Smešno a možda i nije

Pa naravno. Kad nekog voliš gledas da si sto vise sa njom a ne sto manje jbt

Živimo u vremenu gde ae sve menja
Pa možda ima osoba kojima potrebno i vremena gde voljena osoba nije tu jer ze tad raduju i iščekivanje im je nešto ato im je potrebno za ljubav

Ne dopada mi se ideja kao ne voli ga dovoljno , zvuci kao jedino je ljubav dobra ako se iskopca njen steker u mozgu i krene trcutji za njim

Nema mili nista od braka. Ni jedna budala nece da se vezuje ugovorima, obavezama, decom, zivotom, da bi ga neka budala saltala sa: aj idi sad malo, aj dodji mi.
To te uobrazene klinke tako mastaju i nikad se ne izgrade u realne licnosti zrele za pravi odnos.
Neka potrefi tako nekom, upropasti mu zivot i deci.. Jbg.. I to je to.
Vazi, aj realno, vrv tim senzacijskim sarkazmom privlaci samo paznju na netu i to je to.
Stvar je sto je ona 1001 po redu koja tim stavom bilo kom muskarcu pokusava da ostavi neki opasan, nedostizan utisak.. Hahaha

Pacho, jel bi ti bio sa ovakvom nekom devojkom. Hipoteticki, teme radi.
Ja ne bi. Meni je to van limita.
I znam da kada bih se tako izjasnio, ona bi prasnula u njen mod i rrkla nesto tipa: ne bih ja s tobom, zapravo nikad bila, bla blablabla i tako se polako utisavala daleko.

šta će joj brate muž? Balkanac što suši kondom na štriku, švabo evnuh ili dvoglavi arapin? Kupi si igračku i ima muža kad oće. Kad neće on ćuti u komodi.
moć navike🤷‍♀️
malo bi i maženje i pažnju i da bude posvećen,a da ide kad joj to dosadi
ja se slažem:rotf:
valjda sve ima upotrebnu vrednost,zato tako treba i mi zbog ravnopravnosti:lol:
i naravno onda su svi bolji od samo interesa budale logično:hahaha1:

Back