Смак света је почео...kad` ће крај, не знамо...

ДаклеМ, овако...добро дошли у земљу где су национални хероји сораје, станије и остале бораније...где жене, девојке и деца уздишу за „романтичним“ Сулејманом , где је парада пијанства и кича на „националној“ телевизији најгледанија...где се дипломе купују а образовање није на цени...где се све купује и све продаје за мале паре...где маме ћеркама купују силиконске сисе за пунолетство, а тате синовима најновији Ауди који кошта као пристојан стан...где је све отишло у божију матер...где су идоли деце ти сулејмани, те станије и те параде...

Нешто размишљам, да је прави Сулејман имао овакве медије какве имамо данас, владао би и он и његови потомци Србијом хиљадама година....

Поплаве, торнада, урагани, земљотреси...ко зна шта ће још да нас стрефи...
Лепо ми моје дете недавно рече да је почео смак света, а ја је гледала бело и рекла јој да не лупета...

Дугујем јој извињење...смак света је одавно почео.... једино не знам када и како ће да се завши....
:dash::dash::dash:

luna-luna;bt261926:
Nemam ništa protiv sexa...ni hleba ...ni igara...imam protiv što se sve nenormalno servira kao najnormalnije...čak i poželjno...
:ok::hvala:

Ako mediji generaciji koja dolazi plasticne sise i prostituciju predstave kao nesto dobro, onda su suprotno tome prave sise i cednost nesto lose.
Takva promena vodi potpunom urusavanju drustva, cini vecu stetu nego tepih bombe.

Bradati euro-trandza nije "kul, in, pozitivan" nego upravo suprotno. Pozitivan je samo na hiv.
Kupovina diploma i doktorata ne treba da bude predstavljena kao dobra nego kao losa stvar.
Ekrem je primer kako mediji glupost predstavljaju kao najvecu vrlinu, uzor.

Samo ja mislim da nece biti smak celog sveta, samo cemo se mi podaviti i nestati u sopstvenoj naivnosti. Necemo poziveti dovoljno ni da udjemo u udzbenike. Kada nas budu iskopavali, naci ce na falsifikovane diplome, majmune sa kravatama, trandze sa silikonima, debile u audijima... Tada ce se zapitati da li smo tako ziveli, ili smo zbog toga nestali.

hakim bej;bt261941:

Ako mediji generaciji koja dolazi plasticne sise i prostituciju predstave kao nesto dobro, onda su suprotno tome prave sise i cednost nesto lose.
Takva promena vodi potpunom urusavanju drustva, cini vecu stetu nego tepih bombe.

Bradati euro-trandza nije "kul, in, pozitivan" nego upravo suprotno. Pozitivan je samo na hiv.
Kupovina diploma i doktorata ne treba da bude predstavljena kao dobra nego kao losa stvar.

Samo ja mislim da nece biti smak celog sveta, samo cemo se mi podaviti i nestati u sopstvenoj naivnosti. Necemo poziveti dovoljno ni da udjemo u udzbenike. Kada nas budu iskopavali, naci ce na falsifikovane diplome, majmune sa kravatama, trandze sa silikonima, debile u audijima... Tada ce se zapitati da li smo tako ziveli, ili smo zbog toga nestali.

...džaba krečiti kuću , kojoj su razvaljeni zidovi , srušen odžak , razbijena vrata i polomljeni prozori ! ...džaba truda !

hakim bej;bt261941:

Upravo o tome se radi...potpuno je poremećen sistem vrednosti u svim oblastima...sistematski se radi na uništavanju porodice, koja je osnov svega..i ne radi se to od skora, već jako dugo i planski...
Iz porodice se sve ponese..i dobro i loše...a ona se svela na slučajne susrete onih koji žive u istom stanu a svako živi svoj život ( čast onima koji uspevaju da održe normalnu porodicu)...deca iz tih i takvih porodica imaju potpuno pogrešnu sliku stavrnosti...kad na to dodamo "bombardovanje" budalaštinama svih medija..dobijemo ovo što imamo...ne ceni se rad, nego snalaženje...ne ceni se učenje, diplome se kupuju i ti sa kupljenim diplomama rade i odlično su plačeni za svoje neznanje i nerad...oni koji su zaista učili i imaju znanje i prave diplome, nemaju posla...prostituisanje je normalna pojava, čak i poželjna...glupost je na ceni...pamet odlazi iz zemlje...razni Ekremi i kreteni su jako zanimljivi, samo ne znam kome...nismo mi debilan narod, ali postajemo...
Nisam mislila na bukvalan smak sveta...već na rušenje svih vrednosti, civilizovanog ponašanja, morala, etike...svega...
I nestajemo...pretvaramo se u nešto što nikada nismo bili...loše kopije..gubimo identitet, jezik, pismo, razum...i fizički nestajemo...sve nas je manje...
Možda nije smak sveta, ali smak Srbije svakako jeste...

Hvala hakim bej:hvala:

SibirskiTigar;bt261946:
Ja sam za sise i guzice..Soraju i Staniju:D moze i Hurem i sve one sultanije
i trbusne pesacice,Kasandre,policajke i preparirane voditeljke...sve su dobre
a vama ostavljam Sulju i za Lunu Ekrema a za mene moze i Vendi:D

:zcepanje:Ebale te sise i guzice...uzmi i soraju u staniju i svaku boraniju...eto ti i ekrem, daću ti i sulju...al pričuvaj b.lju:zcepanje:

Back