Smenjen direktor vazduhoplovne akademije u Vršcu

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
48.447
autorska tema,

Državna institucija koja bi trebalo samoupravno da pita djake i roditelje o kadrovskim pitanjima...Jesu li se to neki mafijaši navikli da rukovode pod maskom samoupravljanja? Bar da izvade na videlo partijske knjižice....
Još je bolja medijska podrška....dok u bosni hapse ministra policije u ustašiji teku izborne promocije N1 troši 3 sata na Srpsku političku scenu....i smene direktora, pritisak na tužilaštvo, blokadu škola i ostale budalaštine svojih plaćenika.

Kako ono intelektualno zvuči " tražimo da institucije rade po zakonu, al da apse koga mi kažemo" stvarno intelektualci.....doduše malo naglupi, ale to je srpska intelegencija...

Samoupravljanje?

Самоуправљање је, иначе, кад запослени у ООУР доносе одлуке.

Овде одлуку о смени нису донели запослени.

Не разумем какве везе самоуправљање има са овом темом.

Мсм...разумем ја да самоуправљање са овом темом нема везе, али, Метро, ти си тај који ништа живо не разуме.

Мсм...разумем ја да самоуправљање са овом темом нема везе, али, Метро, ти си тај који ништа живо не разуме.
Šta ne razumem? Da profesori i djaci postavljaju direktore akademija i škola u Švajcarskoj? Kao u svim civilizovanim državama....

Šta ne razumem? Da profesori i djaci postavljaju direktore akademija i škola u Švajcarskoj? Kao u svim civilizovanim državama....

Напредњаци су свуда у држави смењивали стручне кадрове, и на њихова места постављали неписмене партијске послушнике са фалш сегамегатренд дипломама.

Ово је још један такав пример у низу.

Ако је држава оснивач Ваздухополовне академије, то значи да оснивач није СНС, те, како је држава нешто што припада свима нама, онда СНС не може да украде државу и да ставља знак једнакости између СНС и Државе, па да школа постане приватно власништво једне мафијашке странке.

Јавност увек мора да зна шта државни функционери, службеници и политичари раде, те када доносе лоше одлуке, јавност мора да се побуни како би исправила погрешне одлуке. А ђаци (посредно и родитељи) су директно угрожени овом одлуком.

Напредњаци су свуда у држави смењивали стручне кадрове, и на њихова места постављали неписмене партијске послушнике са фалш сегамегатренд дипломама.

Ово је још један такав пример у низу.

Ако је држава оснивач Ваздухополовне академије, то значи да оснивач није СНС, те, како је држава нешто што припада свима нама, онда СНС не може да украде државу и да ставља знак једнакости између СНС и Државе, па да школа постане приватно власништво једне мафијашке странке.

Јавност увек мора да зна шта државни функционери, службеници и политичари раде, те када доносе лоше одлуке, јавност мора да се побуни како би исправила погрешне одлуке. А ђаци (посредно и родитељи) су директно угрожени овом одлуком.
Stvarno pripada svima nama? Pa što samo mafija ima problem sa tom akademijom? Je l neko pita i nas ostale nešto?

Koliko znam niste ni rodjeni kada je vladalo samoupravljanje, ali znate kako su mafijaši upravljali državom....samoupravno...:)

ajd da su bili sposobni, nego ni to nisu znali....ta država im je propala jer su bili nepismeni...tačnije bili su pod kontrolom malo većih mafijaša....
На основу чега си донео овај закључак?

Цитирај део мог поста који иоле звучи тако.

Мафијашка организација је СНС. То је горе јасно речено.

Stvarno pripada svima nama? Pa što samo mafija ima problem sa tom akademijom? Je l neko pita i nas ostale nešto?

Држава припада свима нама.

Мафија СНС има проблем са том Академијом јер на њеном челу није неки неписмени напредњак.

Јавност тј. народ, увек може да реагује на лоше државне одлуке. Посебно онај део јавности, тј. народа, на који државне одлуке утичу.

У конкретном случају, одлука о смени директора Академије утиче на народ који је децу послао на школовање, као и ђаци и студенти који се школују на Академији, дакле, сасвим је нормално да се тај део јавности, тј. народа побуни ако се не слаже са одлуком.

На основу чега си донео овај закључак?

Цитирај део мог поста који иоле звучи тако.

Мафијашка организација је СНС. То је горе јасно речено.
citirao sam te, piše da je akademija svih nas.....pa super....a što mafiji smeta kako raspolažemo svojim vlasništvom?

Не ложите се на све уставе и законе од 1944-2024.г. ,

јер:

Какве везе имају партизански директори државних фирми , њихова деца директори у самоуправном социјализму и њихови унуци директори приватизованих предузећа - када се они не одричу вршења моћи у Србији, то је њима њихова борба дала.... а Устав и Закон ћемо прилагодити

Meni liči da ti ne razumeš, da čim pomeneš SNS pominješ i sve ostale političke učesnike, od ustaša do američke ambasade...a najviše monarhiste :) Je l se i u monarhiji pitali profesori i neki gradjani ko će biti direktor?
A zamisli SNS je četnička partija....:)

Back