I
iluzionista
Gost
Novcic_u_fontani:iluzionista:Joj, moraću što pre da završim ovaj faks.Inače, crno mi se piše.
![]()
Ma zavrsices, cim se skines sa neta!
Samo sam sinoc mnogo kasno ostala na netu :?
Ma nemoj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novcic_u_fontani:iluzionista:Joj, moraću što pre da završim ovaj faks.Inače, crno mi se piše.
![]()
Novcic_u_fontani:PROGUTAO ZABU ZA 5 DINARA !!!
Jednom prilikom secam se, pre nekih 10-tak godina otisla sam na cesmu da natocim balon vode. Tamo su bila dva tipa koji su se u sali opkladili da jedan od njih dvojice proguta žabu za 5 dinara koja se nalazila tu kod cesme.Ispocetka sam mislila da se zezaju, tek kasnije sam shvatila da ovi ozbiljno misle to da urade. :shock: Covek je uzeo zabu, malo oprao pod cesmom, stavio u usta i progutao i dobio svojih posteno zaradjenih 5 dinara!!!
Meni je to bilo mnogo smesno i nisam mogla da verujem na sta je sve covek spreman da pristane!!!
![]()
![]()
Novcic_u_fontani:Da ne bih sad bila malo dosadna sa svojim pricicama...nek ostane nesto i za sledeci put... :wink:
goodday:![]()
![]()
znachi "ko cheka taj docheka"...
kako ono beshe...ah da..."mazohista...bla bla bla"
Pa i za mene isto vazi !!!iluzionista:Novcic_u_fontani:iluzionista:Joj, moraću što pre da završim ovaj faks.Inače, crno mi se piše.
![]()
Ma nemoj.A, ti?
![]()
U to vreme je tih 5 dinara imalo nestu vecu vrednost. Luckasto nego sta,iluzionista:Novcic_u_fontani:PROGUTAO ZABU ZA 5 DINARA !!!
Jednom prilikom secam se, pre nekih 10-tak godina otisla sam na cesmu da natocim balon vode. Tamo su bila dva tipa koji su se u sali opkladili da jedan od njih dvojice proguta žabu za 5 dinara koja se nalazila tu kod cesme.Ispocetka sam mislila da se zezaju, tek kasnije sam shvatila da ovi ozbiljno misle to da urade. :shock: Covek je uzeo zabu, malo oprao pod cesmom, stavio u usta i progutao i dobio svojih posteno zaradjenih 5 dinara!!!
Meni je to bilo mnogo smesno i nisam mogla da verujem na sta je sve covek spreman da pristane!!!
![]()
![]()
I to za samo 5 dinara.Luckasto.
![]()
![]()
Moze i novcic da bude dosadan, kad npr. upadne u supu, vidis da Djenki jeste :wink:iluzionista:Novcic_u_fontani:Da ne bih sad bila malo dosadna sa svojim pricicama...nek ostane nesto i za sledeci put... :wink:
Kako novcic da bude dosadan?No, trebalo bi nesto da ostane i za sutra, prekosutra...
![]()
iluzionista:Hm... Sad sam se setio još jedne anegdotice...
Bilo je to u 2 razredu srednje škole... Bio sam zaljubljen u jednu drugaricu iz razreda.
Jednog dana dosađivajući se na jednom času, počeo sam da pišem poemu samo za nju... Baš na tom času, ja i moj "cimer iz klupe" () smo se zamenili za klupu sa devojkama koje su sedele iza nje i njene najbolje drugarice Ivane...
I baš kad sam završavao pesmicu, ona se okrene i pitam šta to pišem...
- "Ništa posebno..."ops: "Neku pesmu...", odgovorih...
- "Mogu li da vidim?", upita ona...
- "Možeš...", rekoh pomalo postidjeno...ops:
Ona je pažljivo pročita i reče nešto poput: "Baš je lepa. Da li bi mi je dao?" Ja odgovorih potvrdno.
"A za koga je pisana?", upita ona...
