zenco2
Početnik
- Poruka
- 20
DRAGE DAME DA LI BI SE UPUSTILE U VEZU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su dosadni i mnogo smaraju .......jadne njihove zene
......na kojem broju uzoraka si doshla do ovog saznanja .........
N: 362 u regionu od 10,522 stanovnika
da se nisi prepoznao?
:shock: ja sam se prepozn'o, zakazao plasticnu operaciju, menjam identitet i brishem sve tragove za sobom :razz:
ima vise vrsti ozenjenih muskaraca ali ove dve su mi najgore:
prvi su jaki frajeri, narcisi, puni sebe - iz sistema "ja pa dugo nista pa djukac, pa zena" - nikad ni nisu bili "ozenjeni" to je samo stvar papira, kad jih slusas u drustvu koliko obescascuju svoje zene, ponizavaju, ismejavaju - ne mozes ni da se zamislis u ulozi ljubavnice :?
drugi su jos gori - ti pokusavaju da ubiju bol, tugu, razocarani, povredjeni i samo traze pravu, istinsku ljubav, kad te stignu smore i ubiju te pricom o njoj (zeni) :shock: - nikako da shvate da ne postoji taj broj tri ili jos gore ocekuju od ljubavnice da razume kako on nju voli :shock:
sve u svemu oboji su slabici i nikad ne nameravaju da ostave zenu jer nemaju niti zelju niti hrabrosti samo zavode jadne ljubavnice obecavajuci jim kule i gradove - a samo lece vlastite komplekse
onih koji su "zdravi" za normalnu vezu se po vecini ni ne svalerisu jer takvu vezu imaju sa zenom 8)
(doduse moglo bi se naci i ovake extreme medju ljubavnicama - nisu ni one perle ali to nije tema ovde)