Valjda i To na neki sejf nacin treba doziveti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne voli ga dovoljnoPlaše se
A možda nemaju namjeru da žrtvuju komfor slobode
ma ajde!?Ne voli ga dovoljno
Pa naravno. Kad nekog voliš gledas da si sto vise sa njom a ne sto manje jbtma ajde!?
Pa naravno. Kad nekog voliš gledas da si sto vise sa njom a ne sto manje jbt
Brate, pricas o braku. Nesto sto bukvalno znaci zajednistvo.
Ako joj treba da ode pa da se uzeli, jer vrednost pronalazi kroz taj marketinski trik, nek se zalepi za neku sezonsku seriju. Tipa jedna sezona, pa cekaj god dana za drugu.
Haha, menja se al tako sto ih sve manje zeli brak. Sto li...Slika braka se mjenja
Svidjalo se to nama ili ne
Haha, menja se al tako sto ih sve manje zeli brak. Sto li...
šta će joj brate muž? Balkanac što suši kondom na štriku, švabo evnuh ili dvoglavi arapin? Kupi si igračku i ima muža kad oće. Kad neće on ćuti u komodi.Ili drugi oblik braka
Tačno
Нисам ни ја толики капацитет.Pacho, jel bi ti bio sa ovakvom nekom devojkom. Hipoteticki, teme radi.
Ja ne bi. Meni je to van limita.
I znam da kada bih se tako izjasnio, ona bi prasnula u njen mod i rrkla nesto tipa: ne bih ja s tobom, zapravo nikad bila, bla blablabla i tako se polako utisavala daleko.
Menja se ako imas nekog šonju tek da se Kaze da si udata. A voleo bih da te vidim da si udata za nekog markantnog tipa koga volis i koga zene spopadaju.Slika braka se mjenja
Svidjalo se to nama ili ne
moć navikešta će joj brate muž? Balkanac što suši kondom na štriku, švabo evnuh ili dvoglavi arapin? Kupi si igračku i ima muža kad oće. Kad neće on ćuti u komodi.
Pa rekoh malo gore, igračka. Kad dosadi bleji u fioci, leba ne traži.moć navike
malo bi i maženje i pažnju i da bude posvećen,a da ide kad joj to dosadi
ja se slažem
valjda sve ima upotrebnu vrednost,zato tako treba i mi zbog ravnopravnosti
i naravno onda su svi bolji od samo interesa budale logično![]()