Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se žene ljute kad ih muškarci lažu za nešto, tj. ulepšavaju istinu, kad žene svakodnevno šminkom lažu muškarce, takođe znatno ulepšavajući isitinu?![]()
a mi sto se ne sminkamo? mi s pravom trazimo da nas ne lazu![]()
I vi ste se nekad šminkale, nemoj ti tu sad meni...![]()
vi ste prirodno lepe
a mi sto se ne sminkamo? mi s pravom trazimo da nas ne lazu![]()
Zašto se žene ljute kad ih muškarci lažu za nešto, tj. ulepšavaju istinu, kad žene svakodnevno šminkom lažu muškarce, takođe znatno ulepšavajući isitinu?![]()
Ja u zadnje vreme srecem frajere sa bolje pocupanim obrvama nego sto su moje. (sto i nije tesko, posto ja moje ni ne cupkam)
Ali, puder, kreon, maskarica, ma full, kad se zagledas, tako profi...
Prvo je bio samo Bekam...a sad izgleda sa K. Ronaldom, trend uzeo maha i medju obicnim smrtnicima...![]()
jes ogavno....taj kristijano ronalno gadan u pm, samo cekam dan kad ce da izadje iz ormanaJa u zadnje vreme srecem frajere sa bolje pocupanim obrvama nego sto su moje. (sto i nije tesko, posto ja moje ni ne cupkam)
Ali, puder, kreon, maskarica, ma full, kad se zagledas, tako profi...
Prvo je bio samo Bekam...a sad izgleda sa K. Ronaldom, trend uzeo maha i medju obicnim smrtnicima...![]()
za mene jedino dopusteno cupanje obrva kod muskarca jeste kad su im spojene ko prava linija,sve ostalo mi je zenskasto i blj..
jes ogavno....taj kristijano ronalno gadan u pm, samo cekam dan kad ce da izadje iz ormanaisto to za obrve sam rekla za kristijana, kako sam ljubonorna posto su bolje definisane i sredjene od mojih hahahaha
))))) missim moje su lepe normalne obrve, al njegove su stalno savrseno sredjene, garant ga svaki dan posecuje kozmeticarka ili ko vec
)))))
inace ja se ne sminkam,meni je celog zivota jedina sminka koju sam imala bila crni kreon pa u oci za specijale prilike hahaha....puder, rumenila, karmin nisam nikad imala, za vecinu tih stvari ne znam ni kako se koriste. mozda se primim na sminku pa se zbabim i sparusim sva pa malo da se doteram kad izlazim na ulicu da ne plasim decu, inace vako nista.
Imao Leon jednom sličnu temu na Ženama, pa dobio detaljna uputstva o blagodati i načinima šminkanja...
Znaš kako kažu: muškarci vole ono što vide, žene što čuju...zato se žene šminkaju, a muškarci lažu.![]()
istina zivaZnaš kako kažu: muškarci vole ono što vide, žene što čuju...zato se žene šminkaju, a muškarci lažu.![]()
A zašto muškarci vole našminkane žene?![]()
![]()
1.ne ljute se svi za sve
2.postoji sminka da joj otreses glavu pa da tek onda otkrijes kako izgleda,a postoji sminkakoja samo naglasava lepotu
stvar je u meri
a i muskarci vole kad ih lazes ponekad,al to su one lazi 'znam istinu al volim kad mi kazes da...'
- - - - - - - - - -
za mene jedino dopusteno cupanje obrva kod muskarca jeste kad su im spojene ko prava linija,sve ostalo mi je zenskasto i blj..
Imao Leon jednom sličnu temu na Ženama, pa dobio detaljna uputstva o blagodati i načinima šminkanja...
Znaš kako kažu: muškarci vole ono što vide, žene što čuju...zato se žene šminkaju, a muškarci lažu.![]()
Tu izreku sam iskoristio milion puta i uvek je bilo "a nije to baš tako", a eto, kad je kaže žensko, onda je ok
Neuporedivo.
Zene se na poslednjem mestu sminkaju zbog muskaraca.
A zašto muškarci vole našminkane žene?![]()
![]()