Sme li žena da ima višak kilograma, naročito ako je supruga multimilionera?

Vi, muškarci sa Krste govorite da u braku nema vernosti i trajanja?
Ne nije istina to izvlačiš iz konteksta.. ja jesam oženjen i naravno da postoji i vernost i trajanje, govorim bez lažne skromnosti i morala.. da sam kojim slučajem milioner , i da moja supruga pojede kilu nutele dnevno ne mareći za prvenstveno sebe pa onda i druge.. ne bi bilo dobro..

Ne nije istina to izvlačiš iz konteksta.. ja jesam oženjen i naravno da postoji i vernost i trajanje, govorim bez lažne skromnosti i morala.. da sam kojim slučajem milioner , i da moja supruga pojede kilu nutele dnevno ne mareći za prvenstveno sebe pa onda i druge.. ne bi bilo dobro..
To je skroz koretno, jer ko nije dobar za sebe nije ni za druge.

Zato ti i nisi milioner

Još jedan skandal u ovom glupom svetu! Naravno, u pitanju je javnost nakačena na Instagram...
A, problem je da žena multimilijardera, ima višak kilograma!

Ostalo je pitanje da lebdi na claudu: da li žena elitnog fudbalera sme da ima višak kilograma?

Odgovor tamo nekih koji misle da se oni pitaju je : NE SME!

Priča je postala aktuelna tokom nedavnog Evropskog prvenstva, kada je Loren Frajer sa tribina
bodrila svog izabranika. Zlurade kritike svodile su se na isto – da Rajs "ima niske standarde" i da
je neko toliko bogat, zgodan i popularan "mogao da prođe mnogo bolje".

Pogledajte prilog 1649260
Loren i njihov sin Džud

Deklana Rajsa, elitnog fudbalera današnjice, BESRAMNO VREĐAJU ZBOG IZGLEDA njegove
supruge, Loren Frajer, toliko, da je privatno je prolazio kroz pravu torturu...
Činjenica je da ona ima višak kilograma - njemu očigledno ne smeta.

Isto je činjenica da ona ne izgleda kao neka od onih namunjenih starleta, ili superatraktivnih
devojaka kakve uglavnom viđamo u društvu superplaćenih fudbalera.

"Šta tražiš s njom?"

“Možeš da imaš kakvu hoćeš!”

Izgleda da se njih dvoje nisu uklopili u ovaj moderan način razmišljanja, jer su njih dvoje su potpuno
drugačiji.

Žive povučeno i mirno u Londonu, a zajedno su od 17. godine. Sada oboje imaju po 25.
Upoznali su se u školi i od tada se ne odvajaju. Pre dve godine dobili su sina Džuda.

Pogledajte prilog 1649263

Vezista Arsenala stoički je podnosio zlobne reakcije i samo se jednom obratio javnosti
posle ružnih komentara na račun svog ljubavnog izbora i svima ZAPUŠIO USTA!

Istakao je da je Loren iskrena, duhovita, lepa...
Da je bila je uz njega kad je bio NIKO, da su zajedno prošli kroz sve.

"Volim je više od svega, ona je moje utočište, najvažnija osoba u mom životu.
Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja", bio je jasan Deklan Rajs.

"Ne razumem više ovaj svet"

Pogledajte prilog 1649266

Slike na Instagramu koje bodu oči nenormalnom svetu...

:heart2: :heart2: :heart2:

Sta ocekuju...da se izvini svetu sto nije lepa?
Hoce li ih to zadovoljiti ili mora da izjavi pred nekim ekranom (u suzama!) da ce proliti znoj u teretani ne bi li gladna usta traca bila namirena nakon sto se drugi totalno ponizi?

Ja tako ne izlazim iz kuce da prolaznicima ne pokvarim dan svojom ruznocom. Nadam se da su mi zahvalni na trudu.

Ovom klincu je dobra...kraj price.
Sve ostalo je manje ili vise posledica ljubomore.

U mom slucaju gde sam ja daleko od multimilionera devojka ako samnom udje u vezu kao mrsava i normalna moze malo i da se ugoji i ima visak kilograma ali ne i da se usvinji i postane trol.Isto vazi i za mene!

Za multimilionere i lovane to ne moze bas jer je to drugi svet ljudi gde se nesavrsenstvo ne priznaje i ne prihvata osim u slucaju ako je to njegov ukus i oni sto voli i sto mu se svidja oa mu ne smeta a ima ih jako malo.95% njih ocekuje da im partnerka istane ista kao na pocetku veze a neki kao Leonardo ih menjaju cim oredju 25 ako sam dobro zapamtio i te devojke svesno ulaze u te veze...

Back