Child of light
Buduća legenda
- Poruka
- 37.064
Kom je pobegao iz kaveza?Jos samo ova pesma, pa da ne spamujemo. Ovaj lik je najjaci frajer u Srbiji, spot, interpretacija, ritam, ovo se ne ponavlja..sta mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kom je pobegao iz kaveza?Jos samo ova pesma, pa da ne spamujemo. Ovaj lik je najjaci frajer u Srbiji, spot, interpretacija, ritam, ovo se ne ponavlja..sta mislite?
Jbt, sta je vise sa ovim zenama samo udaja udaja. Ko neki narkomani. Ja bik se pukla ako moze ovde i sada.
Da idemo na tu stranu?Najveća fora je, što bi stvarno da se udaju, sve su, kao, za ozbiljnu vezu, brak, a kad do toga dođe, samo gledaju prvu sitnicu da se za nju zakače i da se razvedu.
Ništa te ja nisam razumeo.Da idemo na tu stranu?
Prolece je doslo. Spring iz hir.
Kazem da kapiram sta zelis da kazes, ali ako bi krenuli u tu pricu, krenulo bi smor upadanje sa strane u faznu nisu sve takve. A lepo je vreme.vise me motivise da pricam o goulouj pichki i vreloum suncu,bratac..Ništa te ja nisam razumeo.
Kazem da kapiram sta zelis da kazes, ali ako bi krenuli u tu pricu, krenulo bi smor upadanje sa strane u faznu nisu sve takve. A lepo je vreme.vise me motivise da pricam o goulouj pichki i vreloum suncu,bratac..
To bratacAha, da, da, sad razumem![]()
Pa inace ste covek na ranu da vas stavlja, al one eto sitnice bezveze.Najveća fora je, što bi stvarno da se udaju, sve su, kao, za ozbiljnu vezu, brak, a kad do toga dođe, samo gledaju prvu sitnicu da se za nju zakače i da se razvedu.
Gif govori vise od rijeciJos samo ova pesma, pa da ne spamujemo. Ovaj lik je najjaci frajer u Srbiji, spot, interpretacija, ritam, ovo se ne ponavlja..sta mislite?
Znam, zajebavam se, lik je katasrofaGif govori vise od rijeci![]()
Dobio sam deo tog spota na viberu, znaci uzasKom je pobegao iz kaveza?
pa narkomani, nego sta, oce da se prikace na izvorJbt, sta je vise sa ovim zenama samo udaja udaja. Ko neki narkomani. Ja bik se pukla ako moze ovde i sada.
Botovipa narkomani, nego sta, oce da se prikace na izvor))