Šminkerka amaterka postala popularna jer je svog dedu pretvorila u mladog srcolomca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
72.852
Kineski šminker @sakuralusi dobija veliku pažnju zbog svojih video snimaka o transformaciji u kojima svog starijeg dedu pretvara u mladalačke likove inspirisane animeom.

Gledajući fotografije ispod, verovatno vam je teško da poverujete da su tip sa leve i onaj sa desne strane potpuno ista osoba, posebno znajući da ima 66 godina. Ali to je moć šminke u rukama nadarenog majstora poput @sakuralusi, mlade kineske šminkerice koja je svoje veštine pokazala na Douiin-u, kineskoj verziji TikToka.

1720459062697.png
 
Već neko vreme objavljuje video snimke vezane za šminku na popularnoj društvenoj mreži, ali je zaista počela da privlači pažnju kada je počela da koristi svog dedu kao model, pretvarajući 66-godišnjeg muškarca u idole inspirisane animeom koji gledaju na najmanje 3 decenije mlađi od njegovog stvarnog uzrasta.

Promene na starčevom licu su toliko značajne, da oni koji su videli ove fotografije uporedo odbijaju da veruju da je reč o istoj osobi. Srećom, @sakuralusi takođe postavlja neke od svojih video snimaka na TikTok, tako da ih možemo koristiti kao dokaz da je to zaista njen deda ispod svih tih slojeva šminke.
 

Back
Top