DedaStojan
Iskusan
- Poruka
- 5.425
Moze biti i namjerno ili imitacija no ne iskljucivo.epidemije i slična patološka stanja su samo stranični doprinos starenju
Moze biti i namjerno ili imitacija no ne iskljucivo.epidemije i slična patološka stanja su samo stranični doprinos starenju
i jedna jedina sekunda života je put života sa itekako velikim iskustvom , a tek detinjstvo , mladost , zrelostRealnost je da se pre 19. veka za vecinu rodjenih zivot sastojao samo u ranom detinjstvu. Tu dakle nije bilo nikakvog puta ni iskustva.
Cije iskustvo, u najranijem detinjstvu znaci recimo do 3-4 godine nema svesti i ne ostaju secanja... Recimo da je to dusa koja se inkarnirala sa namerom da strada od zarazne bolesti, sta je time iskusilai jedna jedina sekunda života je put života sa itekako velikim iskustvom , a tek detinjstvo , mladost , zrelost
Stvarno?Cije iskustvo, u najranijem detinjstvu znaci recimo do 3-4 godine nema svesti i ne ostaju secanja... Recimo da je to dusa koja se inkarnirala sa namerom da strada od zarazne bolesti, sta je time iskusila![]()
Da... a Frojd je rekao da se tada formira licnost... znaci dusa se formirala i onda moze komotno da strada, je li to poenta?Stvarno?![]()
Duša je ličnost?Da... a Frojd je rekao da se tada formira licnost... znaci dusa se formirala i onda moze komotno da strada, je li to poenta?![]()
Jeste...Duša je ličnost?![]()
Kako si to ustanovio?Jeste...![]()
Otprilike... nije zivot matematika da se zna tacno sta je staKako si to ustanovio?
Pa kako znamo o čemu pričamo, ako ne znamo šta je šta?Otprilike... nije zivot matematika da se zna tacno sta je sta
Ona se vraca u stanje polipa, na fabricka podesavanja, kazu da tako isto zivi i covek kroz reinkarnacijeSmisao starosti? Kakav bi smisao to mogao biti.
Nego saznah nesto pod stare dane. Ima jedna vrsta meduza koja moze da zivi vecno (ako je nesto ne pojede).
Nikad u poznatoj istoriji nije bilo ovoliko starih ljudi, a sto se tice nepoznate tj. prepotopne ili alternativne, nije se starilo na ovakav nacin nego su ljudi i u 200. godini zadrzavali mladalacko zdravlje i svezinu.
Naravno da nije stvarno, hahaStvarno?![]()
Ne baš, reinkarnacija krece od starog nivoa prethodnog zivota uz zaborav sadrzaja.Ona se vraca u stanje polipa, na fabricka podesavanja, kazu da tako isto zivi i covek kroz reinkarnacije
Ali pre i posle nje postoji secanje na sve prethodne zivote zar ne? Tj. u bestelesnom stanju dusa se svega seca ili ima zapisano kao dnevnikNe baš, reinkarnacija krece od starog nivoa prethodnog zivota uz zaborav sadrzaja.
da u danasnje vreme, dok su ljudi bukvalno živeli u skladu sa prirodom zdrava starost je imala smislaStarost je za većinu ljudi obesmišljena.
Trebalo bi,mozda je neki omotač oko sjećanja pa ne dolazi u svjest a radi podsvjesno.Ali pre i posle nje postoji secanje na sve prethodne zivote zar ne? Tj. u bestelesnom stanju dusa se svega seca ili ima zapisano kao dnevnik![]()
Iskusila je smrt od zarazne bolestiCije iskustvo, u najranijem detinjstvu znaci recimo do 3-4 godine nema svesti i ne ostaju secanja... Recimo da je to dusa koja se inkarnirala sa namerom da strada od zarazne bolesti, sta je time iskusila![]()
Smisao i ljubav prema životu se baš u starijim godinicama nalazi...Zagazio sam u 7-mu deceniju i verujte da mi se stvarno i dalje zivi.Dok sam bio mladji,pricao sam sa drugarima da je 60 godina sasvim dovoljno,ali sada ne mislim tako.Inace ima dosta smisla i to najlepseg.Igrati se sa unucima.
Pa da... To se samo iskustveno može razumeti.Na sva ova pitanja sto su postavljena,saznace oni koji dozive starost.