriš, kritikuješ... I mudruješ, isto toliko koliko mudruje i sav normalni (i nenormalni) svet, koji sebe smatra bitnim.