Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
platonska ljubav je nerealizovana, neisprobana ljubav. Može da se razbije kao kula od karata ako se promrda realnim događajimaA zasto ne priznamo da je samo platonska ljubav, ona prava ljubav, a seks psihicki poremecaj.
Neko će možda i tako definisati ljubav, ali većina neće. Ljubav je ono što se zove vrlina, stanje duha. Seks je telesni ugođaj. O korelaciji između toga dvoga pišemo masu tema. Za penis u erekciji je dovoljno da prorade HORMONI.Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Može bitiDa li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Meni se dize i na brazilski orahDa li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?
Čim ti nju I dalje zoveš MOJA sanja....Može bitiRecimo ja dok sam bio u ljubavi sa mojom Sanjom to je bila redovna pojava
Danas me neka vata oko struka, maltene oko... a ja ne osećam ništa
Nema moje Sanje
Smisao ljubavi je realno da izvadiš.... i da praviš decu![]()
Ne, to znači da si potentan, više ili manje. Ne mora značiti da je voliš, već da ti se sviđa. Pa, ima kada se vole, pa vode ljubav, a nekada smiruju nemire i udovoljavaju hormonima i strastima.Da li kad penis dobije na erekciji, znaci da tu osobu volis? Da li se partneri vole tokom vodjenja ljubavi i da li je to glavni smisao ljubavi?