Шмекер

Обилић

Elita
Poruka
16.101
Јуче послеподне се затекнем у ТЦ Галерија
кад имам шта да видим,
промоција Масератија.

Мало касније са главног улаза према промоцији иде нека група, газе сигурним кораком ...
На челу Мирослав Мишковић
за њим четири лепотице.
Мислим да је у групи био и неки млађи мушкарац.

Било ми интересантно
јер такви моћници обично иду са гомилом телохранитеља ...

Мишковић са гомилом лепотица !
Свака част матори !

20230922_135714.jpg

Poslednja izmena:
Ne mora da znači. On upošljava puno radnika i meďu njima je puno lepotica sa super stajlingom... Možda ih je pozvao na promociju...
Inače u vezi otmice, za otkup je plaćeno milion maraka a jedini u BG-u.. koji je toliko keša imao tada je bio Peconi ( Predrag Ranković)..
on je to verovatno imao od slot mašina (poker aparata) najviše.
Pozajmio je Peconi...

Još malo zanimljivosti:
Pecu sam upoznao preko drugara koji mu je prodao poker aparate..
Najpre je kupio dvadeset, ali je odmah platio samo 10 ( toliko su i koštali tih 20), a kada bude isplatio ostalo, uzima novih 20.. pa će ih isplatiti za par meseci..
Tako je i bilo, nije bilo nikakvih problema sa isplatom.

Još malo zanimljivosti:
Pecu sam upoznao preko drugara koji mu je prodao poker aparate..
Najpre je kupio dvadeset, ali je odmah platio samo 10 ( toliko su i koštali tih 20), a kada bude isplatio ostalo, uzima novih 20.. pa će ih isplatiti za par meseci..
Tako je i bilo, nije bilo nikakvih problema sa isplatom.
a odakle mu pare za te prve poker aparate

Ne mora da znači. On upošljava puno radnika i meďu njima je puno lepotica sa super stajlingom... Možda ih je pozvao na promociju...
Inače u vezi otmice, za otkup je plaćeno milion maraka a jedini u BG-u.. koji je toliko keša imao tada je bio Peconi ( Predrag Ranković)..
on je to verovatno imao od slot mašina (poker aparata) najviše.
Pozajmio je Peconi...

Мјок, шверц бензина, уз помоћ ДБ-а

a odakle mu pare za te prve poker aparate
Kada smo otišli kod njega za tu lovu, imao je svoj kafić na Novom Beogradu. Ispred mu je bio novi golf izrešetan ... ( od sinoć.. pucali su na njega prethodno veče).. i policija ga je tražila (on u svom kafiću) zbog ubistva.. ali nije on bio kriv... tako nam je rekao.. i za neverovati,.. delovao je iskreno i bio je simpa bucko... lep dečko..
A pare je imao jer je u kafiću već imao poker aparate, ali u najmu ... nisu bili njegovi.
Mnogo su tada donosili poker aparati.. sami sebe isplate za mesec do dva (to su bili početci u BG.u).

koje si god i odakle si
kad znas sve te price
Upoznao sam lično Pecu.. tako mi se predstavio..
Drugar me vodio i da bi imao svedoka oko dogovora... ništa napismeno.. na reč.
I zezao je Peconi drugara da ima lepu konobaricu da ga oženi...
Drugar je isto dipl. el. Ing. ali je bio smotan za ženske..
Ako Peconi ovo čita.. setiće se.
Ja kažem Peci - imaš i jednu za mene .
Tebi ne treba.. vidim ja.. - kaže mi Peca...

Upoznao sam lično Pecu.. tako mi se predstavio..
Drugar me vodio i da bi imao svedoka oko dogovora... ništa napismeno.. na reč.
I zezao je Peconi drugara da ima lepu konobaricu da ga oženi...
Drugar je isto dipl. el. Ing. ali je bio smotan za ženske..
Ako Peconi ovo čita.. setiće se.
Ja kažem Peci - imaš i jednu za mene .
Tebi ne treba.. vidim ja.. - kaže mi Peca...
da evo on cita sve i sa setom u ocma uz uzdahe se seca tvoje lepote

Taj posao sa pokerima je krenuo iz Banja Luke, pa je brzo stigao u ZR. ,jer je jedan drugar doneo aparat od brata iz BL.. i on donese nama u školu da ga popravimo... mi smo bili pioniri u toj velikoj igri..
Plata u školi 10 maraka, zarada po jednom aparatu 2000 maraka.

Taj posao sa pokerima je krenuo iz Banja Luke, pa je brzo stigao u ZR. ,jer je jedan drugar doneo aparat od brata iz BL.. i on donese nama u školu da ga popravimo... mi smo bili pioniri u toj velikoj igri..
Plata u školi 10 maraka, zarada po jednom aparatu 2000 maraka.
au brate
pa ti si miljoner
ti i donald tramp na prs u b ulju

au brate
pa ti si miljoner
ti i donald tramp na prs u b ulju
Nisam.. to što lako dođe,.. lako i prođe.. ja nisam bio preduzimač, već samo el. u tim velikim poslovima..samo na po nekoliko komada sam radio i bez oglašavanja....
U ZR su nekoliko njih uzeli po dva miliona a desetak njih po milionče maraka.. ja sam imao puno puno manje ali nisam imao rizik.. to nije bio legalan posao..

Nisam.. to što lako dođe,.. lako i prođe.. ja nisam bio preduzimač, već samo el. u tim velikim poslovima..samo na po nekoliko komada sam radio i bez oglašavanja....
U ZR su nekoliko njih uzeli po dva miliona a desetak njih po milionče maraka.. ja sam imao puno puno manje ali nisam imao rizik.. to nije bio legalan posao..
dobro brate krimi dzimi magu iz devedesetih tj pocetka osamdesetih
obzirom na tvoje talente
da li bi ti meni pribliznije mogao da objasnis nesto oko kalibracije lasera za graviranje i nekih presa jer me to muchi

Back