- Poruka
- 2.185
A Peppersi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vodjena_snom:majkl je BOG!!!!!!!
*RHCP 4ever*:Caos, Katy!![]()
Dodji opet kasnije... 
I ja se molim za Pepperse STALNO, NON-STOP... Molim se za njihovo zdravlje, srecu... :-Dkaty:Majke mi...ja se njemu svako vece pred spavanje molimMolim se da mu bude bolje, da se oporavi od sudjenja i nepravdi i da ga nekada vidim u zivotu i da napravi koncert kod nas....jednog dana ce valjda uslisati sve moje molitve
![]()
immph:
*RHCP 4ever*:PoZz, Katy...Dodji opet kasnije...
![]()
Pa daj vec jednomimmph:
katy:Sta, Britney je trebala da bude na prvom???Sa kojim spotom?Nema ona bas zanimljive spotove...ali, mogli su makar da je ubace u listu....Ja bih na drugo stavila od Peppersa onaj prvi spot "true man don't kill coyots" taj spot im je najbolji!!!![]()
Nemoj da se ubijes, ja trebam da se ubijem, ne ti...katy:Kako da dodjem kad idem da se ubijem?![]()

*RHCP 4ever*:To im je prvi spot...Ma, svi njihovi spotovi su EXTRA, ali EXTRA... Ne znam nijedan koji je los... Mada, Anth kaze da im se desavalo da spotovi na koje puknu dosta para ispadnu losije, ali ja ne znam na koje spotove misli, jer su mi svi savrseni...
![]()
idol...:fak ta jekson.. ******.. onaj idiotski spot prvi...
ah.. barem bilo another brick in the walll