smaranje,neorganizovanost

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RHCP

Aktivan član
Poruka
1.610
ćaos društvo staro odavno ne boravih na forumu.:)
NEgo me baš interesuje, dešava li se ikome da mu sve dosadi, da ga ništa ne ispunjava, da se samo smara očigledno zbog neorganizovanosti života, i sličnog.:neutral:
Meni se to redovno dešava,više ne znam šta oću.
Šta može biti uzrok tome i ima li tome kjure-a:)
Želio bih da razmjenim iskustva sa ostalima.

uzrok bih i sama volela da znam,a kjur je distrakcija
znaci,uvalim sebe u neke nove stvari,po mogucstvu gluposti teske,i onda smisljam nacin na koji cu da se izvadim iz njih
i eto ti necega da se zanimas u zivotu

eto,npr,popnes se na gornji sprat nedovrsene kuce uz pomoc nekih drndavih merdevina,naduvas se,i posle gledas kako ces tako da sidjes,buduci da od malena patis od neopisivog straha od visine
i znas kako prestane da ti bude dosadno

kreptomane bem ti taj avatar, first.:mrgreen:
Pa šta znam ne djeluju mi predlozi loše.
Poenta je što sam konačno shvatio par stvari.
NPR radio sam neke testove inteligencije i i sva tri su mi pokazali da sam u interpersonal odnosima slab a da sam najjači u muzici matematici isl. (nemam smisla za druženje,a i neki me vrag tjera da se izdvajam:think: )
Ja pokušavam da se nekako socijalizujem ali sam neka bukva teška, muka mi je bilo šta, i eto tako ostanem sav smoren.
Bojim se da lijeka nema.:(

Ispuni svoje vreme kvalitetno.

Probudi se svaki dan u 8, protrci par kilometara, ili odvozaj bajs(mada to ne mozes sad, pa bolje trci), nadji devojku(ako je vec nemas), upisi neki sport, forsiraj izlaske sa drustvom, uzivaj u zivotu jednostavno.
Jedan je, a da se baci ne bi trebalo.

Uzrok je obicno rutina koja ubija
lek je u tome da mu lupis po kontri, pocnes da radis nesto sto nikada nisi, pa makar to bilo i nesto najbesmislenije
ako ti se ne luduje, onda uzmi ubacuj u sebe nove informacije, ili nesto na tu foru, upoznaj nove ljude

Meni se to pre jako cesto desavalo, a onda sam provalio da mi nikada ne moze biti dosadno sa samim sobom :lol:
Sad mi se retko kad desi, a i kad se desi, onda radim ovo gore, ponekad i najebem zbog toga, al jebaga, to je jedna od cari svega :lol:

A inace sto se tice organizovanosti, jako sam neorganizovana osoba
malo zavidim drugu koji svaki dan ima isplaniran, i zna tacno gde ce se koliko zadrzati, *** ja u dan udjem bez ikakve ideje sta cu raditi tokom njega
cesto mi se desi- izadjem napolje, da malo prosetam nocu, onako s*****n, i razmisljam kako cu za pola sata biti uveliko u svom krevetu, a onda naletim na druga ili drustvo, koji me odvuku sa sobom, i tako do jutra zavrsim negde u pm

al uskoro ce fax, pa ce sve to morati da se promeni

"Rad potvrdjuje čoveka" - rečenica koju je moj i OneDal-ov omiljeni filozof J.B.Štulić voleo da citira. :)

Gledaj da ti dan uvek bude, do poslednjeg trenutka, ispunjen nekom korisnom aktivnošću. Čak i kad se čini da nema ničega dovoljno interesantnog za tebe što bi u tom trenutku radio - izadji napolje, počni da šetaš, gledaj ljude, situacije, nebo, bilo šta. I naučićeš bar nešto.

ćaos društvo staro odavno ne boravih na forumu.:)
NEgo me baš interesuje, dešava li se ikome da mu sve dosadi, da ga ništa ne ispunjava, da se samo smara očigledno zbog neorganizovanosti života, i sličnog.:neutral:
Meni se to redovno dešava,više ne znam šta oću.
Šta može biti uzrok tome i ima li tome kjure-a:)
Želio bih da razmjenim iskustva sa ostalima.

normalno
čista lenjost
saživiš se sa nerađenjem ničeg konkretnog, strvinarenjem i pustom filozofijom
samo preseći tu fazu i početi da radiš nešto
ako već ne znaš šta - onda bilo šta

lek je u tome da mu lupis po kontri, pocnes da radis nesto sto nikada nisi, pa makar to bilo i nesto najbesmislenije
ako ti se ne luduje, onda uzmi ubacuj u sebe nove informacije, ili nesto na tu foru, upoznaj nove ljude

