_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Da li je neko probao da pravi palacinke od gotove smese, nisam sigurna da li je C ili DR Oetker?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tiramisu i cizkejk su super, palacinke nisam probala
Nikad nisam pravila ni jedno ni drugo...Šta se recimo radi kad se pravi Tiramisu uz pomoć te smeše?
Pa sve ti lepo pise u uputstvu .
I sta ti jos treba da imas pored smese
Da li je neko probao da pravi palacinke od gotove smese, nisam sigurna da li je C ili DR Oetker?
smesa iz kesice je za fil( beli deo) u koji inace ide maskarpone sir, rikota
Tiramisu "C" sam probala i ispada mnogo malo, nas tri uz kaficu smo sve pokrkale. Probala sam gotove filove Dr Oetker, ali sve mi to nekako malo ispada, uvek moram da kupim dve-tri kesice.
Ja, iskreno, glasam za domacu radinost! Bolje pojesti jedan kvalitetan domaci kolac ili komad torte, nego te gotove miksove!
meni je ispala ok kolicina tiramisua, ne znam ja vase kapacitete
super kuvam, ali npr profiterole kupujem gotove( posle x uzaludnih pokusaja , nemam poslasticarski spric pa mi ispadnu princes krofna)
dajem glas maloj pomoci gotovih/polugot proizvoda
Kapaciteti za dobru klopu su mi neograniceni, pa posle mi je ograniceno ono sto mogu obuci znas to je malo, genetski, spoj severa i juga, i jedni i drugi vole i da kuvaju i krkaju!
Tehduduk, za profiterole, koliko ja znam, ne treba ti spric, vec koliko se secam smo po kasicicu malu malecnu toga spustali samo na pek papir. Vaznije ti je pecenje..
Probala sam ciz kejk sa C smesom, nije lose ispalo ali nije ni kremast kao u poslasticarnicama Jel ima neko proveren, isporoban recept za beli deo da ispadne kremast a ipak cvrst da se ne razliva?