Sme li žena da ima višak kilograma, naročito ako je supruga multimilionera?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.322
Još jedan skandal u ovom glupom svetu! Naravno, u pitanju je javnost nakačena na Instagram...
A, problem je da žena multimilijardera, ima višak kilograma!

Ostalo je pitanje da lebdi na claudu: da li žena elitnog fudbalera sme da ima višak kilograma?

Odgovor tamo nekih koji misle da se oni pitaju je : NE SME!

Priča je postala aktuelna tokom nedavnog Evropskog prvenstva, kada je Loren Frajer sa tribina
bodrila svog izabranika. Zlurade kritike svodile su se na isto – da Rajs "ima niske standarde" i da
je neko toliko bogat, zgodan i popularan "mogao da prođe mnogo bolje".

Screenshot_13.png

Loren i njihov sin Džud

Deklana Rajsa, elitnog fudbalera današnjice, BESRAMNO VREĐAJU ZBOG IZGLEDA njegove
supruge, Loren Frajer, toliko, da je privatno je prolazio kroz pravu torturu...
Činjenica je da ona ima višak kilograma - njemu očigledno ne smeta.

Isto je činjenica da ona ne izgleda kao neka od onih namunjenih starleta, ili superatraktivnih
devojaka kakve uglavnom viđamo u društvu superplaćenih fudbalera.

"Šta tražiš s njom?"

“Možeš da imaš kakvu hoćeš!”

Izgleda da se njih dvoje nisu uklopili u ovaj moderan način razmišljanja, jer su njih dvoje su potpuno
drugačiji.

Žive povučeno i mirno u Londonu, a zajedno su od 17. godine. Sada oboje imaju po 25.
Upoznali su se u školi i od tada se ne odvajaju. Pre dve godine dobili su sina Džuda.

Screenshot_15.png

Vezista Arsenala stoički je podnosio zlobne reakcije i samo se jednom obratio javnosti
posle ružnih komentara na račun svog ljubavnog izbora i svima ZAPUŠIO USTA!

Istakao je da je Loren iskrena, duhovita, lepa...
Da je bila je uz njega kad je bio NIKO, da su zajedno prošli kroz sve.

"Volim je više od svega, ona je moje utočište, najvažnija osoba u mom životu.
Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja", bio je jasan Deklan Rajs.

"Ne razumem više ovaj svet"

Screenshot_18.png

Slike na Instagramu koje bodu oči nenormalnom svetu...

:heart2: :heart2: :heart2:

Još jedan skandal u ovom glupom svetu! Naravno, u pitanju je javnost nakačena na Instagram...
A, problem je da žena multimilijardera, ima višak kilograma!

Ostalo je pitanje da lebdi na claudu: da li žena elitnog fudbalera sme da ima višak kilograma?

Odgovor tamo nekih koji misle da se oni pitaju je : NE SME!

Priča je postala aktuelna tokom nedavnog Evropskog prvenstva, kada je Loren Frajer sa tribina
bodrila svog izabranika. Zlurade kritike svodile su se na isto – da Rajs "ima niske standarde" i da
je neko toliko bogat, zgodan i popularan "mogao da prođe mnogo bolje".

Pogledajte prilog 1649260
Loren i njihov sin Džud

Deklana Rajsa, elitnog fudbalera današnjice, BESRAMNO VREĐAJU ZBOG IZGLEDA njegove
supruge, Loren Frajer, toliko, da je privatno je prolazio kroz pravu torturu...
Činjenica je da ona ima višak kilograma - njemu očigledno ne smeta.

Isto je činjenica da ona ne izgleda kao neka od onih namunjenih starleta, ili superatraktivnih
devojaka kakve uglavnom viđamo u društvu superplaćenih fudbalera.

"Šta tražiš s njom?"

“Možeš da imaš kakvu hoćeš!”

Izgleda da se njih dvoje nisu uklopili u ovaj moderan način razmišljanja, jer su njih dvoje su potpuno
drugačiji.

Žive povučeno i mirno u Londonu, a zajedno su od 17. godine. Sada oboje imaju po 25.
Upoznali su se u školi i od tada se ne odvajaju. Pre dve godine dobili su sina Džuda.

Pogledajte prilog 1649263

Vezista Arsenala stoički je podnosio zlobne reakcije i samo se jednom obratio javnosti
posle ružnih komentara na račun svog ljubavnog izbora i svima ZAPUŠIO USTA!

Istakao je da je Loren iskrena, duhovita, lepa...
Da je bila je uz njega kad je bio NIKO, da su zajedno prošli kroz sve.

"Volim je više od svega, ona je moje utočište, najvažnija osoba u mom životu.
Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja", bio je jasan Deklan Rajs.

