neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ijao ala je to lepo kad se smesi snoshkica....samo o tome mislim, samo se smeskam i zamisljam sta me ceka veceras.....
el se i vi malo pogubite kad znate da cete da omastite brke?
ms kaki, spremno cekam da je izbodem ko ustashu nozzem <3
ijao ala je to lepo kad se smesi snoshkica....samo o tome mislim, samo se smeskam i zamisljam sta me ceka veceras.....
znaci kao zapeta puska???.....pa lepo, neko mora ostati spreman i pribran....
oce to kad ebes svake prestupneijao ala je to lepo kad se smesi snoshkica....samo o tome mislim, samo se smeskam i zamisljam sta me ceka veceras.....
Мени рерна не ради...![]()
Мени рерна не ради...![]()
Не, код мене се само "пробуде чула" да тако кажем.ijao ala je to lepo kad se smesi snoshkica....samo o tome mislim, samo se smeskam i zamisljam sta me ceka veceras.....
Не.ijao ala je to lepo kad se smesi snoshkica....samo o tome mislim, samo se smeskam i zamisljam sta me ceka veceras.....
Nikad me ne iznenadi najava za polno opštenje, pa čak ni za snošaj, a o koitusu i kohabitaciji da i ne govorim. Verovatno je to do žena i njihovog mentalnog sastava, jer moja žena, kada je to htela na nekom posebnom mestu, bila je takva, da sam mogao da joj ceo dan tepam: kurrvo moja najkurrvastija i ona ne bi ništa rekla, nego se samo smejala.
Čak joj nije smetalo i da je seksam sa tako malim i mekanim. Ma sve joj je bilo ekstra![]()
sto pises u proslom vremenu![]()
Pa zato što volem seks i rado ga se sećam![]()
![]()
mislila sam da si u srecnom braku
tema ....smesimo se smesimo se![]()
Pa to misli i ona![]()