Smanjenje emotivnih doživljaja

Maeeeestro

Primećen član
Poruka
831
Ja sam baš jučer pričao s jednom prijateljicom...njoj se bivši dečko javlja i puno kuka o roditeljima.....ja sam joj rekao da ne upadne u njegovu zamku

S druge pak strane, skuzio sam da me sve manje privlači sadržaj onog što mi ljudi kažu....tj....ako netko kaže da je bolestan....ja više mehanički kažem da se nadam da će biti bolja situacija, ali realno, ja nisam siguran u to

Tj ...nekako kao da sam postao hladniji

Već dulje vrijeme se ja nisam zaljubio, čak sam i dojma da ću se sve teže zaljubljeti

Ono s čime sam zadovoljan je pak da praktički nemam neki osjećaj mržnje, ja ne mrzim druge, čak ni pedofile ne mrzim.....osim da me direktbo oštete, ali da mi npr sestru napadnu pedofili ...imam dojam da ne bih želio osvetu, uz razloga što mi realno i nije stalo do sestre

Živim li previše stoički, ili sam sazrio?

Ja sam baš jučer pričao s jednom prijateljicom...njoj se bivši dečko javlja i puno kuka o roditeljima.....ja sam joj rekao da ne upadne u njegovu zamku

S druge pak strane, skuzio sam da me sve manje privlači sadržaj onog što mi ljudi kažu....tj....ako netko kaže da je bolestan....ja više mehanički kažem da se nadam da će biti bolja situacija, ali realno, ja nisam siguran u to

Tj ...nekako kao da sam postao hladniji

Već dulje vrijeme se ja nisam zaljubio, čak sam i dojma da ću se sve teže zaljubljeti

Ono s čime sam zadovoljan je pak da praktički nemam neki osjećaj mržnje, ja ne mrzim druge, čak ni pedofile ne mrzim.....osim da me direktbo oštete, ali da mi npr sestru napadnu pedofili ...imam dojam da ne bih želio osvetu, uz razloga što mi realno i nije stalo do sestre

Živim li previše stoički, ili sam sazrio?
Не, само мислим да си у дубини депресиван до неке мере и да тти то не да да осетиш било шта

Тако је са мном било

Не верујем. Сазревање само по себи није губитак емпатије. Он овде прича како га чак нее би дотицало ни да му педофил нападне сестру, ако сам добро разумео?

...imam dojam da ne bih želio osvetu, uz razloga što mi realno i nije stalo do sestre

A eto tako je to sada .....ma ponekad i jesam depresivan...ali drago mi je da nemam želje za osvetama

Žao mi je što teže uspijevam nekog zavoljeti
Потражи помоћ психијатра брате. Не кажем да си луд или у подругљивом тону, него, мени је тек тад почело стање да се креће узлазном путањом

Ma ne mora to biti automatski loše, treba voditi ali ne svakoga. Što s onima koje ne volimo? Mrziti ih? Najbolje bi bilo nekako postojati uz njih ili se posve distancirati.
E, pa ja o tome i pričam

Ono, jedan bivši prijatelj je prijetio mom sadašnjem prijatelju zbog psovke

Pa, što je tom čovjeku?

Taj koji je prijetio je lijenčina koji je imao bogatog oca , aktualni prijatelj radi u jednoj firmi kao čistač i jedva skupi za stanarinu, ovog aktualnog znam dva mjeseca, ovog bivšeg sedam godina, ali u ovoj situaciji sam podržao aktualnog prijatelja, jer je žalosno da lijenčina želi fizički obračun zbog obične psovke izrečene u kontekstu

Back