"Ni za koga posebno...", odgovorih, "Ali ako želiš - može biti za tebe..." ()
iluzionista:Još jedna pričica o Mariji.
Ja i Marija smo se non-stop nešto muvkali, ali se nikada nismo smuvali.Nikada nismo imali hrabrosti jedno drugome da bilo šta kažemo...
Tako polako dodje i treća godina. Ja mislim da sam možda nešto i pokušao tada, ali Marija je mi nije davala nijedan jasan znak... Osim ponekad, kada bi raskinula sa svojim dečkićima, onda bi mi rekla nešto poput: "Raskinula sam danas sa dečkom." A, menjala je dečkiće svakih dva-tri meseca, pa i manje...
A u tim trenutcima ja nisam bio zainteresovan za to... Polako sam gubio želju da bilo šta pokušam. Tako je došao i novembar. Moj rođendan... Organizovao sam rođus u jednom kafančetu na voždovcu...
Sedeo sam za stolom pored mog najboljeg druga, koji je tu bio uljez.Uljez u smislu da su svi ostali gosti bili moji drugari iz srednje...
Pre samog dolaska ja i on smo već smazala dva pivca, a on je po ulasku u kafanče nastavio da pije... A, ja sam bio zauzet dočekivanjem gostiju... U jednom trenutku ja prilazim da vidim kako je on... A, on sedi sa pogledom zadubljenim u ko zna koju tekilu po redu...
"Ajde idemo da prošetamo", rekoh, videći da mu se slošilo...
"Ja bih, ali ne mogu", kaže on usplahireno...
"Nemoj da zayebavaš... Ajde ustani.", podviknuh malo...
"Ne osećam noge..." - reče drugar. ()
"Daj ne zayebavay...", rekoh.
"Ozbiljno... Ne osećam noge... Ne mogu da se pomerim..."
HeheNišta ja sedoh pored njega i popričah malo s njim... I on u jednom trenutku reče: "Ova tvoja Marija je stvarno dobra riba..."
Ja ga u tom trenutku pitam da li mu se sviđa, a on odgovori potvrdno. Kad sam ga pitao da li da joj kažem to, on se nećkao, ali je na kraju rekao da...
I tako ja, već pomalo ljut na Mariju (zbog tri godine izbegavanja da priča samnom o "nama" ozbiljno), stisnuh zube i to odradih...
Prvo je zamolih da izađe na kratko samnom. Verovatno je pomislila (i poželela) da ću pokušati da je muvam, pa se malo nećkala... Ali, je to trajala veoma kratko i brzo smo se našli sami u hodniku...
I tad rekoh: "Znaš Marija sviđaš se mom drugu? Voleo bi da te upozna."
A ona je napravila facu: :shock: :shock: :shock: Gledala me je totalno šokirano dok je jedva prozborila: "Hvala... Nisam zainteresovana... Ne sviđa mi se..."
I tada sam ja ispalio moju Marijicu, kao što je ona meni već uradila nekoliko puta pre toga...
Novcic_u_fontani:Pa i za mene isto vazi !!!iluzionista:Novcic_u_fontani:iluzionista:Joj, moraću što pre da završim ovaj faks.Inače, crno mi se piše.
![]()
Ma nemoj.A, ti?
![]()
![]()
Kako ovi praznici stvaraju sve vise “internet zavisnika”…. :wink:
Novcic_u_fontani:Moze i novcic da bude dosadan, kad npr. upadne u supu, vidis da Djenki jeste :wink:iluzionista:Novcic_u_fontani:Da ne bih sad bila malo dosadna sa svojim pricicama...nek ostane nesto i za sledeci put... :wink:
Kako novcic da bude dosadan?No, trebalo bi nesto da ostane i za sutra, prekosutra...
![]()
Novcic_u_fontani:Mogle su mu zverke odgristi prst:wink:
pecaljkomiluzionista:Novcic_u_fontani:Mogle su mu zverke odgristi prst:wink:
Da.Ali on ga je vadio kašikom.
![]()