Meni se to pre jako cesto desavalo, a onda sam provalio da mi nikada ne moze biti dosadno sa samim sobom :lol:
Sad mi se retko kad desi, a i kad se desi, onda radim ovo gore, ponekad i najebem zbog toga, al jebaga, to je jedna od cari svega :lol:

malo zavidim drugu koji svaki dan ima isplaniran, i zna tacno gde ce se koliko zadrzati, *** ja u dan udjem bez ikakve ideje sta cu raditi tokom njega
cesto mi se desi- izadjem napolje, da malo prosetam nocu, onako s*****n, i razmisljam kako cu za pola sata biti uveliko u svom krevetu, a onda naletim na druga ili drustvo, koji me odvuku sa sobom, i tako do jutra zavrsim negde u pm

tako je
mada ja i ne volim organizovanost i planove
baš mi podgovara (kreativni) haos i ad hok činjenje
najbolje su neplanirane stavri i one koje uradiš iz cuga
i upravo to - samo mešovito
smori te kafana - udri po knjizi
smori te sedenje - udri sprint
smore te devojke - udri po frajerima
:):per:

uzrok bih i sama volela da znam,a kjur je distrakcija
znaci,uvalim sebe u neke nove stvari,po mogucstvu gluposti teske,i onda smisljam nacin na koji cu da se izvadim iz njih
i eto ti necega da se zanimas u zivotu

eto,npr,popnes se na gornji sprat nedovrsene kuce uz pomoc nekih drndavih merdevina,naduvas se,i posle gledas kako ces tako da sidjes,buduci da od malena patis od neopisivog straha od visine
i znas kako prestane da ti bude dosadno

e da
i to
klasika
pravljenej sranja čisto da bi se nešto dešavalo
a posle... koga zabole

Fax je pa tek vreme za ludovanje... Mozes da radis sta oces, i kad oces... :lol:
U srednjoj jos i postoje neka pravila. :ok:

Prestanes lepo da seres i pocnes da uzivas u tome sto imas toliko vremena da se posvetis sebi i uzivanju u lenjosti i hrani i picu! A to interpersonalne fore i sl testovi su debilni,imas komplekse koje treba da prevazidjes i prihvatis sebe kakav jesi i da jednostavno budes veseo ili neutralan i odmah ces imati bolju komunikaciju sa ljudima jer ces se osecati slobodnije i samopouzdanije,a i njima ces biti zanimljiviji pa ce se truditi da se zblizite. visak vremena i nemanje obaveza je BLAGOSLOV. Mogao bih ovako ziveti do kraja zivota,a predlozi radi nesto glupo i ugrozavaj sebe su samo proseravanja pojedinaca i odraz njihove ne zrelosti. Kad te budu pogodile obaveze(posao,porodica,ispiti u buducnosti),molices da imas previse vremena da ne radis nista.

Prestanes lepo da seres i pocnes da uzivas u tome sto imas toliko vremena da se posvetis sebi i uzivanju u lenjosti i hrani i picu! A to interpersonalne fore i sl testovi su debilni,imas komplekse koje treba da prevazidjes i prihvatis sebe kakav jesi i da jednostavno budes veseo ili neutralan i odmah ces imati bolju komunikaciju sa ljudima jer ces se osecati slobodnije i samopouzdanije,a i njima ces biti zanimljiviji pa ce se truditi da se zblizite. visak vremena i nemanje obaveza je BLAGOSLOV. Mogao bih ovako ziveti do kraja zivota,a predlozi radi nesto glupo i ugrozavaj sebe su samo proseravanja pojedinaca i odraz njihove ne zrelosti. Kad te budu pogodile obaveze(posao,porodica,ispiti u buducnosti),molices da imas previse vremena da ne radis nista.

pazi, chovek kad nema shta da radi onda samo kennja kako bi neshto radio a kad radi samo gleda kako ce da se uvali negde i ne radi nishta.
Takva smo bica, stoka nezadovoljna koja je u konstantnom inner-sukobu :D

evo ja ne radim nista i zadovoljan sam svojom pozicijom i lenjoscu i time sto imam 12 sati dnevno da ne radim nista.Kad dobijem jedini zadatak da nacepam sebi drva ili da odnesem kantu sa djubretom,jako negodujem. Hucu da lencarim celih 12 sati,a drugih 12 da prespavam. Da mogu ziveo bih ovako svaki dan do svoje smrti.

evo ja ne radim nista i zadovoljan sam svojom pozicijom i lenjoscu i time sto imam 12 sati dnevno da ne radim nista.Kad dobijem jedini zadatak da nacepam sebi drva ili da odnesem kantu sa djubretom,jako negodujem. Hucu da lencarim celih 12 sati,a drugih 12 da prespavam. Da mogu ziveo bih ovako svaki dan do svoje smrti.

ma vido bih te za 3 meseca konstantnog lezhanja po ceo dan, smorio bi se ko zmaj, pozheleo bi da ti neko da neshto da radish.
Pa meni nikad bolji letnji raspust nije bio nego sad kad sam pao na popravni :D Jeste bilo mnogo stresa i sve to, al taj pritisak me je nekako drzhao aktivnim a i mnogo je lep osecaj bio kad sam prosho :D

ma vido bih te za 3 meseca konstantnog lezhanja po ceo dan, smorio bi se ko zmaj, pozheleo bi da ti neko da neshto da radish.
Pa meni nikad bolji letnji raspust nije bio nego sad kad sam pao na popravni :D Jeste bilo mnogo stresa i sve to, al taj pritisak me je nekako drzhao aktivnim a i mnogo je lep osecaj bio kad sam prosho :D
tje,pricaj mi o tome. U trecoj godini mi je bio najjaci raspust kad sam polagao programiranje. Nego evo takav mi je lajf od juna. Jos malo pa 6 meseci. 2 meseca nisam izasao u grad.

Back