- Poruka
- 80.203
događaji na sportskim terenima koji su izazvali smeh
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legendarni Borota
,,,ipak Borota je bio izvrstan golman, napravio ta dva kiksa, otišao za Englesku, i tamo još jedan isti kiks , i načisto se ništa nije čulo posle toga o njemuNavodno je poslužio kao inspiracija za lik Kengura u filmu "Kad porastem biću Kengur".
,,,ipak Borota je bio izvrstan golman, napravio ta dva kiksa, otišao za Englesku, i tamo još jedan isti kiks , i načisto se ništa nije čulo posle toga o njemu
nije da sam i ja bio tada nešto mnogo vekik, ali ovu utakmicu sam gledao uživo na TV, i stvarno ovaj kiks je postao hit , i možda ga ovo napravilo veću legendu nego što je branioMislim da je posle Čelzija otišao u Portugal, mada iskreno zaista ne znam jer ga se ne sećam, igrao je dok ja još nisam bio ni rodjen, pre nekog mog vremena tako da je on neko za koga znam maltene samo ovako iz priča i nekih starih arhivskih snimaka.
nije da sam i ja bio tada nešto mnogo vekik, ali ovu utakmicu sam gledao uživo na TV, i stvarno ovaj kiks je postao hit , i možda ga ovo napravilo veću legendu nego što je branio
a bem li ga, bio stvarno dobar golman
Sjećam ga se. Bio je prosječan golman. Da nije primio ove glupe golove niko ga se danas ne bi sjetio.nije da sam i ja bio tada nešto mnogo vekik, ali ovu utakmicu sam gledao uživo na TV, i stvarno ovaj kiks je postao hit , i možda ga ovo napravilo veću legendu nego što je branio
a bem li ga, bio stvarno dobar golman