faraonn
Elita
- Poruka
- 19.426
...ako je pomocnica multimilionera
onda je i pozeljno
jer je gurman
i potiskuje se u gastro_depro
...
onda je i pozeljno
jer je gurman
i potiskuje se u gastro_depro
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...@Paula,Pa mislim šta je tema da li je gojaznost ok ili da li nekome smeta što je nečija žena gojazna ???
Šta koga briga kakva je nečija žena?
Naravno, tema je smijesna za ozbiljnu raspravu.Pa mislim šta je tema da li je gojaznost ok ili da li nekome smeta što je nečija žena gojazna ???
Šta koga briga kakva je nečija žena?
Da i to i nece da mrda slomi se covjek jadan.
Naravno, tema je smijesna za ozbiljnu raspravu.
e jbg ,ako je na tebi treba da guscom ide gore dole ,ako nema kondicije moras ti odozdo duplo da udaras, treba li crtati ?Odkud znaš da se covjek slomi ?
Objasni se
e jbg ,ako je na tebi treba da guscom ide gore dole ,ako nema kondicije moras ti odozdo duplo da udaras, treba li crtati ?
Zavisi kakvi su ti treninzi. Vjerojatno su malo slabiji pa zato možeš izdržati svih 7 dana od ponediljka do nedilje trenirati.Da potpuno si u pravu, jedino sto sam ja ceo zivot naviknuta na taj ritam pa mi to dodje kao neka svakodnevica.
Di ih ima? Normalna žena nikad neće voliti puno sala na muškarcu. Em nije lipo, em nije zdravo, em nije jako.Ima ih, ne brini
Još mi je gora varijanta što mukarac je ok da se zapusti, nekako se to i očekuje od njega, ali žena
Sme dokle god je u manjini. Fudbaler predstavlja trendsetera i idola mladima, kome oni da budu idoli ako setaju tete od 2 tone.
Nije tacnoZnam... I zabole ih...
Ona je samo elegantno popunjena, fino joj stoji.Još jedan skandal u ovom glupom svetu! Naravno, u pitanju je javnost nakačena na Instagram...
A, problem je da žena multimilijardera, ima višak kilograma!
Ostalo je pitanje da lebdi na claudu: da li žena elitnog fudbalera sme da ima višak kilograma?
Odgovor tamo nekih koji misle da se oni pitaju je : NE SME!
Priča je postala aktuelna tokom nedavnog Evropskog prvenstva, kada je Loren Frajer sa tribina
bodrila svog izabranika. Zlurade kritike svodile su se na isto – da Rajs "ima niske standarde" i da
je neko toliko bogat, zgodan i popularan "mogao da prođe mnogo bolje".
Pogledajte prilog 1649260
Loren i njihov sin Džud
Deklana Rajsa, elitnog fudbalera današnjice, BESRAMNO VREĐAJU ZBOG IZGLEDA njegove
supruge, Loren Frajer, toliko, da je privatno je prolazio kroz pravu torturu...
Činjenica je da ona ima višak kilograma - njemu očigledno ne smeta.
Isto je činjenica da ona ne izgleda kao neka od onih namunjenih starleta, ili superatraktivnih
devojaka kakve uglavnom viđamo u društvu superplaćenih fudbalera.
"Šta tražiš s njom?"
“Možeš da imaš kakvu hoćeš!”
Izgleda da se njih dvoje nisu uklopili u ovaj moderan način razmišljanja, jer su njih dvoje su potpuno
drugačiji.
Žive povučeno i mirno u Londonu, a zajedno su od 17. godine. Sada oboje imaju po 25.
Upoznali su se u školi i od tada se ne odvajaju. Pre dve godine dobili su sina Džuda.
Pogledajte prilog 1649263
Vezista Arsenala stoički je podnosio zlobne reakcije i samo se jednom obratio javnosti
posle ružnih komentara na račun svog ljubavnog izbora i svima ZAPUŠIO USTA!
Istakao je da je Loren iskrena, duhovita, lepa...
Da je bila je uz njega kad je bio NIKO, da su zajedno prošli kroz sve.
"Volim je više od svega, ona je moje utočište, najvažnija osoba u mom životu.
Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja", bio je jasan Deklan Rajs.
"Ne razumem više ovaj svet"
Pogledajte prilog 1649266
Slike na Instagramu koje bodu oči nenormalnom svetu...
Divna je... prelepaOna je samo elegantno popunjena, fino joj stoji.
Da potkrepim:Naravno, tema je smijesna za ozbiljnu raspravu.
Takve i volim da me iscjede ko krpu.Ti dakle tvrdiš da debele nemaju kondiciju ?
Debele idu na sport, jogu, ples i šta sve ne
Debele bi te iscedile ko krpu
Pogledajte prilog 1649595
Di ih ima? Normalna žena nikad neće voliti puno sala na muškarcu. Em nije lipo, em nije zdravo, em nije jako.
Или стомак као држач пива.da to je nekako simpaticno mozes da legnes na mekan stomak kao jastucic.
Samo samo ovde na forumu kad sam na poslu a puno radim tako da ..Previše si prisutan na forumu za nekoga ko je u braku. Moje mišljenje. A posebna je priča što si previše prisutan na LJiS-u. Moje mišljenje
Nisam jos na tom nivou ali treniramИли стомак као држач пива.
Pa sad... Hmm..Ova tema bi tek dobila smisao ako bi svaki učesnik napisao svoje mere i mere partnera(partnerke). (visina/masa)
Onda bi se tek sve kockice poklopile.
AhaSamo samo ovde na forumu kad sam na poslu a puno radim tako da ..
A je l' hoćeš da ti kažem da u stvari ne znam na kojem sam PDF nego kad upalim krstu vidim na naslovnoj stranici šta je najzanimljivije gde ona munja udara i pogledam šta je novo i onda nešto ako mi se svidi tu i komentarišem osim politike, tamo idem jedino kad treba nešto da lupim onako bezveze.. ali eto ako ti smetam otići ću ja..