Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.923
Нервозна кад је гладна? Одлична препорука за кандидатуру мршаве администраторке!Gladna sam i nervozna, Pili iskihaćeš
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нервозна кад је гладна? Одлична препорука за кандидатуру мршаве администраторке!Gladna sam i nervozna, Pili iskihaćeš
To kad kupim forum, mislim!Нервозна кад је гладна? Одлична препорука за кандидатуру мршаве администраторке!
Njen muž ne govori ovako kao ti... ali, OK... ti znašPa sme da ima sve dok on ne nađe neku koja nema.. a ako je milioner verovatno mu neće biti teško tako da bolje neka dama pripazi šta jede..
Па ће тад админка да бидне Средојка, а?To kad kupim forum, mislim!
Što si budan i nezaposlen u pola 14??
On kaže da je ona za njega jedina...Sme, sigurno neće da mu bude jedina
Možda ne govori... ali misli sigurnoNjen muž ne govori ovako kao ti... ali, OK... ti znaš
Ja majke mi ne znam ko je njen muž..On kaže da je ona za njega jedina...
Ti znaš nešto više o tome, a?
Vi, muškarci sa Krste govorite da u braku nema vernosti i trajanja?Možda ne govori... ali misli sigurno
Ne nije istina to izvlačiš iz konteksta.. ja jesam oženjen i naravno da postoji i vernost i trajanje, govorim bez lažne skromnosti i morala.. da sam kojim slučajem milioner , i da moja supruga pojede kilu nutele dnevno ne mareći za prvenstveno sebe pa onda i druge.. ne bi bilo dobro..Vi, muškarci sa Krste govorite da u braku nema vernosti i trajanja?
To je skroz koretno, jer ko nije dobar za sebe nije ni za druge.Ne nije istina to izvlačiš iz konteksta.. ja jesam oženjen i naravno da postoji i vernost i trajanje, govorim bez lažne skromnosti i morala.. da sam kojim slučajem milioner , i da moja supruga pojede kilu nutele dnevno ne mareći za prvenstveno sebe pa onda i druge.. ne bi bilo dobro..
Pa da ..u svakom slučaju treba skrenuti pažnju i dati šansu da se stvari poprave.. ali ako neko nema sluha za određene stvari onda postoje i drugi načini i metode kojima se problem može rešiti..To je skroz koretno, jer ko nije dobar za sebe nije ni za druge.
Baš takoCekaj kad bude imao 35 -40 kad se razvede i pocne da seta starlete i modele od 22....polako...ima vremena....
Mnoge nisu bolesne pa su debeleNe bih se složila... Žena može da bude i bolesna...
Npr od Hašimota se ljudi ili goje ili veoma slabe...
Gde je tu nemarnost?
Znam... I zabole ih...Mnoge nisu bolesne pa su debele
Zato ti i nisi milionerNe nije istina to izvlačiš iz konteksta.. ja jesam oženjen i naravno da postoji i vernost i trajanje, govorim bez lažne skromnosti i morala.. da sam kojim slučajem milioner , i da moja supruga pojede kilu nutele dnevno ne mareći za prvenstveno sebe pa onda i druge.. ne bi bilo dobro..
Da zato ja nisam milioner..Zato ti i nisi milioner
A ni brkate
Još jedan skandal u ovom glupom svetu! Naravno, u pitanju je javnost nakačena na Instagram...
A, problem je da žena multimilijardera, ima višak kilograma!
Ostalo je pitanje da lebdi na claudu: da li žena elitnog fudbalera sme da ima višak kilograma?
Odgovor tamo nekih koji misle da se oni pitaju je : NE SME!
Priča je postala aktuelna tokom nedavnog Evropskog prvenstva, kada je Loren Frajer sa tribina
bodrila svog izabranika. Zlurade kritike svodile su se na isto – da Rajs "ima niske standarde" i da
je neko toliko bogat, zgodan i popularan "mogao da prođe mnogo bolje".
Pogledajte prilog 1649260
Loren i njihov sin Džud
Deklana Rajsa, elitnog fudbalera današnjice, BESRAMNO VREĐAJU ZBOG IZGLEDA njegove
supruge, Loren Frajer, toliko, da je privatno je prolazio kroz pravu torturu...
Činjenica je da ona ima višak kilograma - njemu očigledno ne smeta.
Isto je činjenica da ona ne izgleda kao neka od onih namunjenih starleta, ili superatraktivnih
devojaka kakve uglavnom viđamo u društvu superplaćenih fudbalera.
"Šta tražiš s njom?"
“Možeš da imaš kakvu hoćeš!”
Izgleda da se njih dvoje nisu uklopili u ovaj moderan način razmišljanja, jer su njih dvoje su potpuno
drugačiji.
Žive povučeno i mirno u Londonu, a zajedno su od 17. godine. Sada oboje imaju po 25.
Upoznali su se u školi i od tada se ne odvajaju. Pre dve godine dobili su sina Džuda.
Pogledajte prilog 1649263
Vezista Arsenala stoički je podnosio zlobne reakcije i samo se jednom obratio javnosti
posle ružnih komentara na račun svog ljubavnog izbora i svima ZAPUŠIO USTA!
Istakao je da je Loren iskrena, duhovita, lepa...
Da je bila je uz njega kad je bio NIKO, da su zajedno prošli kroz sve.
"Volim je više od svega, ona je moje utočište, najvažnija osoba u mom životu.
Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja", bio je jasan Deklan Rajs.
"Ne razumem više ovaj svet"
Pogledajte prilog 1649266
Slike na Instagramu koje bodu oči nenormalnom svetu...
Pa dobro.. dlakave noge nema veze
a ni da imaju dlakave noge