Smak sveta

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
E, pa ovako... pošto je sutra u 18h smak sveta, mislim da je red da se oprostimo kako dolikuje :zper:
Osim tog opraštanja, recite nam (sada možete, ionako ćemo svi d'izginemo) koga biste držali za ručicu u tom trenutku, možda mu otkrili simpatije, ili šta već :D Kome biste šta poručili i to, otvorite dušu i srcad :D

:ceka:

Poslednja izmena:
E, pa ovako... pošto je sutra u 18h smak sveta, mislim da je red da se oprostimo kako dolikuje :zper:
Osim tog opraštanja, recite nam (sada možete, ionako ćemo svi d'izginemo) koga biste držali za ručicu u tom trenutku, možda mu otkrili simpatije, ili šta već :D Kome biste šta poručili i to, otvorite dušu i srcad :D

Ko te je to izlagao :heart: ? :eek:

Sutra u 18h ja cu Sexati jednu 4umashicu :lol:

Paz romantike..drzanje za ruke u trenutku odsudnom..poslednjem..
dal i svecu da pripalim..cisto romantike radi..
nekako mi to suvise bljak drzanje za ruku jednu..
mozda neki stih da napisem..nesto ovako..
-smrt stize recicu ti sto sam s gordoscu
vecito krio..
zate je svaki udar srca mog zate bio...
il..da predjem na stvar..poslednji put..dilema cista:think:

Paz romantike..drzanje za ruke u trenutku odsudnom..poslednjem..
dal i svecu da pripalim..cisto romantike radi..
nekako mi to suvise bljak drzanje za ruku jednu..
mozda neki stih da napisem..nesto ovako..
-smrt stize recicu ti sto sam s gordoscu
vecito krio..
zate je svaki udar srca mog zate bio...
il..da predjem na stvar..poslednji put..dilema cista:think:

a taj stih ide kome?

znam da sam dosadan, ali drzao bih moju zensku - do kraja... :)
i tako, volim je...

Ša imam bona koga drzat, sam se rodio sam cu i umrijet. :roll:

Al eto, ako bas moram, volio bih da drzim Teru Patrick za guzove. :cool:

Back