Smisao ljubavi i stanje kad nekoga voliš

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.161
Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Neko će možda i tako definisati ljubav, ali većina neće. Ljubav je ono što se zove vrlina, stanje duha. Seks je telesni ugođaj. O korelaciji između toga dvoga pišemo masu tema. Za penis u erekciji je dovoljno da prorade HORMONI.

Volim volim volim žene

Primećen član
Poruka
634
Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Može biti :lol: Recimo ja dok sam bio u ljubavi sa mojom Sanjom to je bila redovna pojava :lol: Danas me neka vata oko struka, maltene oko... a ja ne osećam ništa :lol: Nema moje Sanje :lol:
Smisao ljubavi je realno da izvadiš.... i da praviš decu :lol:

kapetanmark

Elita
Poruka
24.082

Ne znači to. Naravno da ne znači.

DIZE se penis na dobru žemsku I ako činite nešto popaljujuce. Na ono što te pali se diže, kao što možeš da osetiš meskoljenje u medjunozju gledajući neko dobro dupe na ulici....

To ne znači da voliš.

Plant

Ističe se
Poruka
2.291
Ne, to znači da si potentan, više ili manje. Ne mora značiti da je voliš, već da ti se sviđa. Pa, ima kada se vole, pa vode ljubav, a nekada smiruju nemire i udovoljavaju hormonima i strastima.
Nije to glavni smisao, kao što često i nije ljubav.
A smisao nije jednostavno objasniti,.. budeš bolji nego inače,.. u težnji da se prikažeš boljim,.. i postaneš bolji,.. smisao je zadovoljiti iskonsku potrebu da popuniš svoje ja, čovek se rađa gladan ljubavi,.. i da ugađaš nekome, da budeš brižan za nekoga.