Шмекер

jel istina da si sparingovao sa ljubom zemuncem
Ajd još malo kad se palite na mafioze.
Imam drugara.. bili smo za 1. Maj kod njega - na tri dana.. najbolji drugar Gorana Vukovića (Majmun).. zajedno su ordinirali po Nemačkama. I sa Darkom Ašaninom.. od tada su krimosi DB.... od Darka naovamo...
On je napustio taj posao po Nemačkama i vratio se u selo da radi zemlju (umro mu otac).
A Goran je ubio Ljubu.
Iz njegovog (bivšeg) okruženja on je jedini živ. Preko pokera smo se upoznali...

Poslednja izmena:
Ajd još malo kad se palite na mafioze.
Imam drugara.. bili smo za 1. Maj kod njega - na tri dana.. najbolji drugar Gorana Vukovića (Majmun).. zajedno su ordinirali po Nemačkama. I sa Darkom Ašaninom.. od tada su krimosi DB.... od Darka naovamo...
On je napustio taj posao po Nemačkama i vratio se u selo da radi zemlju (umro mu otac).
A Goran je ubio Ljubu.
Iz njegovog (bivšeg) okruženja on je jedini živ. Preko pokera smo se upoznali...
jel ste pekli krilca iz lidla

jel ste pekli krilca iz lidla
Ne brate..sač (jare), prase na ražnju i kotlić.. Veliki je to mangup.. Šmeker, par ekselans..
Kod njega u restoranu su pevali i Bešliċ i Ilić i Haris i Marinko iii...
Sve ih je znao lično dok su gostovali po Nemačkama.
Šta misliš ko im je tamo bio obezbeđenje ...

E tih priča da čuješ... da te vodim kod njega.. a vikendicu je sam zidao.. svojim rukama od kamena.. na Moravi...

Ne brate..sač, prase na ražnju i kotlić.. Veliki je to mangup.. Šmeker, par ekselans..
Kod njega u restoranu su pevali i Bešliċ i Ilić i Haris i Marinko iii...
Sve ih je znao lično dok su gostovali po Nemačkama.
Šta misliš ko im je tamo bio obezbeđenje ...

E tih priča da čuješ... da te vodim kod njega.. a vikendicu je sam zidao.. svojim ruka a od kamena.. na Moravi...
ne mora bate
cuo sam tih prica i previse

Back