Smestaj za exit

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja idem vec 3 godine, ali sam spavala uvek kod druga. sad nas dolazi puno pa moramo da nadjemo nesto.
koliko je to daleko od tvrdjave?
Liman i Podbara su oko centra i blizu tvrdjave. Verovatno ce vas tu odrati manje nego u centru, ali ce vas i dalje odrati. Ako hoces nesto povoljno, ostaju otprilike Telep, Novo Naselje ili Detelinara, koji su na oko 3 km od centra. Verovatno ces jeftinije proci, a svi delovi Novog Sada su jako dobro povezani autobuskim linijama, a taxi je puno jeftiniji nego u Beogradu npr.

koliko dana traje egzit?ja imam sestosoban stan na limanu za sedmoro ima mesta za spavanje,a deca i ja nismo tu celo leto,samo je muz tu,ali on bi mogao kod oca.mene je zapravo strah da stan ne bude urnisan i demoliran i sta sa svim nasim stvarima.cula sam da ljudi za egzit odu kod rodbine,a stan izdaju,ali ne znam kakva su im iskustva

traje 4 dana, ali bi mi dolazili na 6 ili na 5.
i ako se dogvorimo za cenu, nije ni problem ni depozit da se daje. nista.
ali samo i mi moramo da budemo sigurni da je to sigurno.
nas bi doslo 5, pa nam je mozda to preveliko.

koliko dana traje egzit?ja imam sestosoban stan na limanu za sedmoro ima mesta za spavanje,a deca i ja nismo tu celo leto,samo je muz tu,ali on bi mogao kod oca.mene je zapravo strah da stan ne bude urnisan i demoliran i sta sa svim nasim stvarima.cula sam da ljudi za egzit odu kod rodbine,a stan izdaju,ali ne znam kakva su im iskustva

jel ima jedna soba za mene :flert:

e pa ovako.
treba mi stan za nas 6oro.
pa ako moze neka informacija koliko se otprilike krecu cene, da bude blize tvrdjavi stan, futoska, centar tako nesto :)
hvala unapred! :)

mogu ja da vam smestim :mrgreen:

traje 4 dana, ali bi mi dolazili na 6 ili na 5.
i ako se dogvorimo za cenu, nije ni problem ni depozit da se daje. nista.
ali samo i mi moramo da budemo sigurni da je to sigurno.
nas bi doslo 5, pa nam je mozda to preveliko.

Pozdrav , možda ja imam ono što vama treba , stan je sa tri spavaće sobe , dnevnom sobom , kuhinjom , kupatilom i dve terase . u dve sobe su bračni ležaji a u jednom ima dva razdvojena kreveta. Imate tv u svakoj sobi , internet i kompjutere takodje po sobama . telefon , naravno komplet namešteno . ne znam sta bi vas još interesovalo osim naravno da se nalazi na samom keju , pedesetak metara od mosta za Petrovaradin i da je cena 15 e po osobi . Ako ste zainteresovani , mogu vam poslati fotografije .

Mozda da se raspitas preko nekih studentskih zadruga. Prosle godine je komsija izdavao stan, mislim da je za 6 dana za 4 lika uzeo 200e. To ti je u Radnickoj, 5min peske od keja a 20tak peske do same tvrdjave ako ne i manje. Mogu da ga pitam dal ce i ove izdavati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back