Smena generacija ili vrsta

Umri_muski

Legenda
Poruka
50.669
Shokirao me neki klinac , tada maloletan kad mi je na komentar da su muskarci sve ostrijih crta lica I nizeg cela rekao da mora da sam stariji od 26 I ne vidim estetiku novih generacija.

E pa sad vidim.
Muski novi talas izgleda , nesimetricnih ostrih crta lica I cesce tamnijeg tena sam video njegovom zaslugom , od skoro na TV I estradi nema vise zenskih bica starog stila izgleda.
Svaka zena na TV, voditeljke , obavezne usne 3 broja vece , kartonskog izgleda kao vecina starijih glumica , vise skrecu paznju na svoje lice , nego na ono sto govore.
Kako je krenulo , I starije I mladje zene ce izgledati isto....

Bemliga, meni ova deca izgledaju isto ko i mi. Dok ih roditelji ne pokvare i ne nagoje sa secerom.
Jedino sto primecujem da je sve manje neke sredine u koju je vecina nas spadalo, nego ili su deca bumbari koji sa 14 godina imaju pritisak 140/90, ili su u treningu ko da ce svi da budu profesionalni sportisti. Bas je malo 'obicne' dece.

Zato se u klubu se bas trudim da objasnim da mi nismo takmicarski klub, da nam nije cilj da kreiramo prvake u boksu, nego da se druzimo, potrosimo kalorije, i naucimo elementarnu samoodbranu. Pokusavam da privucem decu koja su bila kao i mi - obicna deca koja hoce malo da treniraju jer je zdravo i lepo druzenje.

Bemliga, meni ova deca izgledaju isto ko i mi. Dok ih roditelji ne pokvare i ne nagoje sa secerom.
Jedino sto primecujem da je sve manje neke sredine u koju je vecina nas spadalo, nego ili su deca bumbari koji sa 14 godina imaju pritisak 140/90, ili su u treningu ko da ce svi da budu profesionalni sportisti. Bas je malo 'obicne' dece.

Zato se u klubu se bas trudim da objasnim da mi nismo takmicarski klub, da nam nije cilj da kreiramo prvake u boksu, nego da se druzimo, potrosimo kalorije, i naucimo elementarnu samoodbranu. Pokusavam da privucem decu koja su bila kao i mi - obicna deca koja hoce malo da treniraju jer je zdravo i lepo druzenje.
ti si stvarno bokser? nije samo avatar u pitanju?

Back