Bjankilina
Ističe se
- Poruka
- 2.010
Pretpostavicu da si se zenio vise putaJes, znao sam da treba prvo da se ozenim![]()

Pretpostavicu da si se zenio vise putaJes, znao sam da treba prvo da se ozenim![]()
Ko se ne smiri sam..Je li?Tu je život da ga sredi i dovede u red....je rečenica koja asocira na roditelje.
Ako je Bog svima roditelj, Patrijarh Pavle je objasnio: "Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, a život nema baš prijatne metode".
Ali to je ekstremno. Mislim na ljude koji čim malo "živnu" eto kazne. ZAŠTO? To ne razumem. Pa šta treba, nigde ne ići, živeti "krotko"? Šta je "krotko"
Evo vam ovde, čovek je odlično objasnio šta znači "smiriti se""ziveti punim plucima" za mene je da radim sta zelim da mi je lepo bez da bilo koga uvredim ili povredim...i onda nesto sto sam radio sa 20 sad mi ne pada na pamet...dakle "sam se smirio" ... i nasao nove zanimacije da ispunim dan da nisam tek neki parazit na planeti besposlen i stetan po sebe i okolinu.
Ako sam i crv onda cu da se usmerim na najsmrdljivije goMno da da oplemenim![]()
I ja tako mislim, ali čak i ovca postane na kraju pečenje. I u čemu je fora?Sa druge strane deluje kao pretnja ..ucena ..nešto tako ..
"Videćeš ti svog boga , ako se ne smiriš!"-TAJ RAD.
Živeti krotko znači biti ovca.
Fora je u tri reči-Nemoj biti krotak.I ja tako mislim, ali čak i ovca postane na kraju pečenje. I u čemu je fora?
Krotak znači još i nemati svoje mišljenje.Fora je u tri reči-Nemoj biti krotak.
To je zato što i borci toliko teže da ne iznevere i u tojJa jedino u prilog Bogu odnosno celoj temi mogu da kažem da Bog voli BORCE.
Sa druge strane, dao je uputstvo da budemo "ovce".
Ok bi to bilo da je kraj drugačiji, nego je isti i za borce i za ovce..
E jbg ondaTo je zato što i borci toliko teže da ne iznevere i u toj
Bolesnoj težnji i sami postaju -ovce.
Ne psuj na religiji.E jbg onda![]()
Можда је грешка у корацима. У Христово време, људи су се више бавили пољопривредом.Ja jedino u prilog Bogu odnosno celoj temi mogu da kažem da Bog voli BORCE.
Sa druge strane, dao je uputstvo da budemo "ovce".
Ok bi to bilo da je kraj drugačiji, nego je isti i za borce i za ovce..
Imati unutrasnji mir.Šta znači "smiriti se"?
Не значи. Погледај светитеље. Свети Јован Шангајски је био питоме природе, дозвољавао је деци да праве игранке, ноћу се пуно молио и на часовима које је држао некада би и задремао...Krotak znači još i nemati svoje mišljenje.
Biti mali , pitom , zavisiti od vlasnika stada koji krotke vodi.
Ne mora se nista ,mora samo da se umre .Krotak znači još i nemati svoje mišljenje.
Biti mali , pitom , zavisiti od vlasnika stada koji krotke vodi.
A krotki ga slede jer misle da tako treba.
Čak i ako pomisle drugačije , ćute i ne bune se ,
Jer se boje .Moraju biti smireni i krotki ,
Inače će im život pokazati kako se postaje smiren.
(A nema baš lepe metode)