"Ne razumem više ovaj svet"

Pogledajte prilog 1649266

Slike na Instagramu koje bodu oči nenormalnom svetu...

:heart2: :heart2: :heart2:
Ne...nikako

Lepa devojka, za njega sto u glavu.
Ne znam kako je izgledala pre trudnoće.
Pre dve godine su dobili dete , sigurno je i to doprinelo kilaži.
E sad, imaju para da se kvalitetno hrani, za ličnog trenera, za psihijatra
ako jede na nervnoj bazi. Lepo što je stao u njenu odbranu ali mlada devojka
i nije baš zdrav taj višak kilograma.

Kakva povrsnost u procenama.
Debela pa debala, njemu je dobra... ima mir spokoj , sam je rekao utociste...
Vi manekeni iza monitora setajte svoje napumpane silikon pratilje i delite ovde pamet !
Nisam pristalica goajznih osoba cak sam i ekstrmna po pitanju sporta jer vezbam 7 puta u nedelji ali da se neko se toliko " sablaznjava" od nesto sto je normalno , ok ima visak ali je srecna nasmeja pristojna
pre svega negovana ...

Po meni zena koja drzi do sebe, nemoze da bude ruzna.

Isti slučaj kao sa Pirsom Brosnanom - njegova žena takođe ima popriličan višak kilograma. Majko mila kakvih komentara :roll: Pri tom ona je čak i bolesna, zato i jete tolika (mislim kao da je bitno). On je brani poprilično, u braku su od 2001. Sad, da li kreše klinke ili ne, nemam pojma :lol:
Moj lični stav je da treba voditi računa (koliko se može, jer ima zdravstvenih stanja koja uzrokuju gojenje), čisto zbog zrdavlja. Okej, ne mora niko da spava u teretani, ali sam protiv prekomernog gojenja i prejedanja.
Postoje i psihička stanja koja kod čoveka prouzrokuju "zatrpavanje" hranom, ali za sve to postoji lek.
Pri tom, šta ćemo sa muškom gojaznošću i pivskim stomacima, to se smatra privlačnim :dontunderstand:

Najadekvatniji odgovor za maloumne debile je "mrš u ***** materinu", bez uvijanja, pravdanja, finoće i političke korektnosti.

Ne branim ničiju gojaznost, svi znaju da je to nezdravo, ali šta imaš bre ti meni da soliš pamet jer sam debeo ili mi je žena debela, ***** ti materina? Nisi moj lični lekar ili nutricionista? Mrš u ***** materinu. A još gori su debili koji zbog toga nekog vređaju, to treba sve tući da se usere od batina. Dobar su pokazatelj toga koliko su površni i jadni - kad bi imali milione podigli bi kriterijume i izigravali bogove na koje imaju pravo isključivo top modeli. Teški mentalni bogalji.

Ja mislim da supruge bogataša i moderatorice na forumu ne bi trebale biti debele :zper:

Sad ozbiljno:
Budalaština. Vole se, nasmijana, majka njegovog djeteta, pretpostavljam da čeka da rodi još jedno-dvoje pa da se baci na skidanje viška kilograma. A i ne mora ako joj ne smetaju zdravlju.

A ni brkate :deda:

Kakva povrsnost u procenama.
Debela pa debala, njemu je dobra... ima mir spokoj , sam je rekao utociste...
Vi manekeni iza monitora setajte svoje napumpane silikon pratilje i delite ovde pamet !
Nisam pristalica goajznih osoba cak sam i ekstrmna po pitanju sporta jer vezbam 7 puta u nedelji ali da se neko se toliko " sablaznjava" od nesto sto je normalno , ok ima visak ali je srecna nasmeja pristojna
pre svega negovana ...

Po meni zena koja drzi do sebe, nemoze da bude ruzna.
Bravo, Saro! Ovo je glas razuma!
:vzagrljaj:

Najadekvatniji odgovor za maloumne debile je "mrš u ***** materinu", bez uvijanja, pravdanja, finoće i političke korektnosti.

Ne branim ničiju gojaznost, svi znaju da je to nezdravo, ali šta imaš bre ti meni da soliš pamet jer sam debeo ili mi je žena debela, ***** ti materina? Nisi moj lični lekar ili nutricionista? Mrš u ***** materinu. A još gori su debili koji zbog toga nekog vređaju, to treba sve tući da se usere od batina. Dobar su pokazatelj toga koliko su površni i jadni - kad bi imali milione podigli bi kriterijume i izigravali bogove na koje imaju pravo isključivo top modeli. Teški mentalni bogalji.
Ovo je komentar koji potpisujem!
Vidim, nasekirao si se...

Pa takvu kritiku i lični lekar i nutricionista veoma pažljivo i uljudno saopštavaju...

Mentalni bogalji sole pamet svima na društvenim mrežama...
Treba ih oduvati!